CASIO The G/G-SHOCK DW-5600BBM-2ER

Márka: CASIO Katalógus száma: 100006714000

Közvetlenül partnerünktől

CASIO The G/G-SHOCK DW-5600BBM-2ER

A Casio G-Shock órája minden aktív ember számára tökéletes. A felhasznált anyagoknak köszönhetően nagyon ellenállnak az ütéseknek, az ütéseknek és akár a mágneses mezőknek is. A vízi sportok szerelmeseinek értékelni kell a vízálló 200 méteres távolságot, amely lehetővé teszi a buktatást egy karóra. További információ

30100

37 670 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
30 100 Ft
-20%

Katalógus száma: 100006714000

Leírás

Termékleírás

A Casio G-Shock órája minden aktív ember számára tökéletes. A felhasznált anyagoknak köszönhetően nagyon ellenállnak az ütéseknek, az ütéseknek és akár a mágneses mezőknek is. A vízi sportok szerelmeseinek értékelni kell a vízálló 200 méteres távolságot, amely lehetővé teszi a buktatást egy karóra. Csatlakoztasson egy olyan csuklótartozékot, amely minden ruházathoz megkönnyíti a tapintást, ugyanakkor számos funkcióval rendelkezik:

  • Stopper: pontos 1/100 másodpercig és a maximális futási idő 24 óra.

  • Visszaszámláló az intervallum edzéshez: visszaszámlálás egy másodperc után, legfeljebb 24 percre állítható. Amikor a beállított idő eltelt, sípolás hallatszik, és az óra elkezdi számolni ugyanazt a szegmenst – ez a tökéletes intervallum edzés funkció.

  • 1× többfunkciós riasztás: többféle riasztástípus közül lehet választani; Beállíthatja a napi riasztást, a havi riasztást, a dátum riasztást, a hónap riasztási idejét.

  • Órajel: egy hangjelzés hallható óránként.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap digitális
Szíj anyaga műanyag
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 200M
Típus quartz
Forma szögletes
Szíj színe kék
Számlap színe fekete
Üveg ásványi
Stopper igen
Időzítő igen
Szélesség 42.8 mm
Mélység 13.4 mm
Magasság 48.9 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.