MORA VT 546 BX

MORA VT 546 BX

Száma: 1108048
Fekete színű multifunkciós beépíthető sütő 71 literes űrtartalommal, A energiaosztályban, 11 programmal rendelkezik. A MORA VT 546 BX sütő speciális Eco Clean tisztító funkciót használ, ami nem csak effektíven tisztítja ki a sütő belsejét, hanem környezetkímélő is. További információ
101 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1108048

Leírás

– –

A Mora VT 546 BX legfőbb tulajdonságai

  • Multifunkciós sütő 11 funkcióval
  • EcoClean sütőtisztító program
  • Kényelmes ajtócsukódás
  • Drótos felfüggesztés
  • Digitális programozható óra
Mora VT 546 BX multifunkciós sütő

Több különböző étel egyidejű sütése? Semmi probléma!

A Mora VT 546 BX multifunkciós sótő több praktikus programmal rendelkezik, amik közül biztos jól jön majd a ventilátoros grillezés, a forrólevegős sütés, a gyors előmelegítés, a kiolvasztás és a tányérok előmelegítése is. A forrólevegős sütés funkcióval több szinten süthetsz egyszerre, és akár több fajta ételt is. Mivel sütés közben az egyes ízek és aromák nem befolyásolják egymást, ezért aggodalom nélkül süthetsz az egyik szinten húst felette pedig péktermékeket.

Sütés több szinten

A Mora VT 546 BX szereti a tisztaságot

A Mora VT 546 BX különlegességei közé tartozik a speciális EcoClean program is. Ez biztosítja a sütő belsejének könnyű és fáradtságmentes kitisztítását. Mindemellett még a környezetet is kíméli. A szennyeződések és a zsíros foltok megpuhítására gőzt enged szabadon. Az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy megtöltesz egy tepsit hozzávetőlegesen 0,4 l vízzel és a sütő aljába helyezed, majd bekapcsolod 60 °C-ra. 30 perc után megfigyelheted, hogyan puhulnak fel a szennyeződések. A sütő kihűlése után pedig egyszerűen letörölhető egyetlen mozdulattal.

EcoClean sütőtisztító program

Recept besütött szalonnás tagliatelle-re

4 adag tésztához 400 g tésztára, 3 gerezd fokhagymára, 100 g szalonnára, 2 kanál vajra, 1 tojásra, 250 ml tejszínre és ízlés szerinti reszelt sajtra lesz szükségünk. Előmelegítjük a Mora VT 546 BX sütőt 180 °C-ra. Leszűrjük a megfőtt tésztát és összekeverjük az apróra vágott fokhagymával. Vajon megpirítjuk a kockákra vágott szalonnát, és adunk hozzá egy kevés fokhagymát. Ezután összekeverjük a tésztával és borssal megfűszerezzük. A tejszínt tojással kikeverjük. A tésztát egy tepsibe helyezzük, amit leöntünk a kikevert tejszínnel, és rászórjuk a sajtot. Nagyjából 20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Biztonságosan de mégis kényelmesen

A Mora VT 546 BX sütő használata kellemes és kényelmes lesz a komfortosan záródó ajtónak köszönhetően. Az ajtó mindössze egyetlen érintésre finoman becsukódik. Ennek köszönhetően hihetetlenül csendes és biztonságos az átlagos sütőkhöz képest. A pléhekkel is könnyen lehet benne dolgozni a drótos felfüggesztésnek köszönhetően. A pléheket és tepsiket bármilyen pozícióba kitudod húzni és gond nélkül ellenőrizheted a sütés állapotát.

Kényelmes ajtócsukódás

Biztonságos sütés

A biztonság fontos a számunkra. Nem csak a sütő ajtó nyitódása és a felfüggesztések biztonságosak, hanem a sütőajtó felépítése is. Ez a visszaverő réteggel ellátott tripla üvegezésnek köszönhető. Az aggodalom mentes működéséhez a biztonsági gyerekzár is hozzájárul. A jól átlátható LED kijelzőn kiválaszthatod a szükséges programot a többi funkcióval együtt, mint a digitális programozható óra beállítható sütési idővel.

Biztonságos hideg sütőajtó

Programok

Felső és alsó fűtőtest húsok és péksütemények sütéséhez
Grill kisebb mennyiségű étel grillezéséhez, kolbász vagy virsli sütéséhez, illetve kenyér megpirításához
Elektromos grill ventilátorral hús grillezéséhez, nagyobb húsok és szárnyasok sütéséhez egy magassági szinten
Nagy grill Nagyobb mennyiségű hús grillezéséhez
Speciális gyors melegítés effektív és gyors program
Meleg levegő és bekapcsolt alsó fűtőszál bekapcsolt alsó fűtőszál, kör alakú fűtőszál és ventilátor
Alsó és felső sütés ventilátorral mindkét fűtőszál és a ventilátor is aktív, így a ventilátor biztosítja a meleg levegő egyenletes mozgását a sütőben, péktermékek sütésére, kiolvasztáshoz, gyümölcsszárításhoz
Forró levegő hús sütéséhez és tészták besütéséhez egyszerre több szinten
Alsó melegítés és bekapcsolt ventilátor nem nagy mértékben feljövő kelt tészták sütésére, zöldségek és gyümölcsök konzerválásához
Tányérmelegítés tányérok felmelegítésére tálalás előtt
Kiolvasztás a levegő a fűtőszálak bekapcsolása nélkül kering, lassú kiolvasztáshoz

Tulajdonságok:

  • Digitális programozható óra – a LED kijelző része a receptekhez előre beállított programokkal együtt
  • Speciális tekerőgombok – kényelmes irányítást biztosítanak és elegáns dizájnjukkal letisztult vonalvezetést kölcsönöznek a sütőnek
  • Kényelmes ajtócsukódás – tompított csukódás
  • A sütő ívelt kialakítását a régi kemencék inspirálták – lehetővé teszi a forró levegő szabad keringését
  • AntiFinger felület védelem – megakadályozza az ujjlenyomatok megtapadását a sütőn
  • EcoClean funkció – a felszabaduló pára meglágyítja az odasült szennyeződéseket
  • Biztonsági gyerekzár a vezérlőn
  • Hővisszaverő réteggel ellátott tripla üvegezés az ajtón
  • Világítás a sütőben
  • Fekete rozsdamentes acél kivitelezés

Mellékelt tartozékok

  • 1 tepsi
  • 1 rostély
  • 1 pléh

Műszaki paraméterek

Energiaosztály A
A sütő űrtartalma 71 l
Feszültség: 230 V
Maximális teljesítmény 3 300 W
Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,7 cm
Mélység 54,7 cm
Beépítési magasság 59 cm
Beépítési szélesség 56 cm
Beépítési mélység 55 cm
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.