Ciga Design Z-széria titán óra -fekete

Ciga Design Z-széria titán óra -fekete

Száma: 3759278
Közvetlenül partnerünktől
A Német Nemzeti Formatervezési Díj nyertese 2020 -ban. CIGA Óra, amely nem rejteget. Kifinomult, átlátszó, teljesen automatikus időzítő titánból és zafírkristályból, amely lehetőséget ad viselőjének és környezetének, hogy megcsodálhassa belső működését. További információ
136 743 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: ATRIA SK s.r.o. HU

Közvetlenül partnerünktől

2022.10.12 - 2022.10.17 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: ATRIA SK s.r.o. HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 3759278

Leírás

A 2020 -as Német Nemzeti Tervezési Díj nyertese.

CIGA Design Z Series Titanium Edition – karóra, aminek nincs rejtegethetősége.

Kifinomult, átlátszó, teljesen automatikus óra titánból és zafírkristályból, amely lehetőséget ad viselőjének és környezetének, hogy megcsodálhassa belső működését és elválaszthatatlan erejét.

image

A CIGA Design egyszerű, de innovatív modelleket hoz létre, amelyek az órát olyan tárgyként határozzák meg, amely teljesen más szemszögből szemlélteti a luxust és a kifinomultságot. A CIGA Design mindig lenyűgöző pozitív tervezési koncepcióival, amelyek lehetővé teszik az óra szerelmeseinek, hogy ne csak jobb termékeket élvezzenek, hanem egy teljesen más élményt is, mint amit valaha is tapasztaltak. Stratégiai partnerségek révén a CIGA Design kiváló termékeket kínál megfizethető áron.

CIGA Design együttműködik a Seagull -lal, amely a világ mechanikus óráinak egynegyede által használt óramozgásokat gyártja. Ebben az együttműködésben a CIGA Design és a Seagull a Seagull alapvető mozgásaira támaszkodott a CIGA Design vonalhoz tervezett egyedi mechanizmusok megalkotásában.

SEAGULL Mechanikus mozgatás automatikus tekercseléssel

A testreszabott SEAGULL automatikus mozgás azt jelenti, hogy a test az, ami az órát hajtja. A mozgási energiát az Ön tevékenységeiből használják fel, és a mechanikus mozgás meghajtására használják. Akár 40 órás energiatartalékkal az óra tétlen és működőképes is lehet.

Ívelt mesterséges zafír kristály

A természetes zafír pontos kémiai összetételével a második legkeményebb ismert elem, amely rendkívül ellenáll a kopásnak és a karcolásnak, az az anyag, amelyet minden számlapunkon használunk. A zafírüveg nem csak üveg. Erőssége közel áll a gyémánt erejéhez. Keménységének köszönhetően az óra kinír egy életet sérülés nélkül. Az 1,2 mm vastagságú mesterséges zafírból készült üveg rendkívül ellenáll a kopásnak és a karcolásoknak, és ez egy olyan anyag, amelyet a márka az óra minden oldalán használ.

image

„Az óra lenyűgöző és kifinomult, további előnyökkel jár, hogy személyre szabhatja a különböző színekben, különböző anyagokban és színekben. A zafírkristály és az acél test kombinációja egy átlátszó képernyővel, amely mutatja az összes mozgó belső részt, az óra kivételes keménységű, ami döntő tényező a környezet és a viselő számára.” – zsűri nyilatkozata, Német Formatervezési Díj 2020

25 ásványi kristály mozgása

Az ásványi kristály ékszer csapágyak létfontosságúak az alacsony súrlódás, a hosszú élettart am és a nagyobb pontosság érdekében. Az átlátszó kialakítás megmutatja ezeket a gyönyörű csapágyakat, hogy vizuálisan élvezhesse mindenki, aki látni szeretné.

Grade 2 TITANIUM CASE

A precíziós mechanika 2. osztályú titán héjjal rendelkezik, amely az egyik legerősebb és legjellegzetesebb fém. Páratlan korrózióállósággal rendelkezik, és 40% -kal erősebb és 30% -kal könnyebb, mint a rozsdamentes acél – ez az óragyártók jelenlegi szabványa. A titán prémium órák számára fenntartott anyag – antimikrobiális és hipoallergén tulajdonságokkal.

Vízállóság 3 ATM

A Titanium Edition Z sorozat úgy készült, hogy ellenálljon mindennapi életének, és ellenáll a fröccsenő víznek és esőnek.

A szilikon szíj rugalmas, vízálló, eredeti kialakítású és nagyon könnyen cserélhető.

image

„Az óra kivételesnek, lenyűgözőnek és kifinomultnak tűnik kívülről, azzal a plusz előnnyel, hogy különböző anyagú és színű szíjakkal testreszabható. A viselője számára.“ – A zsűri nyilatkozata, 2020-as Német Design Díj.

CIGA Design Z Series Men's Automatic Mechanical Titanium Case Wristwatch Sapphire Crystal Skeleton Dial Timepiece With Silicone and Leather Strap

316L Steel Edition -vs- Titanium Edition

Innovatív csomagolás

A borító, amelyet számos füllel ellátott könyvként terveztek és amely lefedi az órát, ugyanolyan fenséges, mint a tartalma.

Műszaki adatok:

 • Gép: SEAGULL ST2553JK Automata
 • Kristályok száma: 25
 • Szíj szélessége: 22 mm
 • Zafírüveg vastagsága: 1,2 mm
 • Frekvencia: 21600 / óra
 • Energiatartalék: akár 40 óra
 • Méretek: 40,8 mm x 48 mm
 • Teljes vastagság: 12,3 mm
 • Ház anyaga: 2-es fokozatú titán
 • A szíj anyaga: szilikon
 • Súly: 73 g / 66 g (a hevedertől függően)
 • Vízállóság: 3 ATM (fröccsenő vízálló)
 • Pontosság: -15 -+30 másodperc / 24 óra

image

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.