Gardena NatureUp! Függőleges öntözőkészlet - vízcsapra

Márka: Gardena Katalógus száma: 1326116

Gardena NatureUp! Függőleges öntözőkészlet - vízcsapra

vízcsapra csatlakoztatható Gardena NatureUp! függőleges öntözőkészlet minden szükséges alkotóelemet tartalmaz ahhoz, hogy akár kilenc függőleges virágcserepet problémamentesen és gazdaságosan öntözz. A nyomáscsökkentő készülék egy adapter segítségével van a vízcsapra csatlakoztatva. A növények pontos öntözéséről az elosztórendszerre csatlakoztatott csepegtetőcsövek gondoskodnak. További információ

8890

10 990 Ft
8 890 Ft
-19%

Katalógus száma: 1326116

Leírás

Termékleírás

Gardena NatureUp! függőleges öntözőkészlet – vízcsapra

Tulajdonságok:

  • Vízcsapra csatlakoztatott öntözőkészlet
  • A készlet minden szükséges alkotóelemet tartalmaz ahhoz, hogy akár kilenc függőleges virágcserepet problémamentesen és gazdaságosan öntözz.
  • A nyomáscsökkentő készülék egy adapter segítségével van a vízcsapra csatlakoztatva.
  • A növények pontos öntözéséről az elosztórendszerre csatlakoztatott csepegtetőcsövek gondoskodnak
  • A készlet tartalma 1 alap készülék 1000, 1 db 4,6 mm elzárószelep, 6 db 4,6 mm kötőelem, 7 db 4,6 mm T – elem, 1 db 4,6 mm keresztelem, 10 db 4,6 mm dugó, 9 db 65 cm csepegtetőcső, 8 db 16,5 cm elosztócső, 3 db 4 cm elosztócső, 1 db 150 cm elosztócső (minden cső 4,6 mm)

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.