IZMAEL Modern felragasztható falióra-Fekete

IZMAEL Modern felragasztható falióra-Fekete

Száma: 14057406
Közvetlenül partnerünktől
Modern felragasztható falióra Ez a felragasztható falióra ideális kiegészítő lehet a lakásban vagy irodában. Időtálló és modern kialakítása feldob minden belteret és egyedi megjelenést kölcsönöz. A faliórát kétoldalas ragasztószalaggal lehet a falra ragasztani. A számokat egy sablon segítség További információ
11 880 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: IZMAEL.eu

Partnerünk által szállítva

2022.12.09 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.12.09 - 2022.12.12 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: IZMAEL.eu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 14057406

Leírás

Modern felragasztható falióra

Ez a felragasztható falióra ideális kiegészítő lehet a lakásban vagy irodában. Időtálló és modern kialakítása feldob minden belteret és egyedi megjelenést kölcsönöz. A faliórát kétoldalas ragasztószalaggal lehet a falra ragasztani. A számokat egy sablon segítségével lehet egyenletesen elhelyezni a falon, a méretét Ön határozza meg.

Tulajdonságok:

Átmérője: 70cm-től, a méretét Ön határozza meg
Az óramű átmérője: 10cm
Tápegység: 1× AA elem (nem a csomag része)
Anyaga: műanyag, akril

Hogyan kell az órát helyesen felragasztani?:

1.Az órát csak teljesen száraz és portalanított falra ragassza. Nem ajánlott nedves vagy máló falra ragasztani. Egyáltalán nem ajánlott zsírréteggel borított falra ragasztani (pl. a konyhában a főzőlap feletti fal stb.).
2.Ne feledje az előkészületeket – jól gondolja meg az óra elhelyezkedését. Nagyobb távolságból jobban meg tudja határozni a óra legjobb helyét.
3.A kör alakú sablon segítségével könnyen meg tudja határozni az óra hosszát (milyen messze legyenek a számok a közepétől) és a helyzetüket. Az egyes pozíciókat puha ceruzával jelölje meg – ne nyomja erősen. A számok felragasztása után könnyen leradírozhatók lesznek.
4.Fokozatosan távolítsa el a ragasztószalag fóliáját és egyesével ragassza a számokat a helyükre. Nem ajáljuk mindjárt erősen odanyomni, csak annyira, hogy ne essenek le.
5.Korrigálás esetén – ha változtatni szeretne, óvatosan vegye le a számot a helyéről és tegye az új helyére. Bármilyen változtatást vigyen véghez még a felragasztás napján, hogy friss legyen a ragasztóréteg.
6. Verje a falba az óramű felakasztásához való szöget vagy akasztót a kialakított óra közepébe (a csomagban megtalálható, tégla vagy panel falba is használható).
7. Végül ellenőrizze a végeredményt és ha minden rendben, az egyes részeket jól tapassza erősebb nyomással a helyükre.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.