TM Toys Rubik's Készlet Duo: 3x3, Twist
5 310 Ft

Egy ajándékcsomag a kedvenc fejtörőkből Rubik kocka 3×3 és Twist megörvendeztet minden logikus játék rajongót. Az új mechanizmus lehetővé teszi a kocka simább és gyorsabb forgatását.

Albi A kockában! Állati családok
5 180 Ft

10 perces játék a memória gyakorlására, avagy mit tudsz megjegyezni 10 másodperc alatt? A játék során a gyermekek nem csak memóriájukat és észlelésükét gyakorolják, hanem megtanulják azt is, hogyan hívjak az egyes állatok kölykeit, valamint egyéb érdekességeket is megtudhatnak.

Albi A kockában! Ragadozók
5 180 Ft

10 perces játék a memória gyakorlására, avagy mit tudsz megjegyezni 10 másodperc alatt.

Piatnik High Voltage

Piatnik High Voltage

Értékelés: 5
2 650 Ft

Figyelem! Magasfeszültség! High Voltage egy egyszerű és gyors kártyajáték, amelyben az fog nyerni, aki elsőnek fog megszabadulni az összes kártyájától. Felvillanyozó villámgyors játék egyszerű szabályokkal és gyorsan elrakható kártyákkal.

Albi Quoridor Classic Társasjáték - Magyar nyelvű
9 310 Ft

Quoridor a többi Gigamic játékhoz hasonlóan díjnyertes, eredeti ötletre épül. A játék asztali és hordozható kivitele is gondosan megmunkált fából készült. A játék asztali és hordozható kivitele is gondosan megmunkált fából készült. Útvesztő a fatáblán. Izgalmas és eredeti ötlet, esztétikus kivitelben.

Piatnik Pixbox

Piatnik Pixbox

Értékelés: 5
3 180 Ft

Pixbox egy olyan játék, ahol gyakorlod a térbeli képzeletedet és gyors gondolkodásra és éles látásra van szükség. A játékban össze kell rakni az átlátszó pix kártyákat a kék kockásakkal és a piros mintákat utánozni a kártyákon a feladatokkal. A játék alkalmas játékosoknak 8 éves kortól .

Vtech Rosszcsont betűk
8 590 Ft

Kiárusítás

Memória játék a gyermekek számára 3 éves kortól. 1–4 játékos számára. A játék fejleszti a kézügyességet, koncentrációt és megtanítja a betűket. Figyelem! Mindent el kell érned mielőtt letelik az idő! Ha az idő lejár, a betűk kiugranak!

Granna Házikók
2 650 Ft

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel játszanak. Az Otthon egy varázslatos szó – azt a helyet jelenti, amit szeretünk és ahova mindig vissza akarunk térni. A gyermek különböző állatok lakhelyéről tanulhatnak.

Granna Mit vegyek fel?
2 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ebben a játékban a legkisebbek saját alkotásokat hozhatnak létre úgy, hogy a karaktereket ruhadarabokból rakják össze, az idősebb játékosokat pedig az izgalmas játékmenet szórakoztatja majd.

Granna Találd ki!
2 380 Ft

KISISKOLÁSOK KLUBBJA játékok sorozata 1–4 és 4–7 éves gyerekek számára készült. 45 lapon verses találós kérdések vannak megfogalmazva a gyerekeknek képes megoldással. A játék fejleszti a szókincset, gyakorolja koncentrációt és türelemre tanít – mivel a találós kérdéseket végéig kell hallgatni.

ADC Blackfire Brix

ADC Blackfire Brix

Értékelés: 5
7 440 Ft

Stratégiai játék amőba formában egy új dimenzióban. Minden húzásban a játékos egy téglafalat épít fel úgy, hogy elemeit a növekvő falba építi. De légy óvatos, minden tégla az ellenfélnek is tartogat valamit.

Granna Állatok bolygója
3 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A bagoly gyorsabb, mint az őz? A flamingó tovább él, mint egy szarvas? Tudod a választ ezekre a kérdésekre? Akkor jó, de egy fecske nem csinál a nyarat. Próbáld meg azonosítani a fő ismertetőjegyeiket és próbáld meg kitalálni, melyik földrészen élhetnek. Ha találkozol egy környezetvédővel, akkor több pontot kapsz. Viszont a vadászokat el kell kerülnöd!

Albi Quarto Classic Társasjáték - Magyar nyelvű
10 640 Ft

A többi Gigamic játékhoz hasonlóan az igényes, fából készült Quarto is számos játékdíj nyertese. A 16 bábu mindegyike különböző: kicsi vagy nagy, kerek vagy szögletes, világos vagy sötét, tömör vagy lyukas. Valamennyi bábu közös.

Granna Autók

Granna Autók

Értékelés: 4,5
3 450 Ft

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel játszanak. Az Autók játékban a gyerekek megismerkednek a mentőautókkal, a rendőrautókkal vagy a tűzoltóautókkal, az állatok-sofőrök összepárosításával felfedezhetik a foglalkozásokat.

Granna Képes lottó

Granna Képes lottó

Értékelés: 5
2 250 Ft

KISISKOLÁSOK KLUBBJA játék kiadása 1–4 játékos részére. A többjátékos képes lottó két különböző nehézségi szinttel rendelkezik, és a gyerekek nem csak a szókincsüket fejlesztik, hanem gyakorolják a vizuomotoros koordinációt és fejlesztik a megfigyelő készségüket.

Granna Anyukák

Granna Anyukák

Értékelés: 5
2 650 Ft

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel együtt játszanak. Az Anyukák játékban a 2–4 év közötti gyerekek megismerkednek a kis- és nagy állatokkal a föld különböző tájairól, és a szülők közben elmagyarázhatják, hogy mi is egy anyuka szerepe.

Rubik Rubik kocka 2x2 + összerakható gyűrűk
3 663 Ft 2 920 Ft

Egy ajándékcsomag kedvenc fejtörőkkel, amely tartalmaz Rubik kockát a 2×2-es verzióban és összerakható Gyűrűket, amelyek örömet szereznek a logikai játékok minden rajongójának. Az új mechanizmus lehetővé teszi a kocka simább, és gyorsabb forgatását.

Piatnik Rummikub Mini Fémdobozban Társasjáték - Magyar nyelvű
4 250 Ft

Piatnik Rummikub Mini a klasszikus rablórömi táblás változata. A játék lényege, hogy minden táblán lévő lapot szabályosan le tudjunk rakni, az a nyertes, akinek egy játszma során ez először sikerül. A játék amellett, hogy szórakoztat, fejleszti a gondolkodást, logikát és a probléma megoldó képességet is.

Spin Master Perplexus Kezdő
6 240 Ft

A Perplexus egy 3-D útvesztő egy átlátszó műanyag golyóba zárva. Forgatással, manőverezéssel, a golyó 360 fokban való forgatásával a játékos igyekszik a kis acélgolyót a bonyolult útvesztőn át a széles műanyag síneken a célba juttatni.

Rubik Rubik Magic fejtörő

Rubik Rubik Magic fejtörő

Értékelés: 4
3 980 Ft

Magic Rubik kocka, a logikus fejtörő új változata. A fejtörő célja a teljes értékű minta kialakítása. A lapok különböző irányba állíthatók és helyes összeállításban különböző mintázatok állnak össze.

Trivial Pursuit Harry Potter HU
5 390 Ft 3 980 Ft

Ez a Trivial Pursuit kvíz alapú társasjáték 600 kérdést tartalmaz a Harry Potter filmek világával kapcsolatban. A kérdések egy része még tapasztalt varázslókon is kifoghat! A játékhoz nincs szükségetek táblára, és bárhová magatokkal vihetitek sajtszeletre hasonlító dobozában.

Rubik Rubik trió - 4X4, 3X3, 2X2
11 440 Ft

A kedvenc fejtörőidet tartalmazó ajándékcsomag 3×3, 4×4 és 2×2-es változatú Rubik kockát tartalmaz. Minden logikai játék kedvelőt megörvendeztet. Az új mechanizmus gyorsabb és simább forgást biztosít a kockának.

Rubik Rubik kocka 2x2 + UFO kirakó
2 650 Ft

Kedvelt fejtörő: 2×2-es Rubik kocka és UFO kirakó ajándékcsomag, aminek a logikai játékok szerelmesei biztos örülni fognak. Az új mechanizmus még simább és gyorsabb forgatást tesz lehetővé.

Rubik Rubik kocka kulcstartó + Triamid kirakó
3 050 Ft

A Rubik kocka – kulcstartó és a Triamid fejtörő kedvenc rejtvényeket tartalmazó ajándékcsomag a logikai játékok minden rajongójának szívét megdobogtatja. Az új mechanizmus lehetővé teszi a simább és gyorsabb forgatást.