Montessori Geometriai testek talapzattal

Montessori Geometriai testek talapzattal

Száma: 692145
Ez a fa doboz tíz, kék színű alap geometriai testet tartalmaz a hozzájuk tartozó talapzattal együtt. A csomagolásban gömb, ellipszoid, ovoid, kocka, kocka, háromszög alakú prizma, háromszög, tetraéderes piramis, kúp és henger található A talapzatos lapoknak köszönhetően a kicsi hozzárendelheti a megfelelő alakzatokat a körvonalaikhoz. További információ
22 790 Ft
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.5.17 prémium szállítással várhatóan
 
2021.5.18 - 2021.5.20 standard szállítással várhatóan

Száma: 692145

Leírás

  • A gyerekek folyamatosan megtanulják a testeket nehézség szerint és később újabbakat adhatnak hozzá.
  • Először a gömbbel, kockával és a hengerrel ajánlott kezdeni.
  • A geometriai testek segítségével nem csak az alap alakzatok sajátíthatók el, hanem azzal is kísérletezhet a kicsi, hogy melyik test milyen mozgásra képes, pl. a gömb gurul.
  • Vagy keresheti maga körül a különböző testeket.
  • Ezután rátérhetek az egyes testek neveinek megtanulására, pl. tapogatós játékkal, ahol a formákat tapintás segítségével kell felismerni.
  • Ajánlott korhatár: 3, 4, 5, 6 év.
  • A termék méretei: fa doboz: 370 × 165 × 110 mm, kocka: 99 × 58 × 58 mm

Montessori metódussal megegyezően, minden felhasznált segédeszközt Marie Montessori készített, akit munka közben a francia Itard és Seguin orvosok által kidolgozott segédeszközök inspiráltak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.