Friedrich Lederwaren Infinity 26126-9

Friedrich Lederwaren Infinity 26126-9

Száma: 7510109
Közvetlenül partnerünktől
Egy órát soha nem elég. Minden modern ember vagy hölgy nagyon jól tudják, hogy ez jó, hogy több stílus darab – egyenként egy másik alkalomra, és más színek. Ha Ön is a saját több órát, akkor belemerül őket elegáns tárolására. További információ
Partnerünktől: Vivantis
34 880 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.5.26 - 2022.5.27 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7510109

Leírás

Egy órát soha nem elég. Minden modern ember vagy hölgy nagyon jól tudják, hogy ez jó, hogy több stílus darab – egyenként egy másik alkalomra, és más színek. Ha Ön is a saját több órát, akkor belemerül őket elegáns tárolására. Csak így lesz őket össze, és megakadályozzák őket az esetleges károsodástól. A jobb oldali doboz egy luxusmárka Friedrich Lederwaren. Külseje valódi bőr lenyűgözi az első pillantásra nem csak a magas színvonalú kivitelezés, hanem a pontos varrás. Köszönhetően a lyukacsos fedél akkor is a kincseket mindig tökéletes kilátás. A belső tér, ahol lehet tárolni, legfeljebb 6 órák fogadási kellemes antracit színben. Kap egy doboz, amelyben a karóra mindig biztonságban.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.