Frederic Graff Grunhorn Rose Gold Mesh FAC-3220R

Frederic Graff Grunhorn Rose Gold Mesh FAC-3220R

Száma: 100057518046
Közvetlenül partnerünktől
A svájci Frederic Graff márkájú óra megfelelő azoknak akik kedvelik az elegáns kivitelezést a magas minőséggel. A smaragd színű, minimalista stílusú számlapot csak indexek és elegáns óramutatók díszítik, ezáltal nagyon könnyen olvasható. Az óra belsejében precíz svájci Ronda gépezet található. További információ
94 280 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
19 010 Ft
-79%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.8.05 - 2021.8.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100057518046

Leírás

A svájci Frederic Graff márkájú óra megfelelő azoknak akik kedvelik az elegáns kivitelezést a magas minőséggel. A smaragd színű, minimalista stílusú számlapot csak indexek és elegáns óramutatók díszítik, ezáltal nagyon könnyen olvasható. Az óra belsejében precíz svájci Ronda gépezet található. A karórát aranyozott acél milánói szíj segítségével kapcsolhatja csuklójára, amely rövidítés szüksége nélkül is tökéletesen alkalmazkodik a csukló méretéhez. Díszítse magát olyan kiegészítővel, amely megjelenésének eleganciát kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.