Niceboy X-Fitpolo, piros

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Niceboy Katalógus száma: 1268087

Niceboy X-Fitpolo, piros

Lépésszámláló, a távolság és mozgás idejének mérése; A szívverés közvetlen mérése; Elégetett kalóriák számítása; Mobil applikáció Androidhoz és iOS-hoz magyar nyelven; Figyelmeztetés a telefon hívásra, SMS és üzenetek más alkalmazásokból; Vízálló IP67 szerint; Alvás monitorozása és ébresztőóra; Figyelmeztetés a túl hosszú ideig tartó inaktivitásra; OLED kijelző 0,66"; Három színben (kék, piros, fekete) További információ

7472
5 1

7 472 Ft ÁFA-val Piaci ár: 9 990 Ft, Megtakarítás: 2 518 Ft (25 %)

Leírás

Termékleírás

Főbb jellemzők

 • Lépésszámláló, a megtett távolság és mozgás idejének mérése
 • Közvetlen szívdobogás mérés
 • Elégetett kalória számlálása
 • Android és IOS mobil applikáció magyar nyelven
 • Telefon hívásokra, SMS-re, és a többi alkalmazásból érkező üzenetekre figyelmeztetést küld
 • IP67 szerint vízálló
 • Alvás figyelése és ébresztőóra
 • Figyelmeztetés túl hosszú ideig tartó inaktivitásra
 • OLED kijelző 0,66“
 • Három szín variáns (kék, piros, fekete)

Elegancia, a tartósság és az akkumulátor élettartama

Könnyű és kényelmes anyagok garantálják a kényelmes, egész napos viseletet. Karcsú kialakítással Niceboy X-Fitpolo ízléses divatos kiegészítő. A karkötő por és vízálló tokkal ellátott IP67 norma szerint, ezért bármikor viselhető egész nap aggodalom nélkül. Minden információt könnyen olvasható, körülbelül 0,66” OLED képernyőről. Egy töltéssel a Niceboy X-Fitpolo akár 8 napot is kibír.

Minden adat az egészséges életmódhoz

A fitness karszalag Niceboy X-Fitpolo áttekintéssel a napi tevékenységeidről. A karkötő tartalmaz lépésszámlálót, méri a megtett távolságot és a mozgás időtartamát. Emellett pulzus mérést biztosít a csuklóról és számlálja az elégetett kalóriát. Az egészséges életmód eléréséhez alkalmas a Niceboy X-Fitpolo fitness karkötő, amely értesít a túl hosszú inaktivitásról.

Értesítések a mobiltelefonodról

A Niceboy X-Fitpolo karkötővel nem kell folyton ellenőrizned a mobilodat. Fitness karkötő figyelmeztet a bejövő hívásokra, SMS vagy applikáció üzenetek, mint WhatsApp, Facebook, Skype és a többiek. A bejövő hívásokról vagy üzenetekről értesít rezgéssel az applikációk ikonjainak megjelenítésével és ID azonosítókkal.
Az alvás figyelése és az intelligens applikációk több funkciója

Praktikus és átlátható mobil applikáció magyar nyelven Fitpolo Androidhoz és iOS-hoz kiterjeszti a csuklópánt funkcióit. Az alkalmazásban mindig kéznél van a részletes statisztikai adat az aktivitásodról. Fitness karkötő elemzi az alvás minőségét. Tudod, hogy mennyi időt töltesz könnyű és mély alvásban. Az ébresztő funkcióval a karszalag rezgéssel felébreszt az új napon.

A csomagolás tartalma

 • Fitness karkötő Niceboy X-Fitpolo
 • USB tápkábel
 • Használati utasítás

Paraméterek

%2% paraméterei

GPS nem
Vízállóság igen
Pulzusmérő igen
Ébresztő igen
Számlap kombinált
Alvás minőség értékelés igen
Méret univerzális
Szín piros

Hasonló termékek

Niceboy X-Fitpolo, fekete

Niceboy X-Fitpolo, fekete

Értékelés: 4,5
7 990 Ft

7 472 Ft

Lépésszámláló, a távolság és mozgás idejének mérése; A szívverés közvetlen mérése; Elégetett kalóriák számítása; Mobil applikáció Androidhoz és iOS-hoz magyar nyelven; Figyelmeztetés a telefon hívásra, SMS és üzenetek más alkalmazásokból; Vízálló IP67 szerint; Alvás monitorozása és ébresztőóra; Figyelmeztetés a túl hosszú ideig tartó inaktivitásra; OLED kijelző 0,66"; Három színben (kék, piros, fekete)


Carneo Fit Essential, fitness karkötő a vérnyomás és a szívverés méréséhez
14 846 Ft

12 990 Ft

A CARNEO Fit Essential Fitness karkötő képes figyelemmel kísérni a vérnyomást, a pulzusszámot és az elégetett kalóriákat. Mobiltelefonnal könnyedén párosíthatod Bluetooth segítségével, és az egyszerűen használható alkalmazásnak köszönhetően láthatod, milyen aktív vagy.


Niceboy X-Fitpolo, kék

Niceboy X-Fitpolo, kék

Értékelés: 4
9 990 Ft

7 472 Ft

Lépésszámláló, a távolság és mozgás idejének mérése; A szívverés közvetlen mérése; Elégetett kalóriák számítása; Mobil applikáció Androidhoz és iOS-hoz magyar nyelven; Figyelmeztetés a telefon hívásra, SMS és üzenetek más alkalmazásokból; Vízálló IP67 szerint; Alvás monitorozása és ébresztőóra; Figyelmeztetés a túl hosszú ideig tartó inaktivitásra; OLED kijelző 0,66"; Három színben (kék, piros, fekete)


Honor Band 4 Running, Green
9 293 Ft
8 990 Ft

A Honor Band 4 Running a hordozható készülékek új generációja, melyet legfőképp úszás és futás közben fogsz értékelni. Egy okos fitnesz karkötőről van szó, amely automatikusan észleli tevékenységedet és alkalmazkodik a különféle fizikai tevékenységekhez. A Honor band 4 forradalmi áttörés a sport karkötők között, amely lehetővé tesz a Footwear Mode viselést: alkalmazás, amely a gomb megnyomásával pontos adatokat szolgál a futásról. Távolítsd el a készüléket a karkötőből és egyszerűen rögzítsd azt a cipőfűzőhez.


Honor Band 4 Running, Red
9 293 Ft
8 990 Ft

A Honor Band 4 Running a hordozható készülékek új generációja, melyet legfőképp úszás és futás közben fogsz értékelni. Egy okos fitness karkötőről van szó, amely automatikusan észleli tevékenységedet és alkalmazkodik a különféle fizikai tevékenységekhez. A Honor band 4 forradalmi áttörés a sport karkötők között, amely lehetővé tesz a Footwear Mode viselést: alkalmazás, amely a gomb megnyomásával pontos adatokat szolgál a futásról. Távolítsd el a készüléket a karkötőből és egyszerűen rögzítsd azt a cipőfűzőhez.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.