PRIM Pilot Automatic - B

Márka: PRIM Katalógus száma: 100002785325

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

PRIM Pilot Automatic - B

Van fejed a felhőkben? Ön forgatja az egyes repülőgépek mögött, vagy egyedül van a pilóta engedélye? Ezután a csuklójánál nem hagyhatja ki az Prim órát a különleges pilótagyűjteményből , amely díjat ad a cseh repüléshez. További információ

118550

118 550 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002785325

Leírás

Termékleírás

Van fejed a felhőkben? Ön forgatja az egyes repülőgépek mögött, vagy egyedül van a pilóta engedélye? Ezután a csuklójánál nem hagyhatja ki az Prim órát a különleges pilótagyűjteményből , amely díjat ad a cseh repüléshez. A pasztell szürke gyémántjaikat megkülönböztető kézzel és indexekkel díszítik, amelyek a fényes rétegnek köszönhetően tökéletesen olvashatók még gyenge fényviszonyok mellett is. A 3-as pozícióban van egy szükséges dátumlista. A megfelelő szakértő nem fogja kihagyni a legendás csehszlovák képzőművész Albatros L-39 sziluettjét , és a második kézzel a „P“ betűvel hatékonyan végződik. Az óra tok a legszebb rozsdamentes acélból készül. A csuklókat mohás zöld bőrpánt kötik, melyet megkülönböztető varratok díszítenek. De a klasszikusok kedvelői nagyra értékelik az automatikus mozgást , amelyet a kezed minden mozdulatai nyújtanak. Engedjétek be a kiegészítőbe, hogy magasságban találjátok magatokat, miközben csak a földön állsz.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap analóg
Szíj anyaga bőr
Tok anyaga rozsdamentes Acel
Vízállóság 50M
Típus mechanikus
Forma kör
Szíj színe zöld
Számlap színe szürke
Üveg zafír
Dátumkijelzés igen
Szélesség 42 mm
Magasság 50 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.