CASIO Collection LTP-2069D-2AVEF

Márka: CASIO Katalógus száma: 100002574124

Közvetlenül partnerünktől

CASIO Collection LTP-2069D-2AVEF

A népszerű Casio márkájú karóra olyan hölgyek számára készült, aki előszeretettel viselnek időtlen ékszert.  Az ezüst visszfényű világoskék számlapot a dátumot, napot és a 24 órás időt mutató három kronográf díszíti. A tok és a felhúzókar nemesacélból készült. További információ

19530

19 530 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100002574124

Leírás

Termékleírás

A népszerű Casio márkájú karóra olyan hölgyek számára készült, aki előszeretettel viselnek időtlen ékszert. Az ezüst visszfényű világoskék számlapot a dátumot, napot és a 24 órás időt mutató három kronográf díszíti. A tok és a felhúzókar nemesacélból készült. Kényeztesse magát egy olyan kiegészítővel, amely  tökéletes kiegészítője nemcsak romantikus megjelenésének, de bátran felveheti kellemes pólójához és  szakad farmeréhez is egyaránt.

Az idő és a kronográf beállítása

A kép szövege:

A korona eredeti helyzete

Első helyzet (dátum beállítása)

Második helyzet (az idő és a hét napjának a beállítása)

A hét napja

Dátum

24 órás számlap

Dátum beállítása – húzza ki a koronát az első helyzetbe (egy kattanást fog hallani). Tekergesse a koronát mindaddig, míg beállítja a helyes dátumot. Ezt követően a koronát nyomja vissza az eredeti helyzetbe.  
 
Az idő és a hét napjának beállítása: húzza ki a koronát a második helyzetbe (két kattanást fog hallani). A korona tekerésével állítsa be a helyes időt. A dátum beállításához a koronát tekergesse mindaddig, amíg a dátumot jelző kronográf mutatója nem mutatja a helyes dátumot. Az első beállítás hosszabb időt vesz igénybe. 

24 órás időkijelzés:  a 24 órás kronográf kijelző  segít a helyes dátum és nap beállításában, melynek köszönhetően órája például 11:00 vagy 23:00 órát mutat.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás nőknek
Számlap analóg
Szíj anyaga acél
Tok anyaga acél
Vízállóság 50M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe ezüst
Számlap színe kék
Üveg ásványi
Dátumkijelzés igen
Szélesség 31 mm
Mélység 8 mm
Magasság 36 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.