Citizen Eco-Drive Radio Controlled Promaster AS4080-51A

Márka: Citizen Katalógus száma: 100003528207

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Citizen Eco-Drive Radio Controlled Promaster AS4080-51A

Citizen karórák minden modern úr számára készültek, akik állandó információval rendelkeznek az atomi időről. Három tónusú kronográfuk első pillantásra – az első 24 órás óra, a második pedig stopperóra, a harmadik pedig kényelmesen válthat az ALM, a CHR, a dual time (TME) és a helyi idő (L-TM). További információ

165700

165 700 Ft ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100003528207

Leírás

Termékleírás

Citizen karórák minden modern úr számára készültek, akik állandó információval rendelkeznek az atomi időről. Három tónusú kronográfuk első pillantásra – az első 24 órás óra, a második pedig stopperóra, a harmadik pedig kényelmesen válthat az ALM, a CHR, a dual time (TME) és a helyi idő (L-TM). Finomított kék részletek adják az egészet a megfelelő mosollyal. A rozsdamentes acélból készült tokot egy egyirányú forgatható lunettával díszítik be, melyet fogazott szélű. A rozsdamentes acélból készült, hogy az órát a csuklóra húzza. A víz szerelmesei a víz ellenállását 100 méteren belül értékelik, aminek köszönhetően úszhat az órájával.

ECO-DRIVE: kincs az órák között
Az órákat az egyedülálló Eco-Drive hajtja. Az Eco-Drive technológia alapelve az, hogy az óra az órát vezesse . A fény áthalad az üvegen és a speciális fényáteresztő anyagokból készült óra tárcsán. A tárcsa alá rejtett napelem panel a villamos energiát megváltoztatja. Bármilyen könnyű – mesterséges vagy természetes – elegendő az óra vezetéséhez . Az energiát az akkumulátor tárolja, ami az órajel forrása. Teljes töltés után az akkumulátor akár 7 évig is táplálhat töltés nélkül (hibernálás). Ellenkező esetben az akkumulátor élettartama 6 hónap .


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap analóg
Szíj anyaga acél
Tok anyaga rozsdamentes Acel
Vízállóság 100M
Típus napelemes
Forma kör
Szíj színe ezüst
Számlap színe fehér
Üveg zafír
Két időzóna igen
Rádiófrekvencia vezérelt igen
Stopper igen
Szélesség 43 mm
Mélység 13 mm
Magasság 50 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.