Citizen Eco-Drive Sport AT2396-86E

Citizen Eco-Drive Sport AT2396-86E

Száma: 100022491002
Közvetlenül partnerünktől
Citizen órák készülnek minden modern úriember, aki élvezi a csúcsminőségű kiegészítők. A fekete tárcsa három kronográf , stopperóra funkcióval, 24 órás időjelzővel és egy naptárral a négy órás pozícióban. Az órák teljesen minőségi rozsdamentes acélból készülnek. További információ
94 670 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

Száma: 100022491002

Leírás

Citizen órák készülnek minden modern úriember, aki élvezi a csúcsminőségű kiegészítők. A fekete tárcsa három kronográf , stopperóra funkcióval, 24 órás időjelzővel és egy naptárral a négy órás pozícióban. Az órák teljesen minőségi rozsdamentes acélból készülnek. A vízálló 10 ATM garantálja az úszni az órájával. Kezelje a Citizen órákat minden alkalomra.

    ECO-DRIVE: kincs az órák között
    Az órákat az egyedülálló Eco-Drive hajtja. Az Eco-Drive technológia alapelve az, hogy az óra az órát vezesse . A fény áthalad az üvegen és a speciális fényáteresztő anyagokból készült óra tárcsán. A tárcsa alá rejtett napelem panel a villamos energiát megváltoztatja. Bármilyen könnyű – mesterséges vagy természetes – elegendő az óra vezetéséhez . Az energiát az akkumulátor tárolja, ami az órajel forrása. A teljes feltöltés után az akkumulátor legfeljebb 5 hónapig képes tápellátásra.

    * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.