Emily Westwood Dark EAH-B028S

Emily Westwood Dark EAH-B028S

Száma: 100011602055
Közvetlenül partnerünktől
Az Emily Westwood svéd márka Emily Westwood szó szerint minden hölgyet inspirálnak a minimalizmus iránt. A napfény visszatükröződő fekete számlapját ezüst kezek és galambok díszítik repülés közben, amelyet a logó jelöl. A kéz megfelel a tok színének és az acél talpnak. További információ
34 980 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

Száma: 100011602055

Leírás

Az Emily Westwood svéd márka Emily Westwood szó szerint minden hölgyet inspirálnak a minimalizmus iránt. A napfény visszatükröződő fekete számlapját ezüst kezek és galambok díszítik repülés közben, amelyet a logó jelöl. A kéz megfelel a tok színének és az acél talpnak. A csuklón az órát pasztell bézs bőrszíjjal ragasztják, finoman foltvarrásként. Díszítsen olyan tartozékkal, amely rövid időn belül felgyullad.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.