Montessori Rejtélyes zsák geometriai testekkel

Értékelés: 3,8 6 értékelés Márka: Montessori Katalógus száma: 692126

Montessori Rejtélyes zsák geometriai testekkel

A zárható zsák 10 különböző geometriai testet tartalmaz, amik természetes színűek, így alaposabb tapintási és látási megismerést tesznek lehetővé. Tapintás és látás segítségével a kicsi először megismerkedik az éles és lekerekített élek közti különbséggel, majd fokozatosan az alap geometriai formákkal. További információ

4090
3.8 6

4 090 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 692126

Leírás

Termékleírás

Specifikáció:

  • A segédeszköz fejleszti a sztereognosztikus észlelést – tárgyak felismerése tapintással és mozgatással a látás kizárása mellett.
  • A kicsi emellett megtanulhatja a különböző testek neveit és tulajdonságait is.
  • A zacskónak köszönhetően több játékkombinációt találhatsz ki (megtalálni a megfelelő testet a zsákban, a test leírása a megnézése nélkül, kitalálni melyik testről van szó, stb.)
  • Gyermekeknek 3–6 éves kor közt ajánlott.

Montessori metódussal megegyezően, minden felhasznált segédeszközt Marie Montessori készített, akit munka közben a francia Itard és Seguin orvosok által kidolgozott segédeszközök inspiráltak.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Fókusz testi fejlesztés
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Anyag fa
Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.