Talált termékek száma: 62

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Szűrő kikapcsolása

A lista az alábbi szűrőket tartalmazza:  Raktáron


Kärcher Tömlőcsatlakozó készlet 1,5 m
3 990 Ft

Kärcher Tömlőcsatlakozó készlet kompatibilis az összes Kärcher termékkel. A tömlő hossza 1,5m. A Kärcher Tömlőcsatlakozó készletre a hosszú élettartam és a könnyű kezelhetőség jellemző.


FISKARS Locsolókanna gyerekeknek, First Fiskars®
1 490 Ft

A Fiskars Locsolókanna, a My First Fiskars keretein belül, kifejezetten gyerekeknek lett tervezve. A kertészkedés gyakran játékot jelent a kisebbek számára, így a My First Fiskars célja, hogy a kertészkedésben gyermekei örömüket leljék. A kanna megfelelően illeszkedik a kicsik kezébe, erős, de mégis lágy anyagokból készült.


Gardena (1724) Szívótömlő csatlakozóelem, 25 mm
1 890 Ft

Gardena (1724) szívótömlő csatlakozóelem elősegíti a szivattyúhoz való vákuumállós csatlakoztatást. A hozzá tartozó bilincs segítségével egyszerűen rögzíthető. A 25 mm-es átmérővel rendelkező csatlakozóelem belső menete 33,3 mm.


Gardena (1726) Szívóoldali szűrő visszafolyásgátlóval, 19 mm
3 990 Ft

Gardena (1726) szívóoldali szűrő visszafolyásgátlóval kialakított eszköz. A szivattyú sérüléseit megelőzve szennyeződés elleni szűrővel lett kialakítva. A hatékonyabb szivattyúzást és a rövidebb felszívási időt a visszafolyásgátló biztosítja, emellett a tömlőbilincsnek köszönhetően egyszerű a rögzítése is.


Gardena (1731) Előszűrő szivattyúhoz
14 590 Ft

Gardena (1731) előszűrőt könnyedén csatlakoztathatja automata és kerti szivattyú vagy házi vízmű és a szívótömlő közé. Segítsége hatékony védelmet nyújt a szennyeződések ellen. A mosható szűrő 33,3 mm-es csatlakozással és 3000 l-es óránkénti vízátáramlással rendelkezik.


Gardena (1744) Búvárszivattyú csatlakozóelem
1 790 Ft

Gardena (1744) belső menetes csatlakozóelem segítségével könnyedén csatlakoztathatóvá válik a búvárszivattyú. A csatlakozó 42 mm-es és 33,3 mm-es méretekkel rendelkezik. Súlya mindössze 48 g.


Gardena (1750) Szivattyú csatlakozó készlet
2 290 Ft

Gardena (1750) csatlakozó készlet tartalmazza az összes szivattyú csatlakozáshoz szükséges eszközt. Segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk és eltávolíthatjuk locsolótömlőnket. A rovátkás, puha műanyag fogófelületnek köszönhetően az elemek biztosan és jól fekszik a kézben.


Gardena 2998 Csuklós csapelem
1 690 Ft

Gardena 2998 Csuklós csapelemmel csatlakozást hozhatunk létre a tömlő és vízcsap között. Mivel a csapelem forgatható és dönthető, megakadályozza a tömlő megtörését és elcsavarodását is. A víz minden akadály nélkül folyhat a tömlő sérülése nélkül. Alkalmas 33,3 és 26,5 mm menetű vízcsaphoz is.


Gardena (5570) Mosókefe
6 390 Ft

Gardena (5570) mosókefe segítségével egyszerűbben és könnyebben tisztíthat meg felületeket, mint például kerti bútorokat, autót és egyéb kültéri eszközöket, tárgyakat. 30°-ban elforgatható tengelykapcsolóval és OGS kapcsolódási rendszerrel rendelkezik. Kiváló minőségű sörtéi biztosítják a hatékony tisztítást, emellett munkaszélessége 27 cm.


Gardena (5572) Kézi mosókefe
4 490 Ft

Gardena (5572) kézi mosókefe segítségével egyszerűbben és könnyebben tisztíthat meg felületeket, mint például kerti bútorokat, autót és egyéb kültéri eszközöket, tárgyakat. fokozatmentesen állítható vízáramlással és OGS kapcsolódási rendszerrel rendelkezik. Kiváló minőségű sörtéi biztosítják a hatékony tisztítást, emellett súlya mindösszesen 0,24 kg.


Gardena 995/996 (5316) Csatlakozó készlet
3 990 Ft

Gardena 995/996 (5316) csatlakozó készlet tartalmazza az összes csatlakozáshoz szükséges eszközt. Segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk és eltávolíthatjuk locsolótömlőnket. A rovátkás, puha műanyag fogófelületnek köszönhetően az elemek biztosan és jól fekszik a kézben.


Gardena Comfort (0988-20) Kézi mosókefe
3 790 Ft

Gardena Comfort (0988–20) kézi mosókefe segítségével egyszerűbben és könnyebben tisztíthat meg felületeket, mint például kerti bútorokat, autót és egyéb kültéri eszközöket, tárgyakat. Fokozatmentesen állítható vízáramlással és OGS kapcsolódási rendszerrel rendelkezik. Kiváló minőségű sörtéi biztosítják a hatékony tisztítást.


Gardena Elektromos nyomáskapcsoló (1739)
32 990 Ft

Gardena Elektromos Nyomáskapcsoló ideális a kerti szivattyúk háztartási automata szivattyúvá való alakításához. Három funkcióval ellátott: 1. A nyomógomb csökkenő víznyomás esetén a szivattyút azonnal bekapcsolja és a maximális szivattyúnyomás elérésekor kikapcsolja. 2. A szárazüzem elleni védelem megakadályozza, hogy a szivattyú kimaradó folyadék esetén károsodjon. 3. Nyomásbeállító automatika a szivattyú kikapcsolónyomásának tetszés szerinti beállításához.


Gardena Előszűrő szivattyúhoz 6000 l/óra
15 590 Ft
15 390 Ft

A Gardena Előszűrő szivattyúhoz 6000 l/óra védi a szivattyút a nagyobb méretű szennyeződéstől, így megszakításmentes szivattyúzást tesz lehetővé. A szűrő egyszerűen kivehető és tisztítható. Különösen ajánlott a szűrő használata, ha a szállítandó közeg homokot tartalmaz.


Gardena Flex 18040-20 Csatlakozókészlet 1/2"
3 790 Ft

Gardena Flex 18040–20 Csatlakozókészlet 1/2" segítségével vízforráshoz csatlakoztathatja a tömlőskocsit vagy a tömlődobot. A tömlő egyszerűen csatlakoztatható az Original Gardena rendszerelemekhez.A készletben egy 150 cm hosszú, 13 mm-es (1/2"), 25 bar repesztőnyomású FLEX tömlő található.


Gardena Gyöngyözőcső-csatlakozókészlet (1989)
3 190 Ft

GARDENA Gyöngyözőcső-csatlakozókészletben megtalálható minden szókséges elem gyöngyözőcső csatlakoztatásához. A csomag tartalmazza a következőket: csatolóelem szabályozószeleppel és vízmegállítóval a cső elejére, illetve vízmegállító a végére. Az összeszerelés randkívül egyszerű.


Gardena MD Alapelem 2000

Gardena MD Alapelem 2000

Értékelés: 4,5
5 990 Ft

A Gardena MD Alapelem 2000 a GARDENA Micro-Drip-System kezdőeleme. Körülbelül 1,5 baros üzemi nyomásra csökkenti az eredeti víznyomást a csatlakoztatott csepegtetők és permetezőfúvókák optimális működéséhez. A „Klikk és Kész“ gyorscsatlakozási technológiának köszönhetően különösen egyszerű a szerelés.


Gardena Szivattyú csatlakozó 1":1" (1745)
1 690 Ft

1 390 Ft

Ennek a csatlakozónak a segítségével a belsőmentes kerti szivattyú, házi vízautomata, vízműves és búvárszivattyú könnyen csatlakoztatható a GARDENA társaság csőcsatlakozó rendszeréhez.


Gardena Szívószűrő
6 490 Ft

Gardena Szívószűrő visszafolyásgátlóval és lábszeleppel van ellátva, Gardena szivattyúrendszerrel kompatibilis. A visszafolyásgátló megakadályozza a továbbított víz visszafolyását és ezzel lerövidíti az ismételt felszívási időt.


Gardena Szívószűrő

Gardena Szívószűrő

Értékelés: 5
4 390 Ft

Gardena Szívószűrő visszafolyásgátlóval és lábszeleppel van ellátva, Gardena szivattyúrendszerrel kompatibilis. A visszafolyásgátló megakadályozza a továbbított víz visszafolyását és ezzel lerövidíti az ismételt felszívási időt.


Gardena Tömlőcsatlakozó 3/4 (1723)
1 490 Ft

Gardena Tömlőcsatlakozó lehetővé teszi a szívótömlő vákumálló csatlakoztatását a szivattyúhoz. Tömlőbilinccsel együtt az egyszerű rögzítéshez. A 19 mm-es átmérőjű csatlakozóelem 33,3 mm-es belső menettel rendelkezik.


Kärcher 3 utas elosztó
3 000 Ft

Minőségi és masszív, sárgaréz 3-utas csatlakozó három tömlő összekötéséhez. Így két független tömlővezeték helyezhető el.


Kärcher Cövek
1 800 Ft

cövek a tömlő lefektetéséhez és rögzítéséhez használatos a Kärcher Rain System™ öntözőrendszernél. A szemen lévő beépített gumi karika megfelelő támogatást biztosít.


Kärcher Csapcsatlakozó belső szerelvényekhez
2 200 Ft

Csapcsatlakozó belső szerelvényekhez. Lehetővé teszi egy kerti tömlővel való csatlakoztatását a házban. Egyszerű rögzítés a réz belső menetnek köszönhetően masszív menetvédelemmel.


Kärcher Csepegtetőmandzsetta 5 db
2 300 Ft

A csepegtető karimák a beépített tűvel, a Kärcher Rain System® tömlő bármely pontjához rögzíthetők. Az állítható csepegtető lehetővé teszi a növények közvetlen öntözését.


Kärcher Fúvóka készlet
11 400 Ft

Fúvóka készlet különféle fejekkel csepegtető öntözésre és permetezésre, csepegtető karimval tetszőleges Kärcher Rain System™ rögzítőrendszerrel, individuálisan bővíthető hatékony öntözőrendszer.


Kärcher G1-es csapcsatlakozó G3/4-es szűkítővel
800 Ft

Különösen masszív G1 csapcsatlakozó G3/4-re való szűkítővel. A szűkítő 2 különböző menet csatlakoztatását teszi lehetővé. Ideális Kärcher kerti szivattyúkhoz. Minden klick-rendszerhez illik.


Kärcher I-idom
1 700 Ft

Az I-idom két Kärcher Rain System® tömlőt vagy esőztető tömlőt köt össze. Az I-idommal például, az esőztető tömlő csatlakoztatható a Kärcher Rain System® rendszerhez.


Kärcher Nyomáscsökkentő szűrővel
4 900 Ft

Nyomáscsökkentő szűrővel Kärcher Rain System™ rendszerrel csökkenti a bementő nyomás akár max. 12 barral az optimális 4 bar nyomásra. A szűrő védi a Kärcher Rain System™ rendszert az apró szennyeződésektől.


Kärcher Premium-univerzális tömlőcsatlakozó
2 700 Ft

Premium univerzális tömlőcsatlakozó fémből. Masszív tömlőrögzítés korróziómentes alumíniumból és puha műanyag fogantyúmélyedések. Minden csatlakozórendszerrel kompatibilis.


Kärcher Réz tömlőcsatlakozó 1/2" és 5/8"
2 900 Ft

Masszív és hosszú élettartamú réz tömlőcsatlakozó 1/2"- és 5/8"-tömlőkhöz. Kényelmes gumigyűrűvel a markolaton a könnyű kezeléshez és a jobb rögzítéshez. A tömlőcsatlakozó kompatibilis minden kereskedelmi forgalomban lévő márkával!


Kärcher Réz tömlőcsatlakozó 1/2" és 5/8" Aqua Stop-pal
3 300 Ft

Masszív és hosszú élettartamú réz tömlőcsatlakozó Aqua Stop-pal 1/2"- és 5/8"-tömlőkhöz. A vízmegállítás biztos és fröccsenésmentes szétkapcsolást biztosít. Kényelmes gumigyűrűvel a markolaton a könnyű kezeléshez és a jobb rögzítéshez. A masszív réz tömlőcsatlakozó kompatibilis minden kereskedelmi forgalomban lévő márkával!


Kärcher Réz tömlőcsatlakozó 3/4"
3 300 Ft

Masszív és hosszú élettartamú réz tömlőcsatlakozó 3/4"- tömlőkhöz. Kényelmes gumigyűrűvel a markolaton a könnyű kezeléshez és jobb rögzítéshez. A tömlőcsatlakozó kompatibilis minden kereskedelmi forgalomban lévő márkával!


Kärcher Szabályozható T-idom
2 800 Ft

T-idomok szabályozással kötnek össze három Kärcher Rain System® tömlőt vagy esőztető tömlőket. A T-idom oldalsó szára szabályozható, és ideális az esőztető tömlőhöz való csatlakoztatásra.


Kärcher Tömítőmandzsetta
1 790 Ft

tömítő karimák a Kärcher Rain System® tömlő bármely pontjához rögzíthetők. Telepítésük könnyű és megbízhatóan tömítik azokat a tömlő nyílásokat, melyekre már nincs szükség.


Kärcher Tömlő csatlakozó szett
7 500 Ft

A csatlakozó készlet többféle T, I idomot és végdarabot tartalmaz, melyek kibővítik a Kärcher Rain System® rendszert, valamint csatlakozási lehetőséget biztosítanak a kiegészítő Kärcher Rain System® tömlőkhöz.


Kärcher Tömlőcsatlakozó 3/4" aquastoppal
3 700 Ft

Minőségi réz tömlőcsatlakozó. Kényelmes gumigyűrű a könnyű manipulációhoz és a jobb fixáláshoz. Biztos lecsatolás fröcskölés mentesen az aquastopnak köszönhetően. Alkalmas 3/4" átmérőhöz. Réz csatlakozó robosztus rendszere minden márka számára alkalmasság teszi!


Kärcher Tömlőjavító (1/2" - 5/8")
3 000 Ft

Magas minőségű, robosztus rész tömlőjavító sérült tömlők, esetleg tömlőcsatlakozókhoz 1/2" és 5/8" belső átmérővel.".


Kärcher Tömlőjavító (3/4")
3 700 Ft

Magas minőségű, robosztus rész tömlőjavító sérült tömlők, esetleg tömlőcsatlakozókhoz ** 3/4" belső átmérővel."**.


Kärcher Univerzális tömlőcsatlakozó Plus
1 800 Ft

Univerzális tömlőcsatlakozó Plus puha műanyag fogantyúmélyedésekkel a kényelmes kezelésért. Kompatibilis minden létező csatlakozórendszerrel.


Kärcher Univerzális tömlőcsatlakozó Plus Aqua Stop-pal
3 000 Ft

Univerzális tömlőcsatlakozó Aqua Stop-pal. Korrózióálló alumínium csatlakozó és ergonomikus kialakítású markolat puha műanyagból. Kompatibilis minden kereskedelmi forgalomban lévő márkával!


Kärcher Univerzális tömlőösszekötő
1 500 Ft

Univerzális tömlőösszekötő minden kereskedelemben kapható kerti tömlőhöz. Két tömlő összekötéséhez vagy javításához. Ergonomikus dizájn a könnyű használat érdekében.


Kärcher 2 utas csatlakozó

Kärcher 2 utas csatlakozó

Értékelés: 5
1 490 Ft

Kärcher 2 utas csatlakozója lehetővé teszi 2 tömlő összekapcsolását. Valamennyi klick rendszerrel kompatiblis. Masszív és ergonomikus kialakítással a kellemes és könnyű kezelhetőségért.