CASIO The G/G-SHOCK GA 110PC-1A

Márka: CASIO Katalógus száma: 100007464016

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.10.31. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

CASIO The G/G-SHOCK GA 110PC-1A

Mint mászni a hegyeket, búvárkodás a mélybe a nehéz terepen vagy Brázdim a XC kerékpár? Megalázza, mintha teljesen új akadályokat támadja a szervezetet, hogy egyre magasabb szintű teljesítményt? Akkor nem fog hiányozni a karóra Casio G-Shock gyűjtemény. További információ

34920

34 920 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 49 880 Ft, Megtakarítás: 14 960 Ft (29 %)

Katalógus száma: 100007464016

Leírás

Termékleírás

Mint mászni a hegyeket, búvárkodás a mélybe a nehéz terepen vagy Brázdim a XC kerékpár? Megalázza, mintha teljesen új akadályokat támadja a szervezetet, hogy egyre magasabb szintű teljesítményt? Akkor nem fog hiányozni a karóra Casio G-Shock gyűjtemény. Esetükben és szíj, kék farka miatt felhasznált anyag nagymértékben ellenáll a rázkódásnak, ütésnek és fizikai károsodás. Órák mint ilyen még ellenálló mágneses mezőt! A vízi sportok kedvelői örömére vízálló 200 méter, aminek köszönhetően meg lehet nézni a búvárkodás. De minden bizonnyal értékelni számlap kék és rózsaszín részleteket, amely egyesíti a analóg és digitális kijelző idő immáron a különböző funkciókat.

Jellemzők:

  • Teljesen automatikus naptár: a rendszer úgy van programozva, az előttünk álló évtizedekben, amelynek köszönhetően soha nem kell foglalkozni szökőéveket. 
  • Stopper: stopper nagyon pontosan pontossággal egy ezred másodperc, és a maximális futási ideje 100 óra.
  • Visszaszámlálás stopper intervallum edzés: számolni visszafelé után egy második, akkor meg azt, hogy a maximum 24 óra. A beállított idő, egy hangjelzés és az óra megkezdi a visszaszámlálást ugyanazon a szakaszon – tökéletes funkció intervallum edzés.
  • Calc sebesség: fit futtatni egy bizonyos távolságban (50, 100, 1500 méter …). Adja meg a távolságot a futtatni kívánt, és kapcsolja be a stoppert. Órák kiszámítja a sebesség, amellyel fut.
  • 12/24 Mode: Válassza ki, hogy megjeleníti az idő 12 órás vagy 24-órás formátumban.
  • Világ tartás: Beállíthatjuk, milyen alkalommal a világ jelenik meg. Minden időzóna képviseli a nagy város ezen a területen – New York, London, …
  • 4× riasztás: napi ébresztés, amely figyelmezteti Önt minden nap ugyanabban az időben, hogy a beállított.
  • Riasztás a szundi funkció: riasztás után néhány percig, amíg teljesen le.
  • Az órajel: óránkénti hangjelzés hallható.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap kombinált
Szíj anyaga műanyag
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 200M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe fekete, kék
Számlap színe fekete
Üveg ásványi
Stopper igen
Időzítő igen
Szélesség 51 mm
Mélység 17 mm
Magasság 55 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.