Albi A kockában! Állati családok
4 810 Ft

10 perces játék a memória gyakorlására, avagy mit tudsz megjegyezni 10 másodperc alatt? A játék során a gyermekek nem csak memóriájukat és észlelésükét gyakorolják, hanem megtanulják azt is, hogyan hívjak az egyes állatok kölykeit, valamint egyéb érdekességeket is megtudhatnak.


Albi A kockában! Ragadozók
3 990 Ft

Akció

10 perces játék a memória gyakorlására, avagy mit tudsz megjegyezni 10 másodperc alatt.


Alexander Figyelj és találd meg - színes piktogramok
2 450 Ft

Oktatójáték, amely összpontosításra, odafigyelésre és figyelmességre vezeti a gyermekeket. A készlet 55 db különböző alakzatokat tartalmazó kártyalapot tartalmaz. A játék célja megtalálni két ugyanazt az alakzatot tartalmazó kártyát. 4 éves kortól ajánlott.


Alexander Írás és törlés - betűk
2 370 Ft

Az Írás és törlés – betűk oktatójáték kiváló szórakozást kínál, amely során a gyerekek tanulják a betűk helyes alakját, melyek mellett képek is találhatók, ezáltal segít az olvasás tanításában is. Arra is tanítja a gyerekeket, hogyan kell helyesen tartani a tollat. Minden újra felírható és letörölhető. A játék 5 éves kortól ajánlott.


Blue Orange Brix
7 400 Ft

Stratégiai játék amőba formában egy új dimenzióban. Minden húzásban a játékos egy téglafalat épít fel úgy, hogy elemeit a növekvő falba építi. De légy óvatos, minden tégla az ellenfélnek is tartogat valamit.


Granna Anyukák

Granna Anyukák

Értékelés: 5
2 640 Ft

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel együtt játszanak. Az Anyukák játékban a 2–4 év közötti gyerekek megismerkednek a kis- és nagy állatokkal a föld különböző tájairól, és a szülők közben elmagyarázhatják, hogy mi is egy anyuka szerepe.


Granna Autók
3 030 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel játszanak. Az Autók játékban a gyerekek megismerkednek a mentőautókkal, a rendőrautókkal vagy a tűzoltóautókkal, az állatok-sofőrök összepárosításával felfedezhetik a foglalkozásokat.


Granna Házikók
2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel játszanak. Az Otthon egy varázslatos szó – azt a helyet jelenti, amit szeretünk és ahova mindig vissza akarunk térni. A gyermek különböző állatok lakhelyéről tanulhatnak.


Granna Képes lottó
2 190 Ft

KISISKOLÁSOK KLUBBJA játék kiadása 1–4 játékos részére. A többjátékos képes lottó két különböző nehézségi szinttel rendelkezik, és a gyerekek nem csak a szókincsüket fejlesztik, hanem gyakorolják a vizuomotoros koordinációt és fejlesztik a megfigyelő készségüket.


Granna Mit vegyek fel?
2 490 Ft

Ebben a játékban a legkisebbek saját alkotásokat hozhatnak létre úgy, hogy a karaktereket ruhadarabokból rakják össze, az idősebb játékosokat pedig az izgalmas játékmenet szórakoztatja majd.


Granna Találd ki!
2 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KISISKOLÁSOK KLUBBJA játékok sorozata 1–4 és 4–7 éves gyerekek számára készült. 45 lapon verses találós kérdések vannak megfogalmazva a gyerekeknek képes megoldással. A játék fejleszti a szókincset, gyakorolja koncentrációt és türelemre tanít – mivel a találós kérdéseket végéig kell hallgatni.


Piatnik Dory Educational Multigames
3 390 Ft

Akció

Tíz oktató játék Finding Dory licensszel, gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott, remek társ tanítás során és az alapvető gyakorlatok elsajátítására, megfigyelő készségek, és gyermek logikájának fejlesztésére. A játékok egyszerűek és szórakoztatók.


Piatnik Othello Classic
7 590 Ft

3 960 Ft

Kiváló, izgalmas és meglepő a játék utolsó pillanatáig. A játék célja az ellenfél köveinek megszerzése és azok saját színre való átváltoztatása. A játék az utolsó mező kitöltéséig tart. Az nyer, akinek a játék végén a legtöbb köve van!


Ravensburger Junior English
2 900 Ft

Tanuld meg az első angol szavakat szórakoztató és játékos formában. A Junior English-ben a szavakat meglátod, hallod és mondod két játék keretében bingóban és pexeszóban. Az idegen nyelvi korai kapcsolat során a gyermekek megvannak erősítve a kommunikációs készséggel és így magabiztosságot szereznek.


Rubik Rubik kocka 2x2 + összerakható gyűrűk
3 663 Ft

3 300 Ft

Egy ajándékcsomag kedvenc fejtörőkkel, amely tartalmaz Rubik kockát a 2×2-es verzióban és összerakható Gyűrűket, amelyek örömet szereznek a logikai játékok minden rajongójának. Az új mechanizmus lehetővé teszi a kocka simább, és gyorsabb forgatását.


Rubik Rubik's Race - társasjáték
6 480 Ft

Élvezd a játék új dimenzióját a klasszikus népszerű fejtörővel, Rubik kockával. A te feladatod összerakni a mintát az előre kisorsolt vázlat szerint gyorsabban, mint az ellenfeled. A játék nagyszerű a a finom kézügyesség fejlesztésére, logikus gondolkodásra és észlelésre.


Spin Master Ogi dáma és ötödölő, fa táblával
4 532 Ft

1 440 Ft

Ezzel a készlettel két klasszikus társasjátékot játszhat: dámát és ötödölőt, egyedi kivitelezéssel és fa játékfelülettel. Élvezze a klasszikus szórakozást, új stílusban.


Vtech Rosszcsont betűk
8 750 Ft

Memória játék a gyermekek számára 3 éves kortól. 1–4 játékos számára. A játék fejleszti a kézügyességet, koncentrációt és megtanítja a betűket. Figyelem! Mindent el kell érned mielőtt letelik az idő! Ha az idő lejár, a betűk kiugranak!


Granna Állatok bolygója
3 870 Ft

A bagoly gyorsabb, mint az őz? A flamingó tovább él, mint egy szarvas? Tudod a választ ezekre a kérdésekre? Akkor jó, de egy fecske nem csinál a nyarat. Próbáld meg azonosítani a fő ismertetőjegyeiket és próbáld meg kitalálni, melyik földrészen élhetnek. Ha találkozol egy környezetvédővel, akkor több pontot kapsz. Viszont a vadászokat el kell kerülnöd!


Piatnik Rummikub Mini Fémdobozban Társasjáték - Magyar nyelvű
3 960 Ft

Piatnik Rummikub Mini a klasszikus rablórömi táblás változata. A játék lényege, hogy minden táblán lévő lapot szabályosan le tudjunk rakni, az a nyertes, akinek egy játszma során ez először sikerül. A játék amellett, hogy szórakoztat, fejleszti a gondolkodást, logikát és a probléma megoldó képességet is.