POLAR VANTAGE V černý

Márka: POLAR Katalógus száma: 100004403266

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

POLAR VANTAGE V černý

Maga nagyon komolyan veszi a tréninget, vagy éppen sportol? Aztán a Polar Vintage V órák, amelyeket a profi sportolókkal közösen készítettek, ahogy készülnek. További információ

161280

185 560 Ft
161 280 Ft

Katalógus száma: 100004403266

Leírás

Termékleírás

Maga nagyon komolyan veszi a tréninget, vagy éppen sportol? Aztán a Polar Vintage V órák, amelyeket a profi sportolókkal közösen készítettek, ahogy készülnek. Az első pillantásra egy rendkívül tartós acél tok, egy színes, megható Gorilla Glass kijelző, egy elegáns szilikonpánt és egy hihetetlen élettartam.

Pontos pulzusmérés

Az óra beépített Polar Precision Prim e pulzusmérővel rendelkezik. Ez egy olyan technológia, amely ötvözi az optikai pulzusmérést a bőrrel való érintkezés mérésével, hogy megakadályozza a szívritmus-jeleket zavaró mozgástényezéseket és megbízhatatlan adatokat.

Vonat mint profi

Ha egy meghatározott célt követ, egyensúlyt kell találnia a különböző típusú edzések és a pihenés között. A Polar Vantage V órák minden edzésből nyomon követik a tréningterhelést, és mérik a napi és hosszú távú regenerálódást. Azt mondják, hogy túl sokat vagy túl kevés képzésben vagyunk, hogy segítsenek felismerni személyes határaitokat. A Polar Vantage V óra minden nap személyre szabott oktatási ajánlásokat nyújt, és figyelmezteti Önt, ha túl magas szintű képzéssel, sérüléssel vagy betegséggel veszélyeztetett. Azt is elmondhatja, ha túl sok stresszt tapasztalsz a képzéstől eltérőektől, és ha lassulsz, akkor ösztönözni fogsz további képzésre.

A képzés során hangsúlyozza a test különböző részeit. A Polar Vantage V segítségével holisztikus képet kap arról, hogy a képzési egységek miként dolgoznak ezen a különböző részeken és hogyan befolyásolja a teljesítményét. A Training Load Pro egyaránt bemutatja a szív- és érrendszeri és a vázizmok (kardio terhelés és izomterhelés) terhelésének szintjét, valamint figyelembe veszi, hogy mennyire alázatos érzés (szubjektív terhelés).

A szív regenerálódásának napi szintje ortosztatikus teszttel mérhető ( Polar H10 szükséges), amely a pulzusszám és a változás alapján történik, és figyelembe veszi az életed stressztényezőit, beleértve a stresszt a képzésből és a stressz okozta egyéb életszakaszokból, például rossz alvásból vagy üzemi nyomásból .

függvény

Polar Precision Prim e: A pulzusszám pontos megfigyelése a pontos csuklómérésből és a legigényesebb körülmények között.

Training Load Pro: Határozza meg a munkaterhelést, és megtudja, hogyan hat a munkaterhelés a test különböző részeire.

Futóindex: VO2max futásidejű becslés és teljesítményének javulása.

Futó program: Kapjon egy személyes és adaptív képzési tervet, amely megfelel Önnek és céljainak. . balra; "> Recovery Pro: Ismerje meg, hogyan regenerálódott a teste, és kap visszajelzést a regenerációról.

Teljesítmény: Teljes körű betekintést nyújt a futó edzés intenzitásába

Intelligens kalóriák: Ismerje meg, mennyi kalóriát éget az edzés során a testsúly, a magasság, az életkor, a nem, az egyéni pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása alapján.

A tréning előnyei: Az edzés után azonnal motivált visszajelzést kapjon a képzési egység hatásának leírásával.

Sport profilok: A Polar Vantage V karóra többet támogat. A Polar Flow programban add hozzá kedvenc sportját az órájához.

Úszásmérők: figyelje, hogyan javul a medencében. A Polar Vantage V automatikusan érzékeli a pulzusszámot, az úszást, a úszást, a sebességet, a tempót és a pihenést. A hotspot és a hőmérséklet a kültéri medencében is megfigyelhető.

Állandó pulzusmérés: átfogó képet kaphat arról, hogyan viselkedik a szíved a nap folyamán. A folyamatos pulzusellenőrzés lehetővé teszi még pontosabb adatokat az égetett kalóriákról és tevékenységekről, és egy adott napon tájékoztatja a legalacsonyabb és legmagasabb mért pulzusszámot.

Sleep Plus: A jó alvás segít megnövelni a regenerációt és a teljesítményt. Polar Sleep Plus ™ automatikusan érzékeli az alvás időtartamát, mennyiségét és minőségét.

Műszaki információk

kijelző
Mindig ON színes érintőképernyő Gorilla üveggel
1,2 ", felbontás: 240×240

akkumulátor
320mAh Li-pol akkumulátor
Időtartam: max. 40 órás képzés GPS-funkcióval és pulzusmérővel; legfeljebb 30 nap készenléti állapotban napi tevékenységi követéssel.

Támogatott nyelvek:
Cseh, angol, dán, finn, francia, holland, indonéz, olasz, német, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, török.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Számlap digitális
Óra kategória edzéshez
Szíj anyaga szilikon
Tok anyaga rozsdamentes Acel
Vízállóság 30M
Forma kör
Szíj színe fekete
Számlap színe fekete
Üveg műanyag
Pulzusmérő igen
Magasságmérő igen
Barométer igen
GPS igen
Ébresztőóra igen
Dátumkijelzés igen
Stopper igen
Időzítő igen
Szélesség 46 mm
Mélység 13 mm
Magasság 46 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.