CASIO G-SHOCK Original Heavy Duty SET GA-900E-1A3ER (647) + tartalék szíj

CASIO G-SHOCK Original Heavy Duty SET GA-900E-1A3ER (647) + tartalék szíj

Száma: 7572838
Közvetlenül partnerünktől
Igényes manuális munkát végez, szeret hegyet mászni, búvárkodni, vagy XC kerékpárral nehéz terepeket felfedezni? Röviden szereti legyőzni az új akadályokat, és egyre nagyobb teljesítményre ösztönzi a testét? Akkor nem hiányozhat csuklójáról a G-Shock kollekcióból származó Casio karóra, amely szinte További információ
34 670 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2022.10.11 - 2022.10.12 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7572838

Leírás

Igényes manuális munkát végez, szeret hegyet mászni, búvárkodni, vagy XC kerékpárral nehéz terepeket felfedezni? Röviden szereti legyőzni az új akadályokat, és egyre nagyobb teljesítményre ösztönzi a testét? Akkor nem hiányozhat csuklójáról a G-Shock kollekcióból származó Casio karóra, amely szinte bármit kibír. A mellékletben levő videó ábrázolja, hogy ezt az órát igazán nem kell kímélnie és minden alkalomnál bízhat benne. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a tok és szíj is rendkívül ellenálló az ütésekkel, rezgésekkel és fizikai sérülésekkel szemben. Nagy előnye közé tartozik, hogy az elem élettartama 7 év. Az órát tartalék fényvisszaverő szíjjal ellátott szettben szállítjuk.

A vízi sportok kedvelőinek örömet okoz a 200 méterig terjedő vízállósága , amelynek köszönhetően mély-merülést is végezhet. Minden bizonnyal értékelni fogja a számlap háttérvilágítását, amelyen kombinálva van az analóg és digitális kijelző, amely számos funkcióval rendelkezik :

  • Stopper: időmérés 1/10 másodperc pontossággal és maximális futási idő 24 óra.
  • Visszaszámláló stopper : másodpercenként számol visszafelé, maximum 60 órára lehet beállítani. A beállított idő lejárása után hangjelzést ad ki.
  • 12/24 mód: Válassza ki, hogy 12 órás vagy 24 órás formátumban jelenik-e meg az idő.
  • Világidő: beállíthatja, hogy melyik világidő jelenjen meg. Minden időzónát egy nagy város képvisel – New York, London, …
  • 5× riasztó: napi ébresztő, amely minden nap ugyanabban az időben figyelmezteti.
  • Szundi funkcióval rendelkező riasztó: a riasztás néhány percen belül megismétlődik, amíg teljesen ki nem kapcsolja.
  • LED háttérvilágítás


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.