CASIO Edifice EF-328D-1AVEF

Márka: CASIO Katalógus száma: 100002574142

Közvetlenül partnerünktől

CASIO Edifice EF-328D-1AVEF

Edifice órák Casio munkaértekezletek célja urak rajong az elegáns sport-kiegészítők. Elveszítik a báj és a te és csuklópántot Ez az elegáns modell. Fekete számlap díszített minta utánzó szén kifejező kezét és indexek, amelyek tökéletesen láthatóak az idő. További információ

32590

32 590 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002574142

Leírás

Termékleírás

Edifice órák Casio munkaértekezletek célja urak rajong az elegáns sport-kiegészítők. Elveszítik a báj és a te és csuklópántot Ez az elegáns modell. Fekete számlap díszített minta utánzó szén kifejező kezét és indexek, amelyek tökéletesen láthatóak az idő. Segítsen négy kronográf dátum, hét napja, hónap, és a 24 órás. Solid perselyek és tolóerő, amelyek kiváló minőségű rozsdamentes acélból. Akkor minden bizonnyal értékelni vízálló akár 100 méter, ami lehetővé teszi, hogy úszni a órát a csuklóján. Fogadjon a kiegészítés, amit tehet egy hivatalos öltöny és széles úton kényelmes ruhát.

Beállításához szükséges utasításokat kronográf:

1) Állítsa be a dátumot:
Húzza a koronát 1. összesen (hallani egy kattintás). Rátérve a koronát előre vagy hátra, hogy a helyes dátum (hónap napja). Snap vissza a koronát a normál helyzetbe.

2) Az idő beállítása és a hét napja:
Várja meg, amíg a második kéz mutató tizenkét. Ezután húzza ki a koronát 2. pozíció (hallatszik két kattintás).
Hétköznapi által meghatározott időben. Ha módosítani egy nap, az óramutató kell végigvezetni 24-szer szembe. Az első kiigazítást a hét napja, ezért kissé időigényes. Miután subciferníček mutatják a helyes nap a héten, menj a beállítási idő. Ne felejtsük el, hogy figyelje a 24 órás ciferníček helyes beállítás AM (délelőtt és délután) vagy PM (délután, este) ideje. Majd pattintsa vissza a koronát a normál helyzetbe.

3) A hónap
Állítsa be a dátumot bélyegző pont száma 1. Ezután nyomja meg az A gombot mindaddig, amíg a mutató a hónapban mutatja a helyes érték. Akkor csak meg a bélyegzőt a pontos dátumot összhangban bekezdésben leírt eljárás 1.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap analóg
Szíj anyaga acél
Tok anyaga rozsdamentes Acel
Vízállóság 100M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe ezüst
Számlap színe fekete
Üveg ásványi
Szélesség 45 mm
Mélység 11 mm
Magasság 49 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.