Helmer Okos érintőóra GPS helymeghatározóval sárga

Márka: Helmer Katalógus száma: 100007599114

Közvetlenül partnerünktől

Helmer Okos érintőóra GPS helymeghatározóval sárga

Szüksége van állandó áttekintésre arról, hogy hol van gyermeke? Biztos szeretne lenni abban, hogy nincs veszélyben? Akkor vásároljon gyermekének egy GPS-helymeghatározóval felszerelt Helmer okosórát. További információ

30500

32 100 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
30 500 Ft

Katalógus száma: 100007599114

Leírás

Termékleírás

Szüksége van állandó áttekintésre arról, hogy hol van gyermeke? Biztos szeretne lenni abban, hogy nincs veszélyben? Akkor vásároljon gyermekének egy GPS-helymeghatározóval felszerelt Helmer okosórát. Az óra színes érintőképernyővel rendelkezik, amely hihetetlenül kényelmessé és egyszerűvé teszi a kezelést.

Az óra működése:
A készülék GSM / GPRS jelhálózatokat és GPS-műholdakat használ. A készülék lehetővé teszi a gyermekek pontos GPS-helyzetmeghatározással történő követését és lokalizálását, majd az információk és a pontos koordináták továbbítását a mobil alkalmazáshoz (a pozíció pontossága plusz vagy mínusz 10 méter).

SIM kártya:
Az óra problémamentes működésének biztosítása érdekében javasolt egy olyan SIM-kártya (micro SIM-méret) használata, amely SMS + adatcsomagot küldhet. Az órák maximális adatfelhasználása 25 MB / hónap. A SIM-kártya telepítése nagyon egyszerű. Egyszerűen helyezze be a micro SIM-kártyát a nyílásba vízálló gumi kupak alá. Mielőtt behelyezi a SIM-kártyát a telefonba, oldja fel a PIN-kódon (a mobiltelefonban) vagy kérje ezt a telefon szolgáltatótól. PIN-kóddal védett kártya nem működik az órában !!!

 

SIM SIM

Az óra töltése:
Az órát a mellékelt USB kábel segítségével töltheti fel. Az óra újratölthető 3,7 V 400 mAh-es Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 100 órát bír ki készenléti időben, 48 órát bír ki, ha a lokátor 10 percenként elküldi a helyére vonatkozó információkat. Az óra megvásárlása után töltse fel teljesen használat előtt!

Mobil alkalmazások:
Az órát a Setracker mobil alkalmazás segítségével vezérelheti és felügyelheti, amely QR-kóddal vagy mobiltelefonnal tölthető le, pl. a Play Áruház adatbázisából. Android és iOS verziók érhetők el. Az alkalmazás telepítése és megnyitása után regisztrálni kell a készüléket. A regisztrációs adatok kitöltése előtt ki kell választani a területet: Európa és Afrika !!! A regisztrációs űrlapon ki kell tölteni az óra hátoldalán található azonosító számot, vagy ha QR-kódot tartalmaznak, akkor ezt a számot.

App App Funkció:
Térkép: Erre a gombra kattintva megnyílik a térkép és jelzi az óra helyzetét. Jó GPS-jel esetén a hely pontossága legfeljebb 5 m. Nem megfelelő a GPS jel esetén (pl. vastag falakkal rendelkező épületek belsejében) az órát egy GSM hálózaton keresztül lokalizálják, amelyen a mobilszolgáltató adójának legközelebbi helye látható.

 

Footprint: megjeleníti az útvonalat a kiválasztott időszakban a térképen

SOS: lehetővé teszi, hogy 2 telefonszámot állítson be, amelyekre az óra két gombjának egyikének megnyomásával hívhat.

Figyelmeztetés az óra levételére: Az óra hátulján van egy érzékelő, amely érzékeli, amikor leveszi a csuklóról, és ekkor az óra figyelmeztető üzenetet küld.

Geofence: Lehetővé teszi az órának a tér beállítását, ahol mozoghat. Ha elhagyja ezt a helyet, egy figyelmeztető üzenetet küld.

Távoli lehallgatás: lehetővé teszi az órák körül zajló hangok lehallgatását.

Hívások az órán: Az óráján hívást kezdeményezhet és fogadhat.

Órák telefonkönyve: legfeljebb 10 telefonszámot adhat meg, amelyekre az óra hívható.

Intercom: lehetővé teszi akár 15 másodperces hangüzenet rögzítését és küldését az órájára. Az órájára SMS üzenetet is küldhet.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás gyerekeknek
Számlap digitális
Szíj anyaga szintetikus
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 30M
Forma szögletes
Szíj színe narancssárga
Számlap színe fekete
Üveg műanyag
GPS igen
Szélesség 31 mm
Mélység 11.8 mm
Magasság 52 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.