Calypso K6064/3

Calypso K6064/3

Száma: 100005741008
Közvetlenül partnerünktől
Nincs megfelelő iskolásember elegáns karórák nélkül. A megfelelő választás a Calypso márka órája. A sötétkék tárcsa első pillantásra nagy, játékos számokkal érkezik, így biztosítva az idő tökéletes olvashatóságát. Az ő esetükben kék színű, valamint mintás gumisszíj büszkélkedhet. További információ
13 090 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

Száma: 100005741008

Leírás

Nincs megfelelő iskolásember elegáns karórák nélkül. A megfelelő választás a Calypso márka órája . A sötétkék tárcsa első pillantásra nagy, játékos számokkal érkezik, így biztosítva az idő tökéletes olvashatóságát. Az ő esetükben kék színű, valamint mintás gumisszíj büszkélkedhet. A 100 méteres vízállóság is hasznos lehet, aminek köszönhetően az óra túlélni fogja a medencében való úszást. Adj a fiadnak, unokának vagy unokaöcsédnek egy add-on-ot, ami nem fáj neki.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.