SAMSUNG Galaxy Watch4 Classic 46mm, Black

SAMSUNG Galaxy Watch4 Classic 46mm, Black

Száma: 3052189
A Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosóra rozsdamentes acélból készült, szilikon szíjjal. A készülék vízálló 50 méterig IP68 tanúsítvánnyal és MIL-STD-810G katonai ellenállással rendelkezik, és 1,4" Super AMOLED kijelzőjét Corning Gorilla Glass DX edzett üveg borítja. Méri a pulzusszámot, a vérnyomást, a vér oxigénellátását (SpO2), és rendelkezik egy BIA érzékelővel a testösszetétel mérésére. GPS és Glonass vevővel ellátott, 16 GB belső memóriával rendelkező beépített zenelejátszóval kiegészített, a mikrofonnak és a hangszórónak köszönhetően telefonálási lehetőséget nyújt. További információ
148 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 3052189

Leírás


Samsung Galaxy Watch4 Classic okosóra nagyteljesítményű okosóra egészségügyi funkciók Wear OS egyedi funkciók fejlett funkciók Google Pay EKG vér oxigénszint fitnesz óra zászlóshajó teljesítmény minőségi anyag

Teljesítsd céljaidat a Galaxy Watch4 Classic készülékkel

A Samsung még több fitnesz innovációt, orvosi technológiát és fejlett kütyüt pakolt egy könnyű okosóra testébe. A Galaxy Watch4 Classic mostantól pontos információkat ad az kalóriaégetésről és a napi rutinról, átfogó alváselemzést, valamint valós idejű vérnyomás és EKG méréseket. A Wear OS operációs rendszer segítségével intuitív beállításokat és gazdag alkalmazásválasztékot is megtapasztalhatsz, amelyekkel továbbfejlesztheted magad. Röviden, ez a tökéletes fitneszpartner, amely mindig kéznél van – közvetlenül a csuklódon.


Samsung Galaxy Watch4 Classic

Egy dizájn, amely dacol az idővel

A hagyományos kifinomultság a legújabb innovációkkal párosul. Élvezd a briliáns kijelző, a forgatható lünetta vagy a tartós anyag minden részletét acélból. Az egyszerű képernyőn történő navigáció és a gyors működés mellett a Samsung Galaxy Watch4 Classic formatervezése is úgy lett kialakítva, hogy már első pillantásra lenyűgözzön.

Samsung Galaxy Watch4 Classic

A mozgáshoz létrehozott kényelmes óraszíj

Adj bele mindent még az edzéssorozat utolsó szettjébe is, a Ridge Sports Band nem fél a verejtéktől. Magas minőségű fluoroelasztomer anyagból készült, amely vízálló, és kényelmet biztosít a mindennapi viselethez. A Galaxy Watch4 Classic minden alkatrésze úgy lett kialakítva, hogy támogasson a mozgásában.


Samsung Galaxy Watch4 Classic

Testreszabható számlap

Eleged van a monolitikus kijelzőből, amely unalmassá válik? Adj egyedi megjelenést Galaxy Watch4 Classic készülékednek. Válassz az analóg és digitális tárcsák, különböző háttértípusok, betűtípusok és színek között. A testreszabási lehetőségek széles skálája mellett élvezheted a menő AR hangulatjeleket, amelyekkel barátaid tudtára adhatod aktuális hangulatodat vagy tevékenységedet.


Samsung Galaxy Watch4 Classic, a zászlóshajó

Minden lépést számol

Nyomon követheted a teljesítményedet. A lépésszámláló automatikusan rögzíti napi aktivitásod, a beépített GPS funkció pedig pontos útvonalat adhat nem csak a szabadtéri futáshoz. Ezenkívül több mint 90 különböző sportág választható, amelyeket bekapcsolhatsz az órádon, hogy pontos adatokat követhess az edzésedről – az eltöltött időtől az elégetett kalóriákig. Ezután összehasonlíthatod az összegyűjtött információkat a Galaxy Watch4 és az okostelefon készülékeden.

Samsung Galaxy Watch4 Classic, a zászlóshajó

Dolgozz a fittségeden szórakoztató módon

Semmi sem motivál jobban, mint az egészséges versengés a barátaiddal és a családoddal. Vegyél részt szórakoztató versenyeken, növeld a pontszámodat és szerezz emlékjelvényeket a teljesítményedért. A sport jutalma nemcsak a jobb kondíció és a minőségi időtöltés lesz, hanem a szeretteiddel való kapcsolattartás is.


Samsung Galaxy Watch4 Classic

Vérnyomás és EKG mérés

A Samsung BioActive intelligens érzékelőjével mostantól otthonod kényelmében, valós időben mérheted a saját vérnyomásodat és EKG értékeidet. Miután kezdetben az okosórát egy hagyományos mandzsettás vérnyomásmérővel kalibrálták, a Galaxy Watch4 Classic most már képes rögzíteni a szívritmust és az esetleges eltéréseket vagy abnormalitásokat. Minden adatot biztonságosan tárol a telefonodon, ahol bármikor megoszthatod azokat személyi edződdel vagy háziorvosoddal.

Samsung Galaxy Watch4 Classic

A minőségi alvás számít

Add meg izmaidnak a lehető legjobb éjszakai regenerálódást. A Galaxy Watch4 Classic okosóra képes mérni az egyéni alvási szakaszokat, a vér oxigénszintjét és a horkolási szokásokat. Ráadásul a Samsung együttműködött a National Sleep Foundationnel, hogy számtalan hasznos tippet adjon arra vonatkozóan, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az éjszakai pihenésedből – és hogyan növelheted a teljesítményed napközben.


Samsung Galaxy Watch4 Classic

Egy vadonatúj operációs rendszer

Népszerű Google Pay, intuitív vezérlés, egyszerű hozzáférés a funkciókhoz és egy hatalmas nagyszerű fitneszalkalmazások könyvtára. A Wear OS operációs rendszernek köszönhetően, amely a Samsung okosóráin most először jelenik meg, még jobban vezérelheted a Galaxy Watch4 Classic készülékedet.


Tulajdonságok

  • Innovatív okosóra fejlett sportfunkciókkal és vonzó dizájnnal, klasszikus óra stílusában
  • Tartós rozsdamentes acélból készült, sportos szilikon óraszíjjal.
  • Megörvendeztet az intuitív forgatható lünettával történő vezérlése
  • Fejlett egészségügyi funkciók – szívritmus-ellenőrzés, EKG és vérnyomásmérés
  • A karóra figyeli a vér oxigénellátását, amely az edzésed maximális hatékonyságát biztosítja
  • A Galaxy Watch 4 Classic számos sport módot képes mérni
  • Feljegyzi a teljes aktivitásodat: lépesek számát, megtett távolságot, elégetett kalóriák számát stb.
  • Figyeli alvásod minőségét és mennyiségét, valamint segít azt javítani
  • A készülék bioelektromos impedancia (BIA) érzékelővel rendelkezik, amely a testösszetételt – izom, zsír és víz – méri.
  • A beépített GPS és Glonass garantálják a pontos helymeghatározást
  • IP68 védettséget biztosít, és 50 m mélységig vízálló
  • A fokozott ellenállóságát a MIL-STD-810G katonai szabvány biztosítja
  • A színes 1,4"-os Super AMOLED kijelzőt 450 × 450 pixel felbontással Corning Gorilla Glass DX edzett üveg védi
  • A karóra mikrofonja és hangszórója biztosítja a telefonálás lehetőségét
  • Megjeleníti a telefonról és a kedvenc alkalmazásaidból érkező értesítéseket és üzeneteket
  • A beépített 16 GB memória teszi lehetővé kedvenc zenéid lejátszását
  • A 361 mAh kapacitású akkumulátor akár 40 órás működést biztosít
  • 2-sávos Wi-Fi (b/g/n szabvány) csatlakoztatható hozzá
  • 2-magos Exynos W920 processzor akár 1,18 GHz frekvenciával és 1,5 GB operációs memóriával
  • Bluetooth 5.0

Csomagolás tartalma

  • Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46 mm)
  • Sportos szilikon óraszíj
  • Tápkábel
  • Gyors beüzemelés útmutató

Technikai adatok

Támogatott operációs rendszerek Android 6.0 és magasabb
Cserélhető óraszíj Igen
Vízálló Igen (5 ATM + IP68)
Beépített pulzus mérés (csuklón) Igen
Barométer Igen
Gyorsulásmérő Igen (akár 32 G-ig)
Magasságmérő Igen
Giroszkóp Igen
Környezeti fényérzékelő Igen
BIA érzékelő Igen
Üzemidő 40 óra
Értesítések a telefonról Igen
Telefonálás lehetősége Igen
GPS Igen (+ Glonass)
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 és 5 GHz)
Bluetooth Igen, 5.0
Érintés nélküli fizetés Igen (Google Pay)
Súly 52 g
Szín Fekete
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.