FESTINA Swarovski 20387/1

FESTINA Swarovski 20387/1

Száma: 100002660061
Közvetlenül partnerünktől
A Festina műhely minden olyan hölgy számára készült, akik a figyelem középpontjában állnak. Az arcképüket több száz Swarovski kristály borítja, amelyek minden egyes mozdulattal káprázatosan csillognak. Nem kell több ékszerrel foglalkoznia. Ráadásul csak aranyozott kezek vannak az arcon. További információ
55 470 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten utolsó db

2021.5.20 - 2021.5.21 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100002660061

Leírás

A Festina műhely minden olyan hölgy számára készült, akik a figyelem középpontjában állnak. Az arcképüket több száz Swarovski kristály borítja, amelyek minden egyes mozdulattal káprázatosan csillognak. Nem kell több ékszerrel foglalkoznia. Ráadásul csak aranyozott kezek vannak az arcon. Az aranyozott rozsdamentes acél tok nagyon fényűzőnek tűnik, akárcsak az aranyozott milánói löket, amely illeszkedik a csukló kerületéhez anélkül, hogy szakmai összehúzódásra lenne szükség. Engedjen bele egy kiegészítőbe, amely biztosan nem hagyja figyelmen kívül a környezetet.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.