CASIO W 800G-9

Márka: CASIO

Közvetlenül partnerünktől

CASIO W 800G-9

Tipikus órák Casio workshop Lords milliók szerte a világon, hogy időtlen retro kinézetét, amely évtizedeken jött ki a divatból. Elveszíti varázsát, és Ön és csatolja a csuklóját, ez az all-fekete modell. Négyszögletes háza ömlik a szíjat, az óra és tesz egy kellemes benyomást monocoque. További információ

10260

10 260 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002575055

Leírás

Termékleírás

Tipikus órák Casio workshop Lords milliók szerte a világon, hogy időtlen retro kinézetét, amely évtizedeken jött ki a divatból. Elveszíti varázsát, és Ön és csatolja a csuklóját, ez az all-fekete modell. Négyszögletes háza ömlik a szíjat, az óra és tesz egy kellemes benyomást monocoque. A digitális kijelzőn, akkor ha szükséges, háttérvilágítású LED. Értékelik, és vízálló akár 100 méter, ami lehetővé teszi, hogy úszni az órát a csuklóján. Kérjük, az akkumulátor élettartama akár 10 év, ami garantálja a gyártó (ne felejtsük el, hogy néz ez eltart egy ideig, hogy az Ön számára, mert az élet mindig kissé alacsonyabb). Kényeztesse magát egy kiegészítő, amely csak elfárad.

Jellemzők:

  • Teljesen automatikus naptár: a rendszer úgy van programozva, az előttünk álló évtizedekben, amelynek köszönhetően soha nem kell foglalkozni szökőéveket.
  • Stopper: mérési idő 1/100 maximális futási ideje 24 óra.
  • Multifunkcionális riasztás: Lehet választani többféle riasztás; Beállíthatjuk a napi riasztás, havi riasztás, a dátum, ébresztés egy alkalommal egy hónapban.
  • Az órajel: óránkénti hangjelzés hallható.
  • Riasztás a szundi funkció: riasztás után néhány percig, amíg teljesen le.
  • Kettős idő lehetővé teszi az egyidejű megjelenítését a második alkalommal. Az ideális funkció minden szenvedélyes utazó és azok, akik a szeretett egy külföldön.
  • 12/24 Mode: Válassza ki, hogy megjeleníti az idő 12 órás vagy 24-órás formátumban.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap digitális
Szíj anyaga műanyag
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 100M
Típus quartz
Forma szögletes
Szíj színe fekete
Üveg műanyag
Dátumkijelzés igen
Stopper igen
Szélesség 44 mm
Magasság 37 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.