Montessori Geometriai testek talapzattal

Értékelés: 4,8 4 értékelés Márka: Montessori Katalógus száma: 692145

Ingyen szállítás

Montessori Geometriai testek talapzattal

Ez a fa doboz tíz, kék színű alap geometriai testet tartalmaz a hozzájuk tartozó talapzattal együtt. A csomagolásban gömb, ellipszoid, ovoid, kocka, kocka, háromszög alakú prizma, háromszög, tetraéderes piramis, kúp és henger található A talapzatos lapoknak köszönhetően a kicsi hozzárendelheti a megfelelő alakzatokat a körvonalaikhoz. További információ

22600
4.8 4

22 600 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 692145

Leírás

Termékleírás

  • A gyerekek folyamatosan megtanulják a testeket nehézség szerint és később újabbakat adhatnak hozzá.
  • Először a gömbbel, kockával és a hengerrel ajánlott kezdeni.
  • A geometriai testek segítségével nem csak az alap alakzatok sajátíthatók el, hanem azzal is kísérletezhet a kicsi, hogy melyik test milyen mozgásra képes, pl. a gömb gurul.
  • Vagy keresheti maga körül a különböző testeket.
  • Ezután rátérhetek az egyes testek neveinek megtanulására, pl. tapogatós játékkal, ahol a formákat tapintás segítségével kell felismerni.
  • Ajánlott korhatár: 3, 4, 5, 6 év.
  • A termék méretei: fa doboz: 370 × 165 × 110 mm, kocka: 99 × 58 × 58 mm

Montessori metódussal megegyezően, minden felhasznált segédeszközt Marie Montessori készített, akit munka közben a francia Itard és Seguin orvosok által kidolgozott segédeszközök inspiráltak.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Fókusz matematika
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Anyag fa
Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.