Helmer Vízálló érintőképernyős okosóra  GPS helymeghatározóval  LK 704 kék

Márka: Helmer Katalógus száma: 100007599115

Közvetlenül partnerünktől

Helmer Vízálló érintőképernyős okosóra  GPS helymeghatározóval  LK 704 kék

Be kell, hogy van egy állandó pálya, ahol a gyerekek? Meg kell bizonyosodni arról, hogy ez biztonságos? Aztán okos kis gyermek vesz egy órát Helmer , amelyek fel vannak szerelve egy GPS helymeghatározó. Órák egy színes érintőképernyő, ami hihetetlenül kényelmes vezérlés és egyszerű. További információ

34960

36 800 Ft
34 960 Ft
-5%

Katalógus száma: 100007599115

Leírás

Termékleírás

Be kell, hogy van egy állandó pálya, ahol a gyerekek? Meg kell bizonyosodni arról, hogy ez biztonságos? Aztán okos kis gyermek vesz egy órát Helmer , amelyek fel vannak szerelve egy GPS helymeghatározó. Órák egy színes érintőképernyő, ami hihetetlenül kényelmes vezérlés és egyszerű. Órák vízhatlan IP67.

 

Működését az óra:
A készülék a jel GSM / GPRS hálózatok és a GPS műholdak. Az eszköz lehetővé teszi felügyelet és helyüket gyermekek meghatározó a pontos helyzetét a GPS és az azt követő benyújtása az információk és a pontos koordinátáit a mobil app (helyzeti pontossága plusz vagy mínusz 10 méter). SIM-kártya:
Az óra zavartalan működéséhez ajánlott SIM-kártya ( micro SIM méret) használata, amely SMS + adatátviteli díjat. Maximális fogyasztás kiszámítjuk az óra 25 MB / hó. A SIM-kártya nagyon egyszerű. Egyszerűen helyezze be a mikro SIM kártyát a vízálló gumi sapkán lévő nyílásba. P efore behelyezi a SIM-kártyát a telefonba, kinyit kártya PIN-kód (a mobiltelefon), vagy. kérdezze erről a bankfiókban üzemeltető. PIN-kóddal védett kártya nem működik az óra !!!

 

Töltés az órát:
A töltés mellett zajlik az óra USB kábelen keresztül, ami benne van. Az óra egy újratölthető elem 3,7 V 400 mAh Li-ion akkumulátor tart feltöltött akár 100 óra készenléti idő; 48 órát, ha a lokátor információkat küld a helyét minden 10 percben. Miután megvette az óra teljes feltöltés használata előtt!

Mobil alkalmazások:
Órák lehet szabályozni és ellenőrizni Setracker mobil alkalmazások, amelyek segítségével letölthető QR kódot vagy. Adatbázis Play Áruház. Vannak változat az Android és az IOS. Miután telepítette és nyissa meg az alkalmazást, akkor regisztrálnia kell az eszközt. Mielőtt kitölti a regisztrációs adatok kiválasztása szükséges terület: Európa és Afrika !!! A regisztrációs űrlap kitöltése kötelező az azonosító számot a hátán az óra, vagy ha tartalmaznak egy QR-kódot és a telefonszámot.

Jellemzők:
Térkép: Erre a gombra kattintva megnyílik a térkép mutatja a helyzet az órát. A jó GPS jel pontossága helyszín akár 5m. A gyenge GPS jel (pl. épületek belsejében vastag falú) lokalizálódik nézni a GSM hálózaton keresztül, amely megmutatja a legközelebbi helyzetben az adó / rés töltőanyagok mobilszolgáltató.

 

Lábnyom: felhívja a térképen az útvonalat karóra a kiválasztott időszakban

SOS: lehetővé teszi, hogy a telefon 2. számokat lehet hivatkozni egyikének lenyomásával két gomb az óra.

Figyelmeztetés eltávolítása órák: órák hátoldalán ellátott, amely érzékeli a bontási és órák küldött figyelmeztető üzenetet.

Geofence: Állítsa be a megtekintési helyet, ahol tudnak mozogni. Ha elhagyja ezt a helyet, egy figyelmeztető üzenetet küld.

Távoli lehallgatás: így kihallgatni a hangokat az órát.

Kéri, hogy nézni: óra, ez lehet hívni, és fogadhat hívásokat.

Telefonkönyv az óra: megadhat akár 10 telefont. szám, amelyen meg lehet hívni az órát.

Intercom: lehetővé teszi, hogy rögzítsék, és küldjön hangüzenetet az óra, legfeljebb 15 másodperc. Watch is küldhetünk SMS-t.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás fiúknak, gyerekeknek
Számlap digitális
Szíj anyaga szintetikus
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 50M
Forma szögletes
Szíj színe kék
Számlap színe fekete
Üveg műanyag
GPS igen
Szélesség 40 mm
Mélység 15.3 mm
Magasság 46 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.