Montessori Létra - geometriai testek

Értékelés: 3,9 11 értékelés Márka: Montessori Katalógus száma: 692548

Montessori Létra - geometriai testek

Természetes színű fa talapzat alappal négy különböző színű, 16 db geometriai test számára. Egy szín mindig egy adott magasságot jelent – a kék testek a legalacsonyabbak, a sárga testek magasabbak, a pirosak még magasabbak és a sötétzöldek a legmagasabbak. További információ

7290
3.9 11

7 290 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 692548

Leírás

Termékleírás

Minden színben, így minden magasságban, négy különböző geometriai test található.

  • A kicsi a segédeszköznek köszönhetően megtanulja az alapszíneket és a geometriai alakzatokat, illetve emellett gyakorolja a magasság és az arány fogalmát és közvetetten készül az űrtartalom és térfogat megismerésére.
  • Ajánlott korhatár: 2, 3, 4, 5 év.
  • Termék méretei: 200 × 200 × 15 mm, a legmagasabb alakzat magassága: 70 mm

Montessori metódussal megegyezően, minden felhasznált segédeszközt Marie Montessori készített, akit munka közben a francia Itard és Seguin orvosok által kidolgozott segédeszközök inspiráltak.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Fókusz egyéb
Ajánlott korosztály 2 éves kortól
Anyag fa
Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.