Lorus R2351MX9

Márka: Lorus

Közvetlenül partnerünktől

Lorus R2351MX9

Még a gyerekek is elegáns kiegészítőt érdemelnek, hogy büszkélkedhetnek. Adjátok nekik ezért a Lorus órákat, amelyekből Lorus lesznek. A fehér tárcsa színes számjegyekkel és lumineszcens kezekkel van ellátva, amelyek áttekintést adnak a gyerekeknek a jelenlegi időről és a sötétségről. További információ

8550

8 550 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002648087

Leírás

Termékleírás

Még a gyerekek is elegáns kiegészítőt érdemelnek, hogy büszkélkedhetnek. Adjátok nekik ezért a Lorus órákat, amelyekből Lorus lesznek. A fehér tárcsa színes számjegyekkel és lumineszcens kezekkel van ellátva, amelyek áttekintést adnak a gyerekeknek a jelenlegi időről és a sötétségről. A medencébe való belépéskor a gyerekeknek nem kell levenniük az órát – a vízálló 10 ATM garantálja, hogy problémamentesen úszhatnak. A tok és a tolóerő kiváló minőségű szilikonból készül, amely könnyű és vízálló. Fogadjon egy kiegészítőre, amelyet a gyerekek azonnal szeretnek.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás gyerekeknek, lányoknak
Számlap analóg
Szíj anyaga szilikon
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 100M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe rózsaszín
Számlap színe fehér
Üveg műanyag
Szíj szélesség 15 mm
Szélesség 30 mm
Mélység 12 mm
Magasság 34 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.