FESTINA Automatic Skeleton 20614/1

FESTINA Automatic Skeleton 20614/1

Száma: 9569538
Közvetlenül partnerünktől
Olyan kiegészítőt keres, amely igazi hölggyé varázsolja Önt? Akkor a Festina márkájú női óra lesz a jó választás, ezzel a népszerű márka tiszteleg a hagyományos órásmesterek előtt. A tok és a szíj kiváló minőségű nemesacélból készült, divatos, teljesen ezüst kivitelben. További információ
107 820 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2023.2.08 - 2023.2.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9569538

Leírás

Olyan kiegészítőt keres, amely igazi hölggyé varázsolja Önt? Akkor a Festina márkájú női óra lesz a jó választás, ezzel a népszerű márka tiszteleg a hagyományos órásmesterek előtt. A tok és a szíj kiváló minőségű nemesacélból készült, divatos, teljesen ezüst kivitelben. De a legnagyobb kincs belül rejtőzik – automatikus gépezetről van szó, amelynek működését a számlapon levő átlátszó ablakon keresztül figyelheti. A számlapot zafírüveg fedi, amely több éven át megtartja fényét. Kényeztesse magát olyan kiegészítővel, amelyet senki sem hagy figyelmen kívül . 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.