FESTINA Chrono Bike 2021 20544/3

FESTINA Chrono Bike 2021 20544/3

Száma: 7562643
Közvetlenül partnerünktől
A Festina márkájú Chrono Bike az előző modelltől más alakú és kivitelezésű tokjával különbözik.  A 47 mm széles acél tokot négy stílusos csavar díszíti. A számlapon továbbra is három klasszikus kronográf található, amely stopper és 24 órás funkcióval rendelkezik. További információ
90 200 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Vivantis

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7562643

Leírás

A Festina márkájú Chrono Bike az előző modelltől más alakú és kivitelezésű tokjával különbözik. A 47 mm széles acél tokot négy stílusos csavar díszíti. A számlapon továbbra is három klasszikus kronográf található, amely stopper és 24 órás funkcióval rendelkezik. A dátumkijelzőt pedig a négyes és ötös pozíció között találhatja. A jó olvashatóságot a jellegzetes lumineszcens felülettel ellátott mutatók és indexek biztosítják be. A 10 atmoszféra vízállósága lehetővé teszi az úszást és búvárkodást az órával, és a csuklójára kellemes ellenálló szilikon szíjjal kapcsolhatja. Okozzon magának örömet olyan kiegészítővel , amely kiemeli stílusát.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.