Helmer Érintőképernyős okosóra  GPS helymeghatározóval és fényképezővel - LK 707 sárga

Márka: Helmer Katalógus száma: 100007654037

Közvetlenül partnerünktől

Helmer Érintőképernyős okosóra  GPS helymeghatározóval és fényképezővel - LK 707 sárga

Nyomon kell követnie, hogy hol van a gyermeke? Biztosnak kell lennie abban, hogy nincs veszély? Ezután kap egy gyermek Helmer intelligens órát, amely GPS helymeghatározóval, zseblámpával, vezetékes kapcsolóval és kamerával rendelkezik. További információ

18310

20 530 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
18 310 Ft

Katalógus száma: 100007654037

Leírás

Termékleírás

Nyomon kell követnie, hogy hol van a gyermeke? Biztosnak kell lennie abban, hogy nincs veszély? Ezután kap egy gyermek Helmer intelligens órát, amely GPS helymeghatározóval, zseblámpával, vezetékes kapcsolóval és kamerával rendelkezik. Az óra színes érintőképernyője rendkívül kényelmes és könnyen kezelhető.

Watch funkció:
Az eszköz GSM / GPRS és GPS műholdakat használ. A készülék lehetővé teszi a gyermekek nyomon követését és lokalizálását a pontos helyzet meghatározásával a GPS segítségével, majd az információk és a pontos koordináták továbbítását a mobil alkalmazáshoz (a helymeghatározási pontosság 5 méter ).

SIM-kártya (nem tartozék):
Az óra problémamentes működésének biztosítása érdekében ajánlott egy olyan SIM-kártya ( mikro-SIM méret) használata, amely SMS + adatátvitelt küldhet. Maximális fogyasztás kiszámítjuk az óra 25 MB / hó. A SIM-kártya nagyon egyszerű. Egyszerűen helyezze be a mikro SIM kártyát a vízálló gumi sapkán lévő nyílásba. P efore behelyezi a SIM-kártyát a telefonba, kinyit kártya PIN-kód (a mobiltelefon), vagy. kérdezze erről a bankfiókban üzemeltető. A PIN-kóddal védett kártya nem működik őrizetben !!!

Az óra töltése:
Az órát a mellékelt USB kábel segítségével töltheti fel. Az óra egy újratölthető 3.7 V 400 mAh Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 100 órányi készenléti időt is képes ellenállni; 48 óra, ha a helymeghatározó információ 10 percenként küld. Miután megvásárolta az órát, töltse fel teljesen használat előtt !

Mobilalkalmazások:
Az óra vezérelhető és monitorozható a Setracker mobil alkalmazás használatával, amely letölthető a QR kóddal,. Adatbázis Play Áruház. Vannak változat az Android és az IOS. Miután telepítette és nyissa meg az alkalmazást, akkor regisztrálnia kell az eszközt. A regisztrációs adatok kitöltése előtt ki kell választania a területet: Európa és Afrika! A regisztrációs űrlapon be kell tölteni az azonosító számot az óra hátoldalán, vagy ha a QR-kódot tartalmazza, ez a szám.

Jellemzők:
Térkép: A gombra kattintva megnyílik egy térkép, amely az óra helyzetét mutatja. A jó GPS jel pontossága helyszín akár 5m. Ha nincs elegendő GPS jel (pl.. vastag falú épületeken belül) az óra a GSM-hálózaton keresztül helyezkedik el, amely a mobilszolgáltató adó-vevőjének legközelebbi helyzetét mutatja.

 

Lábnyom: A kiválasztott időszakra nézõ vonalt rajzol a térképen

SOS: beállíthatja a 2 telefonszámot. az óra két gombjának egyikének megnyomásával elérhető számok.

Figyelmeztetés: Az óra fel van szerelve egy érzékelővel a hátán, amely észleli annak eltávolítását, és az óra figyelmeztető üzenetet küld.

Geofence: Lehetővé teszi, hogy az órát mozgassa. Ha elhagyják ezt a helyet, figyelmeztető üzenetet küldenek.

Távoli Wiretapping: Lehetővé teszi, hogy megérintse a hangokat az óra körül.

Hívás nézni: Hívhat és hívást fogadhat az óráján.

Telefonkönyv megtekintése: legfeljebb 10 tel. az óráról hívható számok.

Intercom: lehetővé teszi, hogy legfeljebb 15 másodperces hangüzenetet rögzítsen és küldjön az órájára. SMS-üzenet is küldhető az órára.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás gyerekeknek, lányoknak
Számlap digitális
Szíj anyaga szilikon
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 30M
Forma szögletes
Szíj színe fekete, sárga
Számlap színe fekete
Üveg műanyag
GPS igen
Szélesség 32 mm
Mélység 13 mm
Magasság 45 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.