Huawei Color Band A2 Red aktivitásmérő

Értékelés: 4 4 értékelés Márka: Huawei Katalógus száma: 1211558

Huawei Color Band A2 Red aktivitásmérő

Lépések száma, távolság, elégetett kalóriák száma; Bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztüli csatlakoztatás telefonhoz vagy tablethez, a Huawei Health alkalmazásban lévő adatok letölthetőek; Nagy érintőképernyő; 95 mAh kapacitású akkumulátor; Készenléti állapotban az élettartam akár 18 nap; IP67 védettség; Az alvás minőségének figyelése; Figyelmeztetések a kijelzőn; A tényleges értékek megjelenítése a telefonon lévő alkalmazásban; A pulzus közvetlen mérése További információ

8990
4 4

8 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 12 133 Ft, Megtakarítás: 3 143 Ft (25 %)

Katalógus száma: 1211558

Leírás

Termékleírás

Huawei Color Band A2

Rengeteg funkcióval és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkező Huawei ColorBand A2 fitnesz karkötő. Andrioid és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis. Legfeljebb 10 méter hatótávolsággal rendelkező Bluetooth 4.2. 95 mAh kapacitással rendelkező akkumulátor, mely élettartama 9 nap / készenléti állapotban 18 nap. 0,96" méretű PMOLED kijelző. Pulzusmérés. Lépésszámláló, feljegyzi az elégetett kalóriák számát és a megtett távolságot. Értesítések a kijelzőn. Figyeli az alvás minőségét.

 • Intelligens alvásfigyelő és ébresztő funkció
 • Valós idejű adatokat jelenít meg
 • Megfigyeli az aktivitásodat és az egészségedet az egész nap folyamán
 • Értesít az üzenetekről és nem fogadott hívásokról
 • Folyamatosan méri a pulzust

Color Band A2

A legjobb tulajdonságokkal rendelkező fitnesz karkötő, mely figyeli az aktivitásodat, a pulzusszámot, valamint az alvás minőségét – ezt mind egy designos és praktikus karkötőben! A 0,96 " nagyságú és áttekinthető OLED érintőképernyős kijelző minden szükséges információval ellát. Az akkumulátor átlagos élettartama 9 nap. Ezen felül még sok más nagyszerű paraméterrel és fitnesz funkcióval rendelkezik.

Mozgásban tart

A mozgásnak mindennapos életed szerves részét kéne képeznie! Kiváló kondícióban tartja testedet és hozzájárul az egészségedhez. Ezért a Huawei bemutatja a ColorBand A2 intelligens karkötőt, mely motiválni fog a mozgásban. Az óra figyeli a mindennapos tevékenységeidet, és feljegyez minden általad megtett lépést. Minden napos áttekintést nyújt aktivitásaidról, és segít a motiváció megtartásában. És mindannyian tudjuk, milyen fontos a motiváció!

A telefonodnak is társ

Ennek a funkcionális fitnesz karkötőnek a következő előnye, hogy mobiltelefonoddal párosítható. A fitnesz karkötő Android 4.4 és fejlettebb, valamint iOS 8.0 és fejlettebb operáció rendszerekkel párosítható. Párosítsd az okos karkötőt Bluetooth 4.2 csatlakozáson keresztül, és ne szalassz el egyetlen hívást vagy üzenetet sem. Ezen felül lehetőséget kínál a hívások fogadására és megszakítására, valamint az üzenetek olvasására anélkül, hogy a telefont a kezedben tartanád.


Főbb jellemzők

 • Lépések száma, távolság, az elégetet kalóriák száma
 • Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható telefonhoz vagy tablethez, a Huawei Health alkalmazásban lévő adatok letölthetőek
 • Nagy érintőképernyő
 • 95 mAh kapacitású akkumulátor
 • Az élettartama készenléti módban akár 18 nap
 • IP67 védettség
 • Az alvás minőségének figyelése
 • Figyelmeztetések a kijelzőn
 • A tényleges értékek megjelenítése a telefonon lévő alkalmazásban
 • A pulzus közvetlen mérése

Paraméterek

%2% paraméterei

GPS nem
Vízállóság igen
Pulzusmérő igen
Ébresztő igen
Számlap digitális
Alvás minőség értékelés igen
Méret univerzális
Szín piros

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.