FESTINA Classic Bracelet 20514/2

FESTINA Classic Bracelet 20514/2

Száma: 100046689027
Közvetlenül partnerünktől
Ha előnyben részesíti a klasszikus órákat, amelyek ízlésesen kiegészítik a formális és nem-formális öltözéket is, akkor hagyja magát elvarázsolni a a hagyományos Festina márka Classic Bracelet kollekciójával. Ez a kollekció elsősorban az egyszerű és minőségi kivitelezésű. További információ
41 110 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.8.05 - 2021.8.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100046689027

Leírás

Ha előnyben részesíti a klasszikus órákat, amelyek ízlésesen kiegészítik a formális és nem-formális öltözéket is, akkor hagyja magát elvarázsolni a a hagyományos Festina márka Classic Bracelet kollekciójával. Ez a kollekció elsősorban az egyszerű és minőségi kivitelezésű. A számlap csak egyszerű indexeket és vékony lumineszcens felülettel ellátott mutatókat tartalmaz. Természetesen tartalmaz hasznos dátumkijelzőt is a hármas pozíción. Aranyozott nemesacélból készült. A tokot kemény ásványi üveg fedi. Díszítse magát megbízható és időtálló kiegészítővel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.