Honor Band 4 Running, Red

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Honor Katalógus száma: 1315640

Honor Band 4 Running, Red

A Honor Band 4 Running a hordozható készülékek új generációja, melyet legfőképp úszás és futás közben fogsz értékelni. Egy okos fitness karkötőről van szó, amely automatikusan észleli tevékenységedet és alkalmazkodik a különféle fizikai tevékenységekhez. A Honor band 4 forradalmi áttörés a sport karkötők között, amely lehetővé tesz a Footwear Mode viselést: alkalmazás, amely a gomb megnyomásával pontos adatokat szolgál a futásról. Távolítsd el a készüléket a karkötőből és egyszerűen rögzítsd azt a cipőfűzőhez. További információ

8990
5 1

8 990 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Honor Band 4 Running

– A Honor Band 4 Running a hordozható készülékek új generációja, melyet legfőképp úszás és futás közben fogsz értékelni. Egy okos fitness karkötőről van szó, amely automatikusan észleli tevékenységedet és alkalmazkodik a különféle fizikai tevékenységekhez. A Honor band 4 forradalmi áttörés a sport karkötők között, amely lehetővé tesz a Footwear Mode viselést: alkalmazás, amely a gomb megnyomásával pontos adatokat szolgál a futásról. Távolítsd el a készüléket a karkötőből és egyszerűen rögzítsd azt a cipőfűzőhez.
  • Váljon belőled jobb futó a 7adatos megfigyeléssel és futási forma elemzéssel. A Honor 4 Band Running hét különböző fitnesz adatot képes felismerni, beleértve a talp talajjal való érintkezését, a szöget, a lépés terjedelmét, a lépés hosszát, a kadenciát, valamint a talajjal való érintkezés időtartamát. Ezek az adatokat a CISS által kifejlesztett technológia elemzi, amely kiértékeli számodra az elemzést.
  • Ellenőrizd fejlődésedet az alkalmazás segítségével és vedd át az irányítást a döntő pillanatok felett, amikor a lábad a talajjal érintkezik. A Honor Band 4 figyelni fogja a talp talajjal való érintkezését és segít elkerülni a sarok és a talaj érintkezését.
  • Az 50 m vízállóságnak köszönhetően az egyszerű mindennapi feladatokhoz és az úszáshoz egyaránt alkalmas. A Honor Band 4 új szabadságot kínál.
  • Készenléti módban az akkumulátor 14 napon át folyamatos működést tesz lehetővé. Egy töltés 40 óra teljes üzemidőt támogat.

Tulajdonságok:

  • Képernyő: OLED

Az akkumulátor típusa: Lítium Polymer

  • Bluetooth
  • Súly: készülék test 6 g, karkötő 11 g
  • Az akkumulátor élettartama: általános használat 14 nap, készenléti mód 21 nap
  • Vízálló: 50m

Paraméterek

%2% paraméterei

GPS nem
Vízállóság 50M
Pulzusmérő igen
Ébresztő igen
Számlap digitális
Alvás minőség értékelés igen
Méret univerzális
Szín piros

Hasonló termékek

Honor Band 4 Running, Green
9 293 Ft
8 990 Ft

A Honor Band 4 Running a hordozható készülékek új generációja, melyet legfőképp úszás és futás közben fogsz értékelni. Egy okos fitnesz karkötőről van szó, amely automatikusan észleli tevékenységedet és alkalmazkodik a különféle fizikai tevékenységekhez. A Honor band 4 forradalmi áttörés a sport karkötők között, amely lehetővé tesz a Footwear Mode viselést: alkalmazás, amely a gomb megnyomásával pontos adatokat szolgál a futásról. Távolítsd el a készüléket a karkötőből és egyszerűen rögzítsd azt a cipőfűzőhez.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.