Okos óra, fitnesz karpánt

SAMSUNG Galaxy Watch 5 40mm, Pink Gold
2x

SAMSUNG Galaxy Watch 5 40mm, Pink Gold

129 990 Ft
Újdonság

Nagy teljesítményű okosóra 1,19“ AMOLED Always-On kijelzővel, Sapphire Crystal zafír kijelzővédő üveggel. A Samsung Galaxy Watch 5 40mm megfelel a fényűző 5ATM vízállóságnak, a MIL-STD-810G katonai szabványnak és az IP68 védelemnek. Egyetlen feltöltéssel akár 40 óra üzemidőt biztosít, folyamatosan figyeli a pulzusszámot, az alvást és a teljes fizikai aktivitást, méri a SpO2-t, az EKG-t, a vérnyomást, és rendelkezik egy érzékelővel a testösszetétel mérésére. Automatikus gyakorlatérzékelés, GPS, Glonass minőségi helymeghatározó rendszer és WiFi, Bluetooth 5.2 csatlakoztathatósággal. Telefon értesítés, hívás funkció, NFC technológia.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Galaxy Watch 5, 44mm, Sapphire
2x

SAMSUNG Galaxy Watch 5, 44mm, Sapphire

139 990 Ft
Újdonság

Nagyteljesítményű okosóra 1,36“ AMOLED Always-on kijelzővel Sapphire Crystal zafírüveggel. A Samsung Galaxy Watch 5, 44mm megfelel a luxus 5ATM vízállóság, MIL-STD-810G katonai szabvány és IP68 védelem követelményeinek. Egy töltéssel akár 40 óra üzemidőt kínál, folyamatosan figyeli a pulzusszámot, az alvást és a teljes fizikai aktivitást, méri az SpO2-t, EKG-t, vérnyomást és rendelkezik testösszetételt mérő érzékelővel. Automatikus edzésérzékelés, minőségi GPS, Glonass helymeghatározó rendszerekkel és WiFi, Bluetooth 5.2 kapcsolattal van felszerelve. Értesítések a telefonról, hívás funkció, NFC technológia.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Galaxy Watch 5 (45mm), Black Titanium
6x

SAMSUNG Galaxy Watch 5 (45mm), Black Titanium

204 990 Ft
Újdonság

Nagy teljesítményű okos karóra 1,36“ AMOLED Always-On kijelzővel, szafírkristály üveggel. Zafírkristály és titán test. A Samsung Galaxy Watch 5 45mm megfelel a fényűző 5ATM vízállóságnak, a katonai szabványnak MIL-STD-810G és az IP68 védelemnek. Egyetlen feltöltéssel már 80 órát bír ki, folyamatosan figyeli a pulzusszámot, az alvást és a teljes fizikai aktivitást, méri a SpO2-t, az EKG-t, a vérnyomást, és rendelkezik egy érzékelővel a testösszetétel mérésére. Automatikus gyakorlatérzékelés, kiváló minőségű helymeghatározó rendszerrel GPS, Glonass és WiFi, Bluetooth 5.2 csatlakoztathatóság. Értesítés a telefonról, hívás funkció, NFC technológia.

Forgalmazó: MALL
Amazfit T-Rex Pro, Desert Grey
7x

Amazfit T-Rex Pro, Desert Grey

67 490 Ft

További ajánlat 49 990 Ft

Hihetetlenül tartós Amazfit T-Rex Pro okosóra. Gorilla Glass 3 felülettel ellátott nagy 1,3" színes AMOLED kijelzővel és ATM 10 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint megfelel 15 MIL-STD-810G katonai tartóssági előírásnak. Üzemideje egy feltöltéssel akár 18 nap. Tartalmaz 100+ sportmódot, méri a véroxigénszintet, folyamatosan figyeli a pulzusod és részletesen elemzi az alvási értékeid! Minőségi GPS, Glonass, Beidou, Galileo vevőkkel van felszerelve.

Forgalmazó: MALL
ARMODD ARMODD Squarz 9 Pro arany, Okosóra (smart watch)
2x

ARMODD ARMODD Squarz 9 Pro arany, Okosóra (smart watch)

24 990 Ft

Okosóra teljes egészében magyar nyelvű menüvel és mobilalkalmazással. Minden Android és iPhone telefonnal együttműködik. Bluetooth hívás. Teljes egészében érintős kijelző fekete peremek nélkül. Forgatható kerék. Sport üzemmódok. Több mint 100 számlap, és saját fotóját is feltöltheti a számlapra

Partnerünktől: SMARTOMAT
Garmin fénix 6 Silver, Black band
108x

Garmin fénix 6 Silver, Black band

154 990 Ft

Fejlett outdoor okosóra. A Garmin fénix 6 részletesen figyeli és elemzi sportteljesítményedet, a teljes fizikai aktivitásodat és kondidat, szíved tevékenységét, beleértve az olyan fejlett statisztikákat is, mint a változó pulzust, a véroxigénszintet vagy a VO2 Max értéket. 100 mélységig vízálló, megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak, GPS és Glonass jelet képes fogni, hosszú ideig kibírja egy feltöltésre és támogatja a Garmin Pay érintés nélküli fizetést.

Forgalmazó: MALL
SAMSUNG Galaxy Fit2 aktivitásmérő, piros (SM-R220NZRAEUE)

SAMSUNG Galaxy Fit2 aktivitásmérő, piros (SM-R220NZRAEUE)

15 490 Ft
  • Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth verzió: Bluetooth v5.1
  • Operációs rendszer: FreeRTOS
  • Kijelző Technológia: AMOLED
  • Méret: 1.1" (27.8mm)
  • Felbontás: 126 × 294
  • Memória RAM méret (MB)2 MB
  • ROM méret (MB)32 MB
  • Szenzorok: Gyorsulásmérő, Gyro érzékelő, Optikai Pulzusmérő
Partnerünktől: Mall Partner HU
Amazfit GTR, 42 mm, Swarovski
85x

Amazfit GTR, 42 mm, Swarovski

69 990 Ft

Okosóra vonzó dizájnnal. A Amazfit GTR 42 mm 1,2" színes AMOLED kijelzővel ellátott, amely Gorilla Glass 3-mal ellátott, képes fogni a GPS és Glonass jelet, vízálló és akár 12 napon át képes működni egy feltöltésre. Fejlett szívműködés-megfigyelést és részletes sporttevékenység-áttekintést nyújt, megjeleníti az értesítéseket és vezérli a zenelejátszást.

Forgalmazó: MALL
ARMODD Roundz 3 rózsaszín, Okosóra (smart watch)
4x

ARMODD Roundz 3 rózsaszín, Okosóra (smart watch)

18 990 Ft

Okosóra teljes egészében magyar nyelvű menüvel. Minden Android és iPhone telefonnal együttműködik. Uniszex kerek forma és teljes egészében érintőkijelző. 8 sport üzemmód. Számlapok széles választéka, és saját kép lehetősége a számlapon

Partnerünktől: SMARTOMAT
Garmin LILY Sport, Silicone, Rose Gold/Light Sand
10x

Garmin LILY Sport, Silicone, Rose Gold/Light Sand

74 890 Ft

További ajánlat 62 990 Ft

Body Battery energia fizikai kijelzővel rendelkeznek, és 24 órás monitorozást kínálnak a stressz szintről és a pulzusról – elegáns Bluetooth okosóra Garmin LILY Sport, melyet értékelni fogsz a mindennapokban és a sportolás közben. Választhatsz többféle sportmód közül, sőt segíthet az ivási szokások vagy a légzés figyelésében. Értesítéseket jelenítenek meg, és rajta keresztül válaszolhatsz az üzenetekre. 5 napos üzemidő egy feltöltéssel.

Forgalmazó: MALL