Kronaby Vízálló Connected watch Carat S1401/1

Márka: Kronaby Katalógus száma: 100004745241

Közvetlenül partnerünktől

Kronaby Vízálló Connected watch Carat S1401/1

Azok az idők, amikor egy óra csak az idő mutatójaként szolgált, már rég elmúltak. Egyre többen olyan órákat viselünk, amelyek okostelefonhoz csatlakoztathatók. További információ

130070

130 070 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100004745241

Leírás

Termékleírás

Azok az idők, amikor egy óra csak az idő mutatójaként szolgált, már rég elmúltak. Egyre többen olyan órákat viselünk, amelyek okostelefonhoz csatlakoztathatók. A svéd Kronaby márka a precíziós óragyártás segítségével megteremtette a világ legjobb okosóráját, amely első pillantásra klasszikus elegáns órára benyomását kelti. Hagyja magát lenyűgözni a skandináv pontossággal, és szerezzen be egy karórát az Apex kollekcióból. A fekete színű számlap első pillantásra a lumineszcens óramutatókkal, az indexes számmutatókkal, valamint a különálló világóra mutatóval kelti fel a figyelmet. A tok és az óraszíj kiváló minőségű nemesacélból készült. Ez egy úgynevezett connected watch (olyan óra, amely okostelefonhoz csatlakoztatható, de nem kezdeményezhet róla telefonhívásokat és nem küldhet üzenetet), de elsősorban az okostelefonhoz történő csatlakoztatását fogja értékelni.
 

VÍZÁLLÓ
Az óra egyedülálló 100 M vízállósággal rendelkezik, ennek köszönhetően az órát a tulajdonosa úszás, vagy búvárkodás közben is viselheti. Azonban, a vízállóság fenntartása érdekében javasoljuk, hogy a víz alatt ne használja a vezérlőgombokat.

ELEM
Rendkívül hosszú élettartamú elemmel működik (a CR3032 típusról van szó) amely akár 2 évig is funkcionál. Így sosem kell majd keresnie feltöltőhelyet.

JELLEMZŐK
Automatikus időzóna beállítás
Ideális funkció azok számára, akik gyakran utaznak. Bármely időzónában is tartózkodik, órája mindig a pontos, helyi időt mutatja meg Önnek.

Pontos dátum
Egyetlen gombnyomással megtudhatja a pontos dátumra vonatkozó minden információt.

Figyelmeztetés
Hála a rezgő jelzésnek, mindig tudni fogja, ha bejövő hívása, vagy éppen SMS-e érkezett. Beállíthatja, hogy a figyelmeztetés, csak azokra a megkeresésekre vonatkozzon, amelyek az Önhöz közelálló személyektől érkezik. Ezáltal az óra nem fogja zavarni a gyakori rezgésével.

Hívás elutasítás
El kell utasítania a hívást, de nem akarja kivenni mobiltelefonját a zsebéből? Csak nyomja meg a Kronaby telefonján a gombot és a telefon azonnal abbahagyja a csörgést.

Rezgő ébresztőóra
Korábbal kell, mint a partnere? Nem akarja őt felébreszteni a hangos ébresztőórával? Aludjon Kronaby órával a csuklóján, amely reggel gyengéd, néma rezgéssel ébreszti fel.

Hosszú ülés monitoring
Az a tény, hogy az ülőmunka egészségtelen, nem újdonság már. Tegyen valamit az egészségéért és vegye fel a Kronaby órát. Ha hosszú ideig inaktív, a finom rezgések közlik Önnel, hogy itt az idő egy kis mozgásra.

Lépésszámláló 
Mozgással az egészségért! Állítsa be óráján a napi célkitűzését - hogy hány lépést szeretne naponta megtenni. Használja a Kronaby órát az egészséges életmód eléréséhez.

Duális idő
A Sekel kollekcióból származó számlap a fő időn kívül lehetővé teszi egy alternatív idő kijelzését is. Állítson be egy világidőt az óráján, így mindig pontosan tudni fogja, hány óra van New York-ban, Sydney-ben, vagy éppen Tokió-ban.

Időbeosztás
A mai hektikus világban a siker kulcsa a hatékony időbeosztás. Ezt nehéz megfelelő eszköz nélkül kivitelezni. Ezzel az órával nem kell többé folyamatosan a pontos időt figyelnie, hogy egyetlen találkozóról se késsen el. A finom rezgések mindig figyelmeztetnek arra, ha üzleti találkozóra vagy éppen egy baráti összejövetelre kell mennie.

Fényképező-távirányító
Mindannyian szeretjük megtartani a kellemesen töltött pillanatok emlékét. Ezt a beépített fényképező-távirányító lehetővé teszi. Függetlenül attól, hogy egy állatkerbe megy, vagy egy családi összejövetelen vesz rész, a Kronaby karóráknak köszönhetően minden, az eseményen készült fényképnek, Ön is rajta lehet. Helyezze a mobiltelefont a megfelelő helyre és nyomja meg az órán a fényképező-távirányító gombot.

Telefon keresés
Késésben van, valahogy semmi sem sikerül és még a telefonját sem találja? A Kronaby órával a csuklóján ez többé nem fordul elő. Csak egy gombnyomás, és máris megszólal a telefon. 

Zenelejátszás
A zene befolyásolja a hangulatunkat, akár pozitívan vagy éppen negatívan. A Kronaby azonnali hozzáférést tesz lehetővé kedvenc zenéihez. Nyomja meg a Lejátszás gombot és hagyja, hogy a zene befolyásolja gondolatait, éréseit és hangulatát.

Vezess haza funkció
Egy nagyobb városba költözött és még folyamatosan problémát okoz a hazajutás? Vagy éppen egy szállodában tartózkodik, és attól fél, hogy az esti séta után nem talál vissza? Ezzel a funkcióval, biztos lehet benne, hogy ez sosem fog megtörténni. Nyomja meg a gonbot a Kronyaby karóráján és máris indulhat.

Emlékezz a helye
Egy másik funkció, amely megakadályozza hogy eltévedjen – a helyszínre emlékező funkció. Mielőtt elindulna megnézni a város rég elfeledett kis utcáit, vagy éppen egy új erdei út felfedezésére, feltétlenül nyomja meg GeoTag gombot – csak így tud mindig visszajutni arra a helyre, ahonnan elindult a kis kaland felé.

KOMPATIBILITÁS
Bluetooth 4.1 és nagyobb
Android 5.0 és nagyobb
IOS 9 és nagyobb


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás nőknek
Számlap analóg
Szíj anyaga bőr
Tok anyaga arany, rozsdamentes Acel
Vízállóság 100M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe barna
Számlap színe ezüst
Üveg zafír
Rádiófrekvencia vezérelt igen
Szíj szélesség 18 mm
Szélesség 38 mm
Mélység 12 mm
Magasság 45.5 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.