Ciga Design Z-sorozatú DLC óra- fekete

Ciga Design Z-sorozatú DLC óra- fekete

Száma: 3739309
Közvetlenül partnerünktől
A ZLC sorozatú DLC karóra a Z sorozat legkülönlegesebb órája. Világhírű óra, összetéveszthetetlen felülettel és a legnagyobb kopásállósággal. További információ
112 880 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: ATRIA SK s.r.o. HU

Közvetlenül partnerünktől

2022.10.12 - 2022.10.17 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: ATRIA SK s.r.o. HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 3739309

Leírás

A Z-sorozatú DLC óra a legkülönlegesebb Z sorozatú óra. Világhírű óra, összetéveszthetetlen felületi megjelenéssel és a legnagyobb kopásállósággal.

Erős, mint az egész életen át tartó gyémánt

Az óra gyémánt-szerű szénbevonatból készül, ami tartósabbá teszi, mint bármely más Z-sorozatú óra. A karcálló gyémántokhoz hasonlóan a karbon bevonatok is összetéveszthetetlen órafelületet hoznak létre, amely ellenáll a mindennapi viseletnek-fakulás vagy karcolás nélkül.

A DLC bevonat a gyémánthoz hasonló kemény felületi rétegeket hoz létre – ez páratlan védőanyag a DLC Z sorozatú órákhoz. A szénatomok plazma állapotban rakódnak le, és olyan tömör és szerkezetileg stabil réteget képeznek, hogy csak a gyémánt azonos keménység, tartósság és elegáns szépség. Egyedi szépségű és erősségű fényes termék.

image

A CIGA Design egyszerű, de innovatív modelleket hoz létre, amelyek az órát olyan tárgyként határozzák meg, amely teljesen más szemszögből sze mlélteti a luxust és a kifinomultságot. A CIGA Design mindig lenyűgöző pozitív tervezési koncepcióival, amelyek lehetővé teszik az óra szerelmeseinek, hogy ne csak jobb termékeket élvezzenek, hanem egy teljesen más élményt is, mint amit valaha is tapasztaltak. Stratégiai partnerségek révén a CIGA Design kiváló termékeket kínál megfizethető áron.

CIGA Design együttműködik a Seagull -lal, amely a világ mechanikus óráinak egynegyede által használt óramozgásokat gyártja. Ebben az együttműködésben a CIGA Design és a Seagull a Seagull alapvető mozgásaira támaszkodott a CIGA Design vonalhoz tervezett egyedi mechanizmusok megalkotásában.

SEAGULL Mechanikus mozgatás automatikus tekercseléssel

Az adaptált SEAGULL AAA automatikus mozgás a Z-sorozatú DLC szívében található. Az Ön által feltöltött mozgási energiát az Ön tevékenységei használják fel, és a mechanikus mozgás hajtására használják fel. 176 részből áll, és 25 ékszerrel büszkélkedhet. Ez a mozgás látható. Akár 40 órás energiatartalékkal az óra üresjáratban lehet, és továbbra is működik.

image

Ívelt mesterséges zafír kristály

A természetes zafír pontos kémiai összetételével a második legkeményebb ismert elem, amely rendkívül ellenáll a kopásnak és a karcolásnak, az az anyag, amelyet minden számlapunkon használunk. A zafírüveg nem csak üveg. Erőssége közel áll a gyémánt erejéhez. Keménységének köszönhetően az óra egy életen át képes sérülés nélkül. Az 1,2 mm vastag mesterséges zafírból készült üveg rendkívül kopás- és karcálló, és olyan anyag, amelyet a márka minden óráján használ.

image

25 ásványi kristály mozgása

Az ásványi kristály ékszer csapágyak létfontosságúak az alacsony súrlódás, a hosszú élettartam és a nagyobb pontosság érdekében. Az átlátszó kialakítás megmutatja ezeket a gyönyörű csapágyakat, hogy vizuálisan élvezhesse mindazokat, akik megfigyelik őket.

image

Minden szögből figyelemre méltó

Az innovatív kétrétegű szerkezet sérti a vizuális konvenciókat és felnagyít minden látható perspektívát. Az adaptált SEAGULL automatikus mozgás, amely a test kinetikáját használja fel energiaforrásként, így csodálatra van kitéve a világnak.

image

Többrétegű javítás

A kézművesek kezében tökéletesített részlet minden rétege megkérdőjelezhetetlen jelenlétet és korlátlan energiát teremt.

image

Exkluzív heveder

Rugalmas szilikon 3D kocka textúrával. Az eredeti izzadságálló anyag ergonómikus kényelmet biztosít, a gyorskioldó rugós rudak pedig lehetővé teszik a heveder könnyű rögzítését és eltávolítását.

image

Innovatív csomagolás

A borító, amelyet számos füllel ellátott könyvként terveztek és amely lefedi az órát, ugyanolyan fenséges, mint a tartalma.

image

Műszaki adatok:

 • Gép: SEAGULL ST2553JK Automata
 • Kristályok száma: 25
 • Szíj szélessége: 22 mm
 • Zafírüveg vastagsága: 1,2 mm
 • Frekvencia: 21600 / óra
 • Energiatartalék: akár 40 óra
 • Méretek: 40,8 mm x 48 mm
 • Teljes vastagság: 12,3 mm
 • Hüvely anyaga: 316L sebészeti acél, DLC bevonattal
 • A szíj anyaga: szilikon
 • Súly: 90 g
 • Vízállóság: 3 ATM (fröccsenő vízálló)
 • Pontosság: -15 -+30 másodperc 24 óra alatt

image

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.