CASIO Collection LTP-2069L-7A2VEF

Márka: CASIO Katalógus száma: 100002574132

Közvetlenül partnerünktől

CASIO Collection LTP-2069L-7A2VEF

Minden nőnek szüksége van egy kiegészítő élénk színek, amelyek indokolták volna felragyogott, és esős napok tele sötét gondolatokat. Pontosan nézni Casio hagyományos műhely. Első pillantásra beleszeret optimista türkiz heveder és egy kis ház, amely szintén alkalmas kisebb hölgyek. További információ

18150

18 150 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100002574132

Leírás

Termékleírás

Minden nőnek szüksége van egy kiegészítő élénk színek, amelyek indokolták volna felragyogott, és esős napok tele sötét gondolatokat. Pontosan nézni Casio hagyományos műhely. Első pillantásra beleszeret optimista türkiz heveder és egy kis ház, amely szintén alkalmas kisebb hölgyek. Ezüst tárcsáz, kivéve időben tájékoztat az aktuális dátumot, a hét napját és 24 órán belül. Miután ez a stílusos darabot tűzött csuklóját, azonnal válik a kedvenc kiegészítés.

Az idő beállítása és a kronográf

A dátum beállítása: Húzza ki a koronát az első pozíció (egy kattintással). Rátérve a korona, együtt vagy külön kell beállítani a pontos dátumot. Majd pattintsa vissza a koronát.

Az idő beállítása és a hét napja: húzza ki a koronát a második helyzetbe (hallatszik két kattintás). Fordulj be a pontos időt. Állítsa be a hét napját meg kell forgatni a koronát, amíg a stoppermutató e jelzés leáll a megfelelő napon. Amikor először létre, így valószínűleg vár egy nagyon hosszú forgatást.

24 órás Chronograph 24 órás mutató lehetővé teszi, hogy javítsa ki a dátumot és a hét napját – hála neki, hogy ha az óráját mutatja például. 11:00 vagy 23:00.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás nőknek
Számlap analóg
Szíj anyaga bőr
Tok anyaga acél
Vízállóság 50M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe kék
Számlap színe ezüst
Üveg ásványi
Dátumkijelzés igen
Szélesség 31 mm
Mélység 8 mm
Magasság 36 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.