IZMAEL FORSINING Karóra-Ezüst

IZMAEL FORSINING Karóra-Ezüst

Száma: 8454009
Közvetlenül partnerünktől
FORSINING Férfi Karóra Fényűző FORSINING karóra uraknak, elbűvöli nem csak Önt, hanem környezetét is. Halhatatlan klasszikus, mely nem megy ki a divatból. Nem csak üzleti találkozókra viselhetni, hanem különféle alkalmakra is. A karóra díszdobozba csomagolt. Az első használata előtt a karór További információ
27 540 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: IZMAEL.eu

Partnerünk által szállítva

2022.7.06 - 2022.7.08 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: IZMAEL.eu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 8454009

Leírás

FORSINING Férfi Karóra

Fényűző FORSINING karóra uraknak, elbűvöli nem csak Önt, hanem környezetét is. Halhatatlan klasszikus, mely nem megy ki a divatból. Nem csak üzleti találkozókra viselhetni, hanem különféle alkalmakra is. A karóra díszdobozba csomagolt. Az első használata előtt a karórát kézileg (manuálisan) fel kell húzni – az idő beállítására szolgáló koronát lenyomva kell hagyni és előre-hátra tekerni. Ha minden nap viseli, automatikusan tovább működik. Ha hosszabb ideig nem használja, ismételten fel kell kézileg húzni és az időt is beállítani.

Tulajdonságok:

Az óratok mérete: 4,2cm x 4,2cm
A karóra hossza: 22cm
Szín: Ezüst
Anyaga: Rozsdamentes acél
A karórát kézzel kell felhúzni, automatikusan tovább töltődik a kéz mozgásával Vízállósága: A karóra csak cseppálló, ne érintkezzen vízzel. A víz miatt károsodott karórára nem vonatkozik a jótállás.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.