Alcina (Self-Tanning Cream) 50 ml
3 710 Ft

Az önbarnázó arc krém természetesen szép barnaság volt. Minden bőrtípusra alkalmas. Az N kettős hatású – önbarcoló és pénisz krémet egyben, ezért ideális a száraz bőrre is. Hatóanyagok:

DHA (dihidroxi-aceton) – Bőrraditációt okoz. .


Art Deco (Spray On Leg Foundation) 100 ml
8 560 Ft

Fedezze le a lábait a bronz felhő is! Spray On Leg Alapítvány segít. Természetesen cserzett megjelenést kölcsönöz a lábnak, gyorsan szárad, és még kisebb hiányosságokat is tanácsol. .


Astrid Önbarnító testápoló 200 ml
1 190 Ft

Self Tanning Lotion Astrid tervezték arc és a test. Garantálom, hogy a természetes, egyenletes színt egész évben anélkül, hogy a nap! Tartalmaz E-vitamint, dermatológiailag tesztelt, könnyen felszívódik, és nem szárítja a bőrt.


Avon (Face & Body Self Tan Lotion) 150 ml
1 940 Ft

Avon önbarnító tej csak 3 órányi, természetesen cserzett megjelenést kölcsönöz. A tej a test és az arc számára egyaránt alkalmas. Hidratálja a bőrt és lágyítja. Az immunrendszer összetétele gyorsan felszívódik. Az ideális megoldás gyors barnításhoz.


Clarins ( Self Tann ing Instant Gel) 125 ml
9 890 Ft

A nem zsíros gél a nagyon természetes természetes tanára friss és unalmas. Ha egész évben szeretne tartani a csillogást, az önbarnító gél nagy segítség lesz. .


Dermacol Önbarnító testápoló  (Self Tan Lotion) 200 ml-30%
1 530 Ft

1 070 Ft

Akció

Önbarnító testápoló a csokoládé és a narancs varázslatos illatával - természetes, egyenletes barnulást biztosít már akár 6 órán belül. Könnyű összetételű, egyszerűen alkalmazható és gyorsan felszívódó készítmény.


Minetan Caramel bõrfólia ( Classic 1 Hour Express Tan) 200 ml
13 260 Ft

Önbarnító hab karamell aranyozáshoz egy gyönyörű karamell aranyszínű barnulást ad. Bemutatjuk a forradalmat az önbarnázásban! Az ultraibolya önbarnító összetevők azonnal érintkezni fognak a bőrrel való érintkezésig, amíg zuhanyoznak. Az eredmény tökéletes sötétzöld, narancssárga színű.


Minetan Önbarnító hab sötét sötétzöld (1 Hour Express Tan) 200 ml
13 260 Ft

Představujeme vám revoluci v samoopalování! Vyzkoušejte samoopalovací pěnu Dark Ash a s výsledkem budete spokojeni! Ultrarychlé samoopalovací složky začínají působit ihned při styku s pokožkou až do doby, kdy se osprchujete. Výsledkem bude dokonalé tmavé opálení bez oranžových tónů.


Minetan Öntapadó hab a sötét barnasághoz Kókusz 200 ml
10 940 Ft

Bemutatjuk a forradalmat az önbarnázásban! Az ultraibolya önbarnító összetevők azonnal érintkezni fognak a bőrrel való érintkezésig, amíg zuhanyoznak. Az eredmény tökéletes sötétzöld, narancssárga színű. Egy órán belül élvezheti a várható szakmai eredményeket.


St. Moriz Bronzosító mousse egy gyors tan a test és az arc Professional 200 ml
3 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon illatos és könnyű hab könnyen lehet alkalmazni, hogy egy tökéletes tan a lehető legrövidebb idő alatt. Sam Sőt, akkor válasszon egy árnyalatú barna – világos sárgásbarna kapsz 1 óra után, közép sárgásbarna 2 óra múlva, sötétbarna színű, 3 óra múlva. .