Apple Watch Nike+ Series 4, 40 mm, űrszürke alumínium tok/fekete szíj
142 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra szíve a 64 bites, kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Nike Run Club alkalmazás. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és mutatni például: távolságot, időt, az elégetett kalóriákat, pulzusfrekvenciát és az elmulasztott lépéseket. OLED Retina órakijelző Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Erősített Ion-X védőüveg. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0 technológia. Beépített, körülbelül 18 órás üzemidejű tölthető lítium-ion akkumulátor. Az óra körülbelül 50 m mélységig vízálló. Az óra tok mérete 40 mm. Méretek 40 × 34 mm. Vastagsága 10,7 mm. Súlya 30,1 g. A csomagolás szintén tartalmaz egy sportos óraszíjat 130 – 200 mm- es csuklóméretre.


Apple Watch Nike+ Series 4, 40mm, szürke alumínium tok / fehér felhúzható szíj
142 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra szíve a 64 bites, kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Nike Run Club alkalmazás. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és mutatni például: távolságot, időt, az elégetett kalóriákat, pulzusfrekvenciát és az elmulasztott lépéseket. OLED Retina órakijelző Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Erősített Ion-X védőüveg. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0 technológia. Beépített, körülbelül 18 órás üzemidejű tölthető lítium-ion akkumulátor. Az óra körülbelül 50 m mélységig vízálló. Az óra tok mérete 40 mm. Méretek 40 × 34 mm. Vastagsága 10,7 mm. Súlya 30,1 g. A csomagolás szintén tartalmaz egy felhúzós sportos óraszíjat 130 – 190 mm-es csuklóméretre (kerület).


Apple Watch Nike+ Series 4, 40mm, tok ezüst alumíniumból/platina-fekete szíj
143 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra szíve a 64 bites, kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Nike Run Club alkalmazás. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és mutatni például: távolságot, időt, az elégetett kalóriákat, pulzusfrekvenciát és az elmulasztott lépéseket. OLED Retina órakijelző Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Erősített Ion-X védőüveg. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0 technológia. Beépített, körülbelül 18 órás üzemidejű tölthető lítium-ion akkumulátor. Az óra vízálló körülbelül 50 m mélységig. Az óra tok mérete 40 mm. Méretei 40 × 34 mm. Vastagsága 10,7 mm. Súlya 30,1 g. A csomagolás szintén tartalmaz egy sportos óraszíjat 130 – 200 mm- es csuklóméretre (kerület).


Apple Watch Nike+ Series 4,40mm, űrszürke alumínium tok / fekete szíjjal
143 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra szíve a 64 bites, kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Nike Run Club alkalmazás. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és bemutatni például a távolságot, az időt, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot és a kimaradt lépéseket. OLED Retina óra Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Edzett Ion-X védőüveg. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0. technológia Beépített, körülbelül 18 órás üzemidejű lítium-ion akkumulátor. Az óra körülbelül 50 m mélységig vízálló. Az óra tok mérete 40 mm. Méretek 40 × 34 mm. Vastagság 10,7 mm. Súlya 30,1 g. A csomagolás tartalma egy sportos óraszíj 130 – 190 mm-es csuklóméretre (kerület).


Apple Watch Nike+ Series 4, 44 mm, űrszürke alumínium tok/fekete szíj
155 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra szíve a 64 bites, kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Nike Run Club alkalmazás. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és mutatni például: távolságot, időt, az elégetett kalóriákat, pulzusfrekvenciát és az elmulasztott lépéseket. OLED Retina órakijelző Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Erősített Ion-X védőüveg. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0 technológia. Beépített, körülbelül 18 órás üzemidejű tölthető lítium-ion akkumulátor. Az óra vízálló körülbelül 50 m mélységig. Az óratok mérete 44 mm. Méretei 44 × 38 mm. Vastagsága 10,7 mm. Súlya 36,7 g. A csomagolás szintén tartalmaz egy sportos óraszíjat 140 – 210 mm-es csuklóméretre (kerület).


Apple Watch Nike+ Series 4, 44mm, szürke alumínium tok/fehér felhúzható szíj
158 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra szíve a 64 bites, kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Nike Run Club alkalmazás. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és mutatni például: távolságot, időt, az elégetett kalóriákat, pulzusfrekvenciát és az elmulasztott lépéseket. OLED Retina órakijelző Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Erősített Ion-X védőüveg. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0 technológia. Beépített, körülbelül 18 órás üzemidejű tölthető lítium-ion akkumulátor. Az óra vízálló körülbelül 50 m mélységig. Az óratok mérete 44 mm. Méretei 44 × 38 mm. Vastagsága 10,7 mm. Súlya 36,7 g. A csomagolás tartalma egy sportos óraszíj 145 – 220 mm-es csuklóméretre (kerület).


Apple Watch Nike+ Series 4, 44mm, tok ezüst alumíniumból/platina-fekete szíj
154 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos okosóra. Az óra szíve a 64 bites, kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Nike Run Club alkalmazás. Funkciók és tartozékok GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és mutatni például a távolságot, az időt, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot és a megtett lépéseket. OLED Retina óra kijelző Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Edzett Ion-X üvegecske. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0. technológia Beépített, tölthető lítium-ion akkumulátor körülbelül 18 órás élettartammal. Az óra vízálló körülbelül 50 m mélységig. Az óra tok mérete 44 mm. Méretei 44 × 38 mm. Vastagsága 10,7 mm. Súlya 36,7 g. A csomagolás szintén tartalmaz egy sportos óraszíjat 140 – 210 mm-es csuklóméretre (kerület).


Apple Watch Nike+ Series 4,44mm, űrszürke alumínium tok / fekete szíjjal
155 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra szíve a 64 bites, kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Nike Run Club alkalmazás. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és bemutatni például a távolságot, az időt, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot és a kimaradt lépéseket. OLED Retina óra Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Edzett Ion-X védőüveg. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0. technológia Beépített, körülbelül 18 órás üzemidejű lítium-ion akkumulátor. Az óra vízálló körülbelül 50 m mélységig. Az óra tok mérete 44 mm. – Méretei 44 × 38 × 140 mm Vastagság 10,7 mm. Súlya 36,7 g. A csomagolás tartalma egy sportos óraszíj 145 – 220 mm-es csuklóméretre (kerület).


Apple Watch Series 3 Nike+ GPS, 42mm Space Grey Aluminium Case with Anthracite/Black Nike Sport Band
128 062 Ft

109 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Apple Watch sorozat 3 A Nike + a Watch Series 3 külön kiadása az együttes branding-nek, az egyik leginnovatívabbnak a világon – az Apple és a Nike. Ha aktívan futsz, az Apple Watch Nike + kiváló választás. Az órák klasszikus elemei mellett az Apple Watch 3-as sorozat kiegészül az exkluzív Nike arcpakolásokkal, a lélegző és kényelmes Nike sportpánttal és a Nike + Run Club-szal. Szürke szürke alumínium tok Nike antracit / fekete sportpánttal.


Apple Watch Series 4,40mm, aranyozott alumínium tok / rózsaszín szíjjal
143 663 Ft

139 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra lelke egy 64bites kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és bemutatni például a távolságot, az időt, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot és a kimaradt lépéseket. OLED Retina kijelző Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Edzett Ion-X védőüveg. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0. technológia Beépített, tölthető lítium-ion akkumulátor 18 óra üzemidővel. Az óra körülbelül 50 m mélységig vízálló. Az óra tok mérete 40 mm. Méretek 40 × 34 mm. Vastagsága 10,7 mm Súlya 30,1 g. A csomagolás tartalma egy sportos óraszíj 130 – 190 mm-es csuklóméretre (kerület).


Apple Watch Series 4,40mm, űrszürke alumínium tok / fekete szíjjal
144 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra szíve a 64 bites, kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és bemutatni például a távolságot, az időt, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot és a kimaradt lépéseket. OLED Retina óra Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Edzett Ion-X üvegecske. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0. technológia Beépített, körülbelül 18 órás lítium-ion akkumulátor. Az óra vízálló körülbelül 50 m mélységig. Az óra tok mérete 40 mm. Méretek 40 × 34 mm. Vastagság 10,7 mm. Súlya 30,1 g. A csomagolás szintén tartalmaz egy sportos óraszíjat 130 – 190 mm-es csuklóméretre (kerület).


Apple Watch Series 4, 44mm, ezüs/fehér tok szíjjal
153 842 Ft

148 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dizájnos intelligens óra. Az óra lelke egy 64bites kétmagos S4 processzor. Apple W3 vezeték nélküli chip. OS watchOS 5. Funkciók és tartozékok: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, barometrikus magasságmérő, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, környezeti fényérzékelő. Az óra képes rögzíteni és bemutatni például a távolságot, az időt, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot és a kimaradt lépéseket. OLED Retina kijelző Force Touch technológiával (1000 nit). Digital Crown korona haptikus visszajelzéssel. Mikrofon és hangszóró. Edzett Ion-X védőüveg. Hátsó rész zafírkristályból és kerámiából van. Wi-Fi támogatás, Bluetooth v5.0. technológia Beépített, tölthető lítium-ion akkumulátor 18 óra üzemidővel. Az óra körülbelül 50 m mélységig vízálló. Az óra tok mérete 44 mm. Méretei 44 × 38 vmm Vastagsága 10,7 mm Súlya 36,7 g. A csomagolás tartalmaz egy sportos óraszíj 140 – 210 mm-es csuklóméretre (kerület).


Carneo CROCS okosóra, fekete
19 669 Ft
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns okosóra kör alakú kijelzővel. Az óra microSIM és microSD kártya slottal is rendelkezik, a mobiltelefonhoz Bluetoothon keresztül kapcsolódik. Ez az óra megkönnyíti az életed a hétköznapi helyzetekben. Többé már nem kell keresned a mobilod a zsebedben, retikülödben vagy a hátizsákodban: bonyolíts le hívásokat egyenesen a karórádról!


Carneo Okos óra BLACK EYE

Carneo Okos óra BLACK EYE

Értékelés: 5
19 639 Ft

16 990 Ft

Érintőképernyős fényes LCD kijelzővel, teljesen kompatibilis Android 4.3 és annál nagyobb rendszerrel. Integrált gyorsulásmérő, Bluetooth 3.0 támogatás, egyszerű zene és telefonos kamera távvezérlés, üzenetek és telefonbeszélgetés fogadása, hírek követése és közösségi oldalak nyomon követése, e-mail olvasása. Kidolgozott és egyedi dizájn.


Carneo Okos óra EDGE

Carneo Okos óra EDGE

Értékelés: 4
17 169 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ha nem próbálod ki, nem fogod elhinni, de az okos óra egy nagyszerű és praktikus kiegészítő. Lehet, hogy „nem probléma zsebből elővenni a telefont“ de egy gyors pillantás a csuklóra sokkal praktikusabb. Pillanatok alatt megtudod, ha valaki fontos hív, ha a főnöködtől e-mailt kapsz vagy SMS-t a barátnődtől… netalán csak egy spam-et vagy egy kevésbé fontos üzenetet. Rendkívül stílusos és praktikus kiegészítő: Carneo EDGE okos óra


Carneo Smart óra Manager- ezüst
30 433 Ft
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Számológép, ébresztő és stopper egy órában- ez már harminc évvel ezelőtt is létezett. A Carneo Manager többet kínál. Megérkezett a valódi intelligens óra, mely az „irodai“ funkción kívül, „fitness és outdoor“ funkcióval is büszkélkedhet. Mi több, nagyszerű dizájnnal és szuper árral rendelkezik.


Fitbit Versa Lite - Charcoal/Silver Aluminum
54 200 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos okosóra segít az egészséges szokások megszerzésében. Fitbit Versa Lite állandóan méri a pulzusodat, elégetett kalóriákat, mozgás aktivitásodat vagy az alvást. Akár 50 m mélységig vízálló, egy töltéssel akár 4 napot kibír. Megjeleníti telefonod üzeneteit és különféle fitnesz alkalmazások használatát teszik lehetővé.


Fitbit Versa Lite - Lilac/Silver Aluminum
54 200 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos okosóra segít az egészséges szokások megszerzésében. Fitbit Versa Lite állandóan méri a pulzusodat, elégetett kalóriákat, mozgás aktivitásodat vagy az alvást. Akár 50 m mélységig vízálló, egy töltéssel akár 4 napot kibír. Megjeleníti telefonod üzeneteit és különféle fitnesz alkalmazások használatát teszik lehetővé.


Fitbit Versa Lite - Marina Blue/Marina Blue Aluminum
54 200 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos okosóra segít az egészséges szokások megszerzésében. Fitbit Versa Lite állandóan méri a pulzusodat, elégetett kalóriákat, mozgás aktivitásodat vagy az alvást. Akár 50 m mélységig vízálló, egy töltéssel akár 4 napot kibír. Megjeleníti telefonod üzeneteit és különféle fitnesz alkalmazások használatát teszik lehetővé.


Fitbit Versa Lite - Mulberry/Mulberry Aluminum
54 200 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos okosóra segít az egészséges szokások megszerzésében. Fitbit Versa Lite állandóan méri a pulzusodat, elégetett kalóriákat, mozgás aktivitásodat vagy az alvást. Akár 50 m mélységig vízálló, egy töltéssel akár 4 napot kibír. Megjeleníti telefonod üzeneteit és különféle fitnesz alkalmazások használatát teszik lehetővé.


Fitbit Versa Lite - White/Silver Aluminum
54 200 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos okosóra segít az egészséges szokások megszerzésében. Fitbit Versa Lite állandóan méri a pulzusodat, elégetett kalóriákat, mozgás aktivitásodat vagy az alvást. Akár 50 m mélységig vízálló, egy töltéssel akár 4 napot kibír. Megjeleníti telefonod üzeneteit és különféle fitnesz alkalmazások használatát teszik lehetővé.


Fitbit Versa - Black / Black Aluminum
64 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Fitbit Versa okosóra. Pulzusszám mérése közvetlenül a csuklón. Lépésszámláló, megtett emeletek mérése, környezeti fény érzékelő, kalória számláló, idő, zenelejátszó, intervallum edzés az elégetett kalóriák számával, távolság mérése, útvonal rögzítése, alvásfigyelő, kondíció tesz, vibráció, NFC, Bluetooth 4.0, Wi-Fi. 50 m-ig (5ATM) vízálló.


Fitbit Versa - Gray / Silver Aluminum
64 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Fitbit Versa okosóra. Pulzusszám mérése közvetlenül a csuklón. Lépésszámláló, megtett emeletek mérése, környezeti fény érzékelő, kalória számláló, idő, zenelejátszó, intervallum edzés az elégetett kalóriák számával, távolság mérése, útvonal rögzítése, alvásfigyelő, kondíció tesz, vibráció, NFC, Bluetooth 4.0, Wi-Fi. 50 m-ig (5ATM) vízálló.


Fitbit Versa - Peach / Rose Gold Aluminum
64 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fitbit Versa okosóra. Pulzusszám mérése közvetlenül a csuklón. Lépésszámláló, megtett emeletek mérése, környezeti fény érzékelő, kalória számláló, idő, zenelejátszó, intervallum edzés az elégetett kalóriák számával, távolság mérése, útvonal rögzítése, alvásfigyelő, kondíció tesz, vibráció, NFC, Bluetooth 4.0, Wi-Fi. 50 m-ig (5ATM) vízálló.


Garmin fénix 5, Okosóra, Szürke, Fekete szíj
197 090 Ft

159 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

fēnix 5 a prémium multisport GPS-es óra, mely csuklón mért szívritmussal és fejlett fitnesz szolgálatatásokkal ösztönzi jobb teljesítményre. Bármilyen sportot is űz, a fēnix 5 támogatja benne, köszönhetően a beépített tevékenységprofiloknak és az okos értesítéseknek


Garmin fénix 5, Okosóra, Szürke, Sárga szíj
197 090 Ft

150 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

fēnix 5 a prémium multisport GPS-es óra, mely csuklón mért szívritmussal és fejlett fitnesz szolgálatatásokkal ösztönzi jobb teljesítményre. Bármilyen sportot is űz, a fēnix 5 támogatja benne, köszönhetően a beépített tevékenységprofiloknak és az okos értesítéseknek.


Garmin fénix 5 Sapphire, Okosóra, Fekete
175 990 Ft
+ ingyen szállítás

Garmin fēnix 5 a prémium multisport GPS-es óra, mely csuklón mért szívritmussal és fejlett fitnesz szolgálatatásokkal ösztönzi jobb teljesítményre. Bármilyen sportot is űz, a fēnix 5 támogatja benne, köszönhetően a beépített tevékenységprofiloknak és az okos értesítéseknek.


Garmin fénix 5 Sapphire, Okosóra, Fekete, Performer bundle
209 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Garmin fēnix 5 a prémium multisport GPS-es óra, mely csuklón mért szívritmussal és fejlett fitnesz szolgálatatásokkal ösztönzi jobb teljesítményre. Bármilyen sportot is űz, a fēnix 5 támogatja benne, köszönhetően a beépített tevékenységprofiloknak és az okos értesítéseknek.


Garmin fénix 5 Sapphire, Okosóra, Szürke, Fém szíj
254 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

fēnix 5 a prémium multisport GPS-es óra, mely csuklón mért szívritmussal és fejlett fitnesz szolgálatatásokkal ösztönzi jobb teljesítményre. Bármilyen sportot is űz, a fēnix 5 támogatja benne, köszönhetően a beépített tevékenységprofiloknak és az okos értesítéseknek.


Garmin fénix 5 Silver, Black band
213 990 Ft

159 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Garmin Fénix 5 segít legyőzni a tegnapot, minden egyes nap . Órák, amelyek minden sporteseményhez vagy kalandhoz alkalmasak. A csomagban nem hiányozhat pulzusmérő, bluetooth, színes krómozott kijelző. Élvezze a különböző sporttevékenységek funkcióját, mutatókat és navigációs funkciókat, valamint intelligens figyelmeztetéseket az okostelefonodat.


Garmin Fenix 5S Plus Sapphire
278 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire egy prémium sport óra beépített GPS vevőel, ami teljes funkciókínálatot nyújt kecsesebb, kisebb kialakítás mellett. Zafír üveg védi a kijelzőjét, így szinte mindennek ellenál. Felülmúlhatja az előző napját olyan fejlett edzőfunkciókkal, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. A fēnix 5S Sapphire egy stílusos, amit bárhol, bármikor viselhet, legyen szó akár az irodai mindennapokról vagy a kirándulásairól.


Garmin Fenix 5S Plus Sapphire
265 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire egy prémium sport óra beépített GPS vevőel, ami teljes funkciókínálatot nyújt kecsesebb, kisebb kialakítás mellett. Zafír üveg védi a kijelzőjét, így szinte mindennek ellenál. Felülmúlhatja az előző napját olyan fejlett edzőfunkciókkal, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. A fēnix 5S Sapphire egy stílusos, amit bárhol, bármikor viselhet, legyen szó akár az irodai mindennapokról vagy a kirándulásairól.


Garmin Fenix 5S Plus-silver, Black Band
219 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A sokoldalú fenix multisport órák új, továbbfejlesztett sorozata topográfiai térképekkel, érintéses fizetéssel és zenelejátszással.


Garmin fénix 5S Plus Silver with Black band
234 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Új, továbbfejlesztett sokoldalú multisport órák fénix topográfiai térképekkel, érintés nélküli fizetésekkel és zenelejátszással.


Garmin Fenix 5S Plus-white, Fehér
265 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Garmin Fenix 5S Plus-white, white Band egy prémium sport óra beépített GPS vevőel, ami teljes funkciókínálatot nyújt kecsesebb, kisebb kialakítás mellett. Zafír üveg védi a kijelzőjét, így szinte mindennek ellenál. Felülmúlhatja az előző napját olyan fejlett edzőfunkciókkal, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. A fēnix 5S Sapphire egy stílusos, amit bárhol, bármikor viselhet, legyen szó akár az irodai mindennapokról vagy a kirándulásairól.


Garmin Fenix 5S Plus white Optic Seafoam Band
229 990 Ft
+ ingyen szállítás

Garmin Fenix 5S Plus white Optic Seafoam Band egy prémium sport óra beépített GPS vevőel, ami teljes funkciókínálatot nyújt kecsesebb, kisebb kialakítás mellett. Zafír üveg védi a kijelzőjét, így szinte mindennek ellenál. Felülmúlhatja az előző napját olyan fejlett edzőfunkciókkal, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. A fēnix 5S Sapphire egy stílusos, amit bárhol, bármikor viselhet, legyen szó akár az irodai mindennapokról vagy a kirándulásairól.


Garmin fénix 5S Sapphire, Okosóra, Arany, Szürke szíj
209 990 Ft
+ ingyen szállítás

Garmin fēnix 5S egy prémium multisport GPS-es óra, ami teljes funkciókínálatot nyújt kecsesebb, kisebb kialakítás mellett. Így felülmúlhatja az előző napját olyan fejlett edzőfunkciókkal, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. A fēnix 5S egy kicsi sportóra, amit bárhol, bármikor viselhet, legyen szó akár az irodai mindennapokról vagy a kirándulásairól.


Garmin fénix 5S Sapphire, Okosóra, Arany, Fém szíj
199 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Garmin fēnix 5S egy prémium multisport GPS-es óra, ami teljes funkciókínálatot nyújt kecsesebb, kisebb kialakítás mellett. Így felülmúlhatja az előző napját olyan fejlett edzőfunkciókkal, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. A fēnix 5S egy kicsi sportóra, amit bárhol, bármikor viselhet, legyen szó akár az irodai mindennapokról vagy a kirándulásairól.


Garmin fénix 5S, Okosóra, Ezüst, Fekete szíj
199 990 Ft

182 990 Ft
+ ingyen szállítás

fēnix 5S egy prémium multisport GPS-es óra, ami teljes funkciókínálatot nyújt kecsesebb, kisebb kialakítás mellett. Így felülmúlhatja az előző napját olyan fejlett edzőfunkciókkal, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. A fēnix 5S egy kicsi sportóra, amit bárhol, bármikor viselhet, legyen szó akár az irodai mindennapokról vagy a kirándulásairól.


Garmin fénix 5S, Okosóra, Ezüst, Fehér szíj
189 990 Ft

149 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

fēnix 5S egy prémium multisport GPS-es óra, ami teljes funkciókínálatot nyújt kecsesebb, kisebb kialakítás mellett. Így felülmúlhatja az előző napját olyan fejlett edzőfunkciókkal, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. A fēnix 5S egy kicsi sportóra, amit bárhol, bármikor viselhet, legyen szó akár az irodai mindennapokról vagy a kirándulásairól.


Garmin Fenix 5X Plus
275 990 Ft
+ ingyen szállítás

Garmin Fenix 5X Plus nem csak kinézetben jobb mint társai, hanem funkciók terén is. Vízálló is, így vízisportokhoz is nyugodt szívvel használhatod. Könnyedén párosíthatod okostelefonoddal is Bluetooth-on keresztül.


Garmin fénix 5X, Okosóra, Szürke, Fém szíj
281 990 Ft

271 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Garmin fēnix 5X a legújabb multisport edzőtárs. Ez az első a fēnix sorozatban, amely színes topográfiai térképeket tartalmaz. Olyan fejlett funkciókkal van ellátva, mint az Elevate™, csuklón mért szívritmus, a beépített tevékenységprofilok, teljesítmény adatok és edzési áttekintések, melyek jelzik, hogy fejlesztheti edzése hatékonyságát. Okos értesítések segítik, hogy kapcsolatban maradhasson.


Garmin Forerunner 35, Fekete
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Forerunner 35 vékony, pehelykönnyű – tökéletes választás a napi futásaihoz, edzéseihez vagy akár a versenyekhez is. Csuklón mérő szívritmusmérővel rendelkezik, a GPS vevő pedig követi a megtett távolságát, tempóját, intervallumait és egyéb adatokat. Mivel ezeket az adatokat a készüléke tárolja, másra már nincs is szüksége – nem kell telefon vagy mellkaspánt. Csak csatolja fel a Forerunner 35-öt és induljon!


Garmin Forerunner 35 Okosóra, Lime
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Garmin Forerunner 35 Okosóra könnyű tömegével alig észrevehető használat közben, állítható szíjának köszönhetően pedig mindenki számára kényelmes viseletet biztosít. Beépített optikai szívritmusérzékelővel van ellátva, így az óra közvetlenül a csuklóján keresztül méri a pulzusát. Az óra nagyon jó funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik, különálló sportprofilokat kínálnak a futáshoz, a kerékpározáshoz vagy a fitnesz gyakorlatokhoz. Okostelefonjához csatlakoztatva visszanézheti naplózott adatait a készülékből.


Garmin Instinct Okosóra, Grafitszürke
98 990 Ft
+ ingyen szállítás

Garmin Instinct okosóra az aktív életre lett tervezve. A beépített GPS rögzíti a megtett távolságot, ütemet, helyzetet és egyéb információkat a kültéri sportjai során. Olyan fejlett edzőfunkciókkat tud, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. Grafit színű


Garmin Forerunner 35, Fehér
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Forerunner 35 vékony, pehelykönnyű – tökéletes választás a napi futásaihoz, edzéseihez vagy akár a versenyekhez is. Csuklón mérő szívritmusmérővel rendelkezik, a GPS vevő pedig követi a megtett távolságát, tempóját, intervallumait és egyéb adatokat. Mivel ezeket az adatokat a készüléke tárolja, másra már nincs is szüksége – nem kell telefon vagy mellkaspánt. Csak csatolja fel a Forerunner 35-öt és induljon!


Garmin vívoactive 3, Fekete szilikon, Szürke
79 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A vívoactive 3 okosóra az aktív életre lett tervezve. Az előre betöltött több, mint 15 sportág közül választva bármilyen tevékenységet indíthat. A beépített GPS rögzíti a megtett távolságot, ütemet, helyzetet és egyéb információkat a kültéri sportjai során.


Garmin Vivoactive 3 Music
100 990 Ft
+ ingyen szállítás

Garmin Vivoactive 3 Music okosóra az aktív életre lett tervezve. A music funkció lehetővé teszi, hogy a telefonja nélkül halgasson zenét. A beépített GPS rögzíti a megtett távolságot, ütemet, helyzetet és egyéb információkat a kültéri sportjai során. Olyan fejlett edzőfunkciókkat tud, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és **teljesítményelemzések az edzései során.