Hellowatch ID116 Plus pulzus-, vérnyomás-, véroxigénmérő okoskarkötő beépített töltővel - Piros

Hellowatch ID116 Plus pulzus-, vérnyomás-, véroxigénmérő okoskarkötő beépített töltővel - Piros

Száma: 10148005
Közvetlenül partnerünktől
<strong>Beépített töltővel rendelkező ID116 Plus</strong> <strong>pulzus- vérnyomás- véroxigénmérő okoskarkö További információ
Partnerünktől: Hellowatch.hu
8 388 Ft
Piaci ár ÁFA-val

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Hellowatch.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 10148005

Leírás

ID116 Plus pulzus- vérnyomás- véroxigénmérő okoskarkötő beépített töltővel és színes kijelzővel!* Akár mindennapos használatra, akár sportoláshoz keresel egyszerű aktivitásmérőt, jó választás a készülék, hiszen a letölthető alkalmazása is logikus, könnyen kezelhető. Fontos az óra cseppálló, így vizes, párás környezetben nem állja meg a helyét.

 

Megtett lépések, távolság és elégetett kalória: a beépített G szenzornak köszönhetően a készülék nagy pontossággal számlálja az aznapi, megtett lépéseket, métereket és az előbbiek alapján kalkulálja a felhasznált kalóriák számát.

Pulzusmérés: a dupla optikai szenzorok segítségével mérhető az érverés száma, mely mérés a készülékről is indítható, valamint az alkalmazásban beállítható az óránkénti monitorozás.

Vérnyomásmérés: a dupla optikai szenzoroknak köszönhetően nagy pontosságú mérést nyújt a készülék, mely később az alkalmazásban is visszanézhető. Fontos tudni, pontossága nagyban függ a mérési körülményektől, ahogy egy orvostechnikai eszköznél is, itt is lényeges a nyugalmi állapot, a kar szívmagasságban tartása, illetve érdemes a készüléket a csukló belső felére fordítani.

Véroxigénszint mérés: megmutatja a vér oxigénfelvételi képességét, ami intenzív sportolás közben, az izmok terhelhetőségének hasznos mutatója.

Alvásminőség mérés: a készülék monitorozza az alvás tényleges mennyiségét, amit ébredés után cca. egy órával véglegesít és nézhető le a kijelzőről.

Multisport funkció: a karkötőben található három sport profil (futás, ugrókötelezés, felülés) közül, annak speciális mozgásformáját figyelembe véve, nyomon követhető az edzés hatékonysága az elégetett kalória alapján. Az applikációból további két sport (gyaloglás, kerékpározás) indítható, de ezeknél a telefonnak a karkötő hatókörén belül kell maradnia.

Üzenetek/értesítések: hívás, SMS, Facebook, Twitter, Instagram, WeChat, QQ, Line, Whatsapp értesítéseket jelzi rezgéssel, valamint megjeleníti a hívó fél adatait, illetve az értesítések 20 karakternyi részletét, aktív Bluetooth kapcsolat esetén.

Egyéb funkciók: telefonkeresés, távoli kameravezérlés, ébresztő, aktivitás emlékeztető, néma üzemmód.

FitPro: miután feltöltötted a készüléket**, töltsd le a FitPro alkalmazást, kapcsold be a GPS-t, valamint a Bluetooth-t a telefonodon (a telefon által felkínált csatlakozási lehetőségre ne kattints rá!) és indítsd el az app-ot. Az angol nyelvű appban a „Set” és „Bind devices…” menüpontokra kattintva tudod csatlakoztatni – miután ez megtörtént, fogja mutatni a pontos időt is. Az alkalmazásból később visszanézhető lesz az összes mérési eredmény, valamint számos beállítást is innen tudsz eszközölni.

Cseppálló: A készülék kialakítása nem tartalmaz szigetelés, ezért kis mértékben porálló, viszont egyáltalán nem vízálló. Nem ajánlott sem víz alá meríteni, sem fröccsenő víznek kitenni.

 

** A készüléket kizárólag számítógép USB, TV USB, illetve külső akkumulátorról töltsd. Ne használd a készüléket hálózati töltővel, mert a készülék meghibásodhat, erre a jótállás nem terjed ki.

*Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek paramétereit bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.