SAMSUNG Smartflip tok Led View (Samsung Galaxy S8 Plus),arany
13 653 Ft 5 590 Ft

Minőségi márkás smartflip tok a világhírű Samsung elektronika gyártójától. A készüléksehogysem nehezíti a védett készülék irányító elemeihez, csatlakoztatóihoz és fényképezőgépéhez való hozzáférést. Szükséges védő tulajdonságokat biztosít.

CellularLine TOUCH Apple iPhone 7 Flip tok, Fekete
6 990 Ft

CellularLine TOUCH Flip tokot kifejezetten Apple iPhone 7 telefonokra tervezték. Különlegessége intelligens előlapjában rejlik, melyen felnyitás nélkül üzenhet vagy fogadhat hívásokat. Sőt, az ujjlenyomat funkció is zavartalanul működik. Kényelmesen kézben tartható, kellemes tapintású anyagból készült, készüléke pedig teljes védelmet élvez a karcolásokkal és egyéb mechanikai sérülések ellen.

Huawei Original S-View tok Deep Blue Huawei Mate 20 Pro telefonra (EU Blister) 51992624
6 262 Ft 5 590 Ft

S-View nyitható tok Huawei Mate 20 Pro okostelefonhoz, megvédi a telefont a kaparásoktól, portól és az egyéb károktól. A kiváló minőségű védelem mellett az S-View praktikus ablakkal rendelkezik, amely segítségével megtekintheted a szükséges alapinformációkat a képernyőn. Ellenőrizni tudod az értesítéseket és az időt. Természetesen a tok felnyitásával a telefon automatikusan feloldódik.

CellularLine Touch iPhone 6/6S Flip tok, Fekete
6 990 Ft

Ha ötletes, funkcionális védelmet keres iPhone 6/6S okostelefonjának, a CellularLine Touch flip tok tökéletes választás. Kihajtható előlapja feketített, érintésérzékeny üvegből készült, így lehajtott állapota mellett is kezelhető a telefon. A gombok és portok szabadon hozzáférhetőek.

SAMSUNG Galaxy S8 LED View Cover tok, Arany
13 990 Ft

Samsung Galaxy S8 LED View Cover tok, Arany tökéletes kiegészítője lehet telefonjának. A telefontok egy beépített LED kijelzővel lett felszerelve, így ki sem kell nyitnunk a hívások fogadásához vagy elutasításához. A tok LED kijelzőjének köszönhetően, zenehallgatás során lépkedhetünk a különböző zeneszámok között, így kényelmesebbé téve használatát.

SAMSUNG Galaxy S8 LED View Cover tok, Ezüst
14 990 Ft 13 990 Ft

2 év garancia

Samsung Galaxy S8 LED View Cover tok, Ezüst tökéletes kiegészítője lehet telefonjának. A telefontok egy beépített LED kijelzővel lett felszerelve, így ki sem kell nyitnunk a hívások fogadásához vagy elutasításához. A tok LED kijelzőjének köszönhetően, zenehallgatás során lépkedhetünk a különböző zeneszámok között, így kényelmesebbé téve használatát.

SAMSUNG Kryt Clear View Standing Cover (Samsung Galaxy S8 Plus), fekete
12 990 Ft

Samsung Kryt Clear View Standing Cover (Samsung Galaxy S8 Plus), fekete tok témáinak köszönhetően egészen az ikonokig testre szabdhatja mobiltelefonját. Az áttetsző fedél állítható állványként is funkcionál, így optimális látószöget biztosít filmnézéshez, játékokhoz, vagy videóhíváshoz.

Nillkin Sparkle S-View Gold tok Xiaomi Redmi Note 5 2438672 számára
4 361 Ft 2 490 Ft

Az S-View tok elülső részén egy átlátszó ablak van, mely segítségével ellenőrizheted az olyan információkat, mint például a dátum, idő, bejövő hívás telefonszáma, nem fogadott hívások, SMS üzenetek, akkumulátor állapota, és hozzáférhetsz a zenelejátszóhoz anélkül, hogy ki kellene nyitnod a tokot.