Carneo A Fit+ okoskarkötő egyedi pulzusmérő, vérnyomásmérő technológiával és komplex EKG kiértékeléssel rendelkezik

Értékelés: 3,3 11 értékelés Márka: Carneo Katalógus száma: 1144687

Carneo A Fit+ okoskarkötő egyedi pulzusmérő, vérnyomásmérő technológiával és komplex EKG kiértékeléssel rendelkezik

A Carneo Fit + karkötő egy legújabb generációs termék, ami egyedi pulzusmérő, vérnyomásmérő technológiával és komplex EKG kiértékeléssel rendelkezik. A mért adatokat az EKG diagramon tekintheted meg, amiket a mérés befejeztével könnyedén elküldhetsz az orvosodnak ellenőrzés céljából. További információ

29990
3.3 11

29 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1144687

Leírás

Termékleírás

CARNEO Fit+

Okoskarkötő

A Carneo Fit + karkötő egy legújabb generációs termék, ami egyedi pulzusmérő, vérnyomásmérő technológiával és komplex EKG kiértékeléssel rendelkezik. A mért adatokat az EKG diagramon tekintheted meg, amiket a mérés befejeztével könnyedén elküldhetsz az orvosodnak ellenőrzés céljából. Az alkalmazás emellett még kiértékeli a fizikai és mentális állapotot, aminek köszönhetően még jobban megszabhatod a munka és sportteljesítményedet. A kiértékelés részét képezi: Fáradtság mutató, fizikai rátermettség, fizikai és mentális megterhelés, illetve a szívműködés. A teljes kiértékelésbe beletartozik a HRV is- Heart Rate Variability.

A HRV tesztelés egy prognosztikus (prediktív) kimutatás a szív állapotáról, kondíciójáról, stressz szintről, öregedésről, az egészségügyi kockázat mértékéről, a krónikus megbetegedésekről és még másokról. A HRV edzése az egészség és a wellness szint javulásával járhat, mint például a figyelem növekedése és a rövidtávú/munkai emlékezet javulása.

Az alvásfigyelés és a szívritmus mérés a fotoelektromos pulzusmérővel képes figyelni és kiértékelni az edzés közbeni pulzusszámot, hogy mozgás közben a teljesítményed pontosan be tudd állítani, így égetve el a lehető legtöbb zsírt. A szívritmust automatikusan 24 órában is mérheted, de manuálisan is bekapcsolhatod. Az alvás minőségének figyelése és kiértékelése az alvás teljes folyamatára kiterjed, mint az elalvási idő, a mély alvás ideje és a könnyű alvás ideje. Kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel. Mindig legyenek szem előtt a fontos események, mint a bejövő hívások, SMS-ek, e-mailek, a naptárban feltüntetett események és a közösségi oldalakról jött üzenetek.


Tulajdonságok:

 • Bluetooth verzió: Bluetooth 4.0
 • Vízálló: Igen
 • Vízálló: IP67
 • Kijelző típusa: OLED
 • Kompatibilis operációs rendszer: Android, iOS
 • Kompatibilitás: Android 4.4 és újabb, IOS 8.2 és újabb
 • Akkumulátor kapacitása: 110 mAh
 • Az akkumulátor üzemideje: akár 5 nap
 • Funkciók: Idő, ébresztő, lépésszámláló, pulzusmérő, alvásfigyelő, telefon elvesztését gátló funkció, értesítések fogadása

A csomagolás tartalma

 • Carneo Fit + karkötő
 • Használati utasítás:

Figyelmeztetés: Minden mért adat kizárólag információs célzatú, eltérhetnek a professzionális műszerek által mért adatoktól, ezért nem szabad teljesen hitelesként tekinteni rájuk.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.