Anne Klein AK/N3235SVSV

Anne Klein AK/N3235SVSV

Száma: 100057101087
Közvetlenül partnerünktől
Ha olyan órát keres amely bájos ékszer ként is szolgálhatna, akkor az Anne Klein márka modellje felkelti figyelmét. A 12-es pozíción elhelyezett csillogó gyémánt a bájos számlap legjellegzetesebb eleme. A számlapon három apró mutató kering a kevésbé indexek körül. További információ
Partnerünktől: Vivantis
40 800 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.1.27 - 2022.1.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100057101087

Leírás

Ha olyan órát keres amely bájos ékszer ként is szolgálhatna, akkor az Anne Klein márka modellje felkelti figyelmét. A 12-es pozíción elhelyezett csillogó gyémánt a bájos számlap legjellegzetesebb eleme. A számlapon három apró mutató kering a kevésbé indexek körül. A acél tok kecsesen megy át keskeny ezüst kivitelezésű szíjba. Az ilyen kiegészítő ízlésesen kiegészít minden formális és szabadidős öltözéket is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.