Jaguar Executive Diver J870/1

Jaguar Executive Diver J870/1

Száma: 100009088494
Közvetlenül partnerünktől
Minden nőt időről időre kényeztesse luxus kiegészítőivel. Ne hagyja figyelmen kívül magad, és tegye a Jaguar óráját a csuklójára. Gyöngygyűrűvel, amely a szivárvány minden színével játszik, tiszta kristályokkal vannak bélelt, amelyek minden mozdulatnál káprázatosan ragyognak. További információ
Partnerünktől: Vivantis
144 110 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100009088494

Leírás

Minden nőt időről időre kényeztesse luxus kiegészítőivel. Ne hagyja figyelmen kívül magad, és tegye a Jaguar óráját a csuklójára. Gyöngygyűrűvel, amely a szivárvány minden színével játszik, tiszta kristályokkal vannak bélelt, amelyek minden mozdulatnál káprázatosan ragyognak. Van egy dátumbélyegző, a 3. helyzetben lévő nagyítóval. A tárcsa egy zafírkristályt takar, amely sokkal ellenállóbb a sérüléseken, és ragyogó fényt ad még évekig tartó kopás után is. A ház és a tapadás a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készül. Az óra legnagyobb előnye határozottan a 20 BAR-ig terjedő vízállóság, amelynek köszönhetően biztonságosan belemerülhet vele. Kényeztesse magát a legmagasabb minőséggel a tekintélyes Swiss Made címkével, és legyen tökéletes minden alkalommal.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.