Paul Hewitt Grand Atlantic Line PH-TGA-R-W-13S

Paul Hewitt Grand Atlantic Line PH-TGA-R-W-13S

Száma: 100003891714
Közvetlenül partnerünktől
Felhívás, furcsa tájak illata és zavartalan szabadság – minden szó szerint lélegzik Paul Hewitt óráját . Fényes arcpapírjuk klasszikus kialakításon alapul – bronz kézzel és indexekkel díszített, és egy szükséges adatrögzítő hiányzik. További információ
Partnerünktől: Vivantis
92 520 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
48 980 Ft
-47%

Partnerünk által szállítva

2022.1.28 - 2022.1.31 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100003891714

Leírás

Felhívás, furcsa tájak illata és zavartalan szabadság – minden szó szerint lélegzik Paul Hewitt óráját . Fényes arcpapírjuk klasszikus kialakításon alapul – bronz kézzel és indexekkel díszített, és egy szükséges adatrögzítő hiányzik. Mindenképpen szeretni fogod az al-figurát egy extra hosszú, köröm alakú horgonnyal, amit Paul Hewitt, és amely a műhelyében található összes órának a nyomja. A csuklón az óra szürke színű, kiváló minőségű bőrszíjjal van összekötve, megkülönböztető varrással. A heveder a „könnyű kattintás“ módszerrel a rózsaszín bevonatú acél tokhoz van csatolva, így nem kell az órásmesterre cserélni. Díszítse csuklóját a méltó modern úriember kiegészítőjével.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.