CellularLine TOUCH Apple iPhone 7 Flip tok, Fekete
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

CellularLine TOUCH Flip tokot kifejezetten Apple iPhone 7 telefonokra tervezték. Különlegessége intelligens előlapjában rejlik, melyen felnyitás nélkül üzenhet vagy fogadhat hívásokat. Sőt, az ujjlenyomat funkció is zavartalanul működik. Kényelmesen kézben tartható, kellemes tapintású anyagból készült, készüléke pedig teljes védelmet élvez a karcolásokkal és egyéb mechanikai sérülések ellen.


CellularLine Touch iPhone 6/6S Flip tok, Fekete
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha ötletes, funkcionális védelmet keres iPhone 6/6S okostelefonjának, a CellularLine Touch flip tok tökéletes választás. Kihajtható előlapja feketített, érintésérzékeny üvegből készült, így lehajtott állapota mellett is kezelhető a telefon. A gombok és portok szabadon hozzáférhetőek.


Huawei Original S-View tok Deep Blue Huawei Mate 20 Pro telefonra (EU Blister) 51992624
6 262 Ft

5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

S-View nyitható tok Huawei Mate 20 Pro okostelefonhoz, megvédi a telefont a kaparásoktól, portól és az egyéb károktól. A kiváló minőségű védelem mellett az S-View praktikus ablakkal rendelkezik, amely segítségével megtekintheted a szükséges alapinformációkat a képernyőn. Ellenőrizni tudod az értesítéseket és az időt. Természetesen a tok felnyitásával a telefon automatikusan feloldódik.


Nillkin Sparkle S-View Gold tok Xiaomi Redmi Note 5 2438672 számára
4 361 Ft

2 490 Ft

Az S-View tok elülső részén egy átlátszó ablak van, mely segítségével ellenőrizheted az olyan információkat, mint például a dátum, idő, bejövő hívás telefonszáma, nem fogadott hívások, SMS üzenetek, akkumulátor állapota, és hozzáférhetsz a zenelejátszóhoz anélkül, hogy ki kellene nyitnod a tokot.


SAMSUNG Galaxy Note 9  Clear View flip tok állvánnyal, fekete EF-ZN960CBEGWW
17 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti LED Clear View flip tok Samsung Galaxy Note 9 okostelefonra, fekete, zseb kártyákra, intelligens kijelző az értesítések és az idő megtekintéséhez, kiváló dizájn védelemmel. A LED View Cover több tíz előre telepített ikont tartalmaz és lehetővé teszi új ikonok létrehozását.


SAMSUNG Galaxy Note 9 Clear View flip tok állvánnyal, kék EF-ZN960CLEGWW
17 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti LED Clear View flip tok Samsung Galaxy Note 9 okostelefonra, kék, zseb kártyákra, intelligens kijelző az értesítések és az idő megtekintésére, kiváló dizájn védelemmel. A LED View Cover több tíz előre telepített ikont tartalmaz és lehetővé teszi új ikonok létrehozását.


SAMSUNG Galaxy Note 9 LED View flip tok ,kék EF-NN960PLEGWW
19 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

LED View flip tok Samsung Galaxy Note 9 okostelefonra, kék, hívások megkülönböztetésének lehetősége, zseb kártyákra, interaktív kijelző, kiváló dizájn védelemmel.


SAMSUNG Galaxy S8 LED View Cover tok, Arany
13 653 Ft

10 490 Ft

Samsung Galaxy S8 LED View Cover tok, Arany tökéletes kiegészítője lehet telefonjának. A telefontok egy beépített LED kijelzővel lett felszerelve, így ki sem kell nyitnunk a hívások fogadásához vagy elutasításához. A tok LED kijelzőjének köszönhetően, zenehallgatás során lépkedhetünk a különböző zeneszámok között, így kényelmesebbé téve használatát.


SAMSUNG Galaxy S8 LED View Cover tok, Ezüst
14 990 Ft

11 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Samsung Galaxy S8 LED View Cover tok, Ezüst tökéletes kiegészítője lehet telefonjának. A telefontok egy beépített LED kijelzővel lett felszerelve, így ki sem kell nyitnunk a hívások fogadásához vagy elutasításához. A tok LED kijelzőjének köszönhetően, zenehallgatás során lépkedhetünk a különböző zeneszámok között, így kényelmesebbé téve használatát.


SAMSUNG Kryt Clear View Standing Cover (Samsung Galaxy S8 Plus), fekete
11 511 Ft

10 890 Ft

Samsung Kryt Clear View Standing Cover (Samsung Galaxy S8 Plus), fekete tok témáinak köszönhetően egészen az ikonokig testre szabdhatja mobiltelefonját. Az áttetsző fedél állítható állványként is funkcionál, így optimális látószöget biztosít filmnézéshez, játékokhoz, vagy videóhíváshoz.


SAMSUNG Smartflip tok Led View (Samsung Galaxy S8 Plus),arany
13 653 Ft

10 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi márkás smartflip tok a világhírű Samsung elektronika gyártójától. A készüléksehogysem nehezíti a védett készülék irányító elemeihez, csatlakoztatóihoz és fényképezőgépéhez való hozzáférést. Szükséges védő tulajdonságokat biztosít.


Zopo ZP990+ S-View Védőtok, Rózsaszín
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Zopo ZP990+ S-View fehér védőtok a ZP990+ okostelefonokhoz készült. A Zopo által forgalmazott S-View védőtok nagy védelmet biztosít a telefonjának, hogy megóvja az esetleges sérülésektől. Előlapi oldalán átlátszó ablakocska biztosítja, hogy a telefonról leolvasható legfontosabb információkat a tok kinyitása nélkül is láthassa. A tok hátlapja a telefon hátlapjának helyére pattintva használható. A ZP990+ S-View tokot nem szükséges eltávolítani ahhoz, hogy a töltőt, illetve a fülhallgatót csatlakoztatni lehessen.


SAMSUNG Galaxy S8 LED view cover, Fekete
14 320 Ft

12 290 Ft

Samsung Galaxy S8 LED view cover, Fekete tökéletes kiegészítője lehet telefonjának. A telefontok egy beépített LED kijelzővel lett felszerelve, így nem kell kinyitnunk ahhoz hogy hívást tudjunk fogadni vagy elutasítani. A tok LED kijelzőjének köszönhetően, zenehallgatás során lépkedhetünk a különböző zeneszámok között.


SAMSUNG Galaxy S8+ LED view cover, Fekete
14 320 Ft

11 790 Ft

Samsung Galaxy S8+ LED view cover, Fekete tökéletes kiegészítője lehet telefonjának. A telefontok egy beépített LED kijelzővel lett felszerelve, így nem kell kinyitnunk ahhoz hogy hívást tudjunk fogadni vagy elutasítani. A tok LED kijelzőjének köszönhetően, zenehallgatás során lépkedhetünk a különböző zeneszámok között.


SAMSUNG Galaxy S8 LED View Cover tok, Lila
14 990 Ft

12 990 Ft

Samsung Galaxy S8 LED View Cover tok, Lila tökéletes kiegészítője lehet telefonjának. A telefontok egy beépített LED kijelzővel lett felszerelve, így ki sem kell nyitnunk a hívások fogadásához vagy elutasításához. A tok LED kijelzőjének köszönhetően, zenehallgatás során lépkedhetünk a különböző zeneszámok között, így kényelmesebbé téve használatát.


SAMSUNG Galaxy S8 LED View Cover tok, Rózsaszín
14 990 Ft

12 490 Ft

Samsung Galaxy S8 LED View Cover tok, Pink tökéletes kiegészítője lehet telefonjának. A telefontok egy beépített LED kijelzővel lett felszerelve, így ki sem kell nyitnunk a hívások fogadásához vagy elutasításához. A tok LED kijelzőjének köszönhetően, zenehallgatás során lépkedhetünk a különböző zeneszámok között, így kényelmesebbé téve használatát.