Helmer Chytré dotykové hodinky s GPS lokátorem LK 703 modré

Márka: Helmer Katalógus száma: 100007599112

Közvetlenül partnerünktől

Helmer Chytré dotykové hodinky s GPS lokátorem LK 703 modré

Be kell, hogy van egy állandó pálya, ahol a gyerekek? Meg kell bizonyosodni arról, hogy ez biztonságos? Aztán okos kis gyermek vesz egy órát Helmer, amelyek fel vannak szerelve egy GPS helymeghatározó. Az óra színes érintőképernyője rendkívül kényelmes és könnyen kezelhető. További információ

30430

32 660 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
30 430 Ft

Katalógus száma: 100007599112

Leírás

Termékleírás

Be kell, hogy van egy állandó pálya, ahol a gyerekek? Meg kell bizonyosodni arról, hogy ez biztonságos? Aztán okos kis gyermek vesz egy órát Helmer, amelyek fel vannak szerelve egy GPS helymeghatározó. Az óra színes érintőképernyője rendkívül kényelmes és könnyen kezelhető.

Watch funkció:
Az eszköz GSM / GPRS és GPS műholdakat használ. A készülék lehetővé teszi, hogy kövesse nyomon és keresse meg a gyermekeket GPS-pozícionálással, majd információt és pontos koordinátákat küldjön a mobilalkalmazásnak (plusz plusz plusz 10 méter).

SIM-kártya:
Az óra zavartalan működéséhez ajánlott SIM-kártya ( micro SIM méret) használata, amely SMS + adatátviteli díjat. Maximális fogyasztás kiszámítjuk az óra 25 MB / hó. A SIM-kártya nagyon egyszerű. Egyszerűen helyezze be a mikro SIM kártyát a vízálló gumi sapkán lévő nyílásba. P efore behelyezi a SIM-kártyát a telefonba, kinyit kártya PIN-kód (a mobiltelefon), vagy. kérdezze erről a bankfiókban üzemeltető. A PIN-kóddal védett kártya nem működik őrizetben !!!

Az óra töltése:
Az órát a mellékelt USB kábel segítségével töltheti fel. Az óra egy újratölthető elem 3,7 V 400 mAh Li-ion akkumulátor tart feltöltött akár 100 óra készenléti idő; 48 órát, ha a lokátor információkat küld a helyét minden 10 percben. Miután megvásárolta az órát, töltse fel teljesen használat előtt !

Mobilalkalmazások:
Az óra vezérelhető és monitorozható a Setracker mobil alkalmazás használatával, amely letölthető a QR kóddal,. Adatbázis Play Áruház. Vannak változat az Android és az IOS. Miután telepítette és nyissa meg az alkalmazást, akkor regisztrálnia kell az eszközt. A regisztrációs adatok kitöltése előtt ki kell választania a területet: Európa és Afrika! A regisztrációs űrlapon be kell tölteni az azonosító számot az óra hátoldalán, vagy ha a QR-kódot tartalmazza, ez a szám.

Jellemzők:
Térkép: A gombra kattintva megnyílik egy térkép, amely az óra helyzetét mutatja. A jó GPS jel pontossága helyszín akár 5m. Ha nincs elegendő GPS jel (pl.. erős falakkal rendelkező épületekben), az óra egy GSM hálózaton található, amelyben a mobilszolgáltató adó / racsnis legközelebbi pozícióját mutatja.

Lábnyom: felhívja a kiválasztott műsorszámot a kiválasztott időréshez

SOS: lehetővé teszi, hogy 2 telefonszámot állítson be. számokat, amelyeket az óra két gombjának egyikén keresztül lehet hívni.

Órák eltávolításának figyelmeztetése: Az óra hátulján lévő érzékelővel van felszerelve, amely észleli az eltávolításukat, és az óra figyelmeztető üzenetet küld.

Geofence: Lehetővé teszi az óra beállítását, amelyben mozoghat. Ha elhagyja ezt a helyet, figyelmeztető üzenetet küld.

Távoli hallgatás: Lehetővé teszi az órák körüli hangok hallgatását.

Hívás egy órára: A hívást hívhatja és elfogadhatja.

Telefonkönyv az órában: Legfeljebb 10 telefonszámot írhat be. az óráról hívható számok.

Intercom: Lehetővé teszi, hogy akár 15 másodperces hangüzenet rögzítését és küldését is vigye az órájához. SMS-üzenet is küldhető az órára.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás fiúknak, gyerekeknek
Számlap digitális
Szíj anyaga szintetikus
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 30M
Forma szögletes
Szíj színe kék
Számlap színe fekete
Üveg műanyag
GPS igen
Szélesség 31 mm
Mélység 11.8 mm
Magasság 52 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.